Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Μετά από καιρό ελέγχου και αρκετών επεισοδίων η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνιών (ΕΕΕΠ) χορήγησε 15 νόμιμες άδειες σε στοιχηματικές πλατφόρμες οι οποίες πλέον έχουν απόλυτα νόμιμη παρουσία στην Ελλάδα.

Το υπάρχον καθεστώς ισχύει από τον Αύγουστο του 2021 και τα 15 ονόματα έχουν περάσει το μεταβατικό στάδιο και έχουν πλέον αδειοδοτηθεί οριστικά.

Η άδεια θα έχει διάρκεια 7 ετών από την έκδοση της πράξης χορήγησης της από την ΕΕΕΠ και η ανανέωση της θα γίνεται για το ίδιο διάστημα και το ίδιο ποσό μετά από αίτηση του κατόχου της άδειας ένα τουλάχιστον έτος πριν τη λήξη της.

Συνολικά βέβαια οι αιτήσεις ήταν 21 και όπως γίνεται αντιληπτό οι 6 απορρίφθηκαν. Οι απορρίψεις αυτές είχαν να κάνουν οι μισές με το γεγονός ότι οι στοιχηματικές αυτές συνδέονταν και με άλλες πλατφόρμες και οι άλλες μισές λειτουργούσαν με το προσωρινό καθεστώς και είτε είχαν την δυνατότητα να κλείσουν, είτε να αιτηθούν νέα μόνιμη άδεια.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως η διαδικασία συνεχίζεται και είναι ακόμα ανοικτή και όποια στοιχηματική πλατφόρμα επιθυμεί να κάνει αίτηση, μπορεί να καταθέσει τον φάκελο της στην ΕΕΕΠ και να διεκδικήσει τη νόμιμη άδεια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 11 στοιχηματικές πλατφόρμες (1-11) που θα συνεχίσουν να έχουν κανονικά παρουσί στην Ελλάδα αλλά και τις 4 νέες (12-15) που αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους.

1. WM Interactive Limited

2. Stoiximan Limited

3. Lucky Stream Limited

4. Sporting Odds Limited

5. B2B Gaming Services Malta Limited

6. Gamart Limited

7. Bwin.gr Limited

8. Vistabet Limited

9. Netbet Enterprises Ltd

10. Interwetten Gaming Limited

11. ΟΠΑΠ ΑΕ

12. Diamond Link Limited
  • Pokerstars

13. Betmed Limited
  • Betsson

14. Plumo Limited
  • Fonbet

15. N1 Greece Limited
  • N1casino

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.