Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Live betting

Live betting

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Το Live betting είναι ένας τρόπος στοιχήματος ο οποίος δίνει την δυνατότητα στον εκάστοτε παίκτη να στοιχηματίσει σε έναν αγώνα κατά τη διάρκεια του. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλέστερες επιλογές στοιχηματισμού καθώς παρέχει την επιλογή στον καθένα να παρακολουθεί τον αγώνα ζωντανά και να αποφασίζει εκείνος τον τρόπο που θα στοιχηματίσει στο παιχνίδι

Γιατί να παίξετε Live


Για ποιο λόγο όμως κάποιος να μην επιλέξει ένα σημείο πριν την έναρξη του παιχνιδιού και να περιμένει να ξεκινήσει ένας αγώνας και να στοιχηματίσει μετά; Παρακάτω παρουσιάζουμε κάποιες επιλογές που καθιστούν το στοίχημα σε εξέλιξη ως έναν αξιόλογο τρόπο στοιχηματισμού.

Ευκαιρίες σε αποδόσεις (value bet)

Ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί να επιλέξει κάποιος τον live στοιχηματισμό είναι η εναλλαγή στις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ειδικά σε παιχνίδια όπου το φαβορί της αναμέτρησης δεν έχει καταφέρει να προηγηθεί ή βρίσκεται ακόμα και πίσω στο σκορ, η απόδοση στο να κερδίσει το παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί value bet. Συγκεκριμένα ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν που απέναντι σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους μπορεί να προσφέρονται σε τιμές κοντά στο 1.30, σε περίπτωση που βρεθούν πίσω στο σκορ η απόδοση τους θα ανέβει αισθητά. Για παράδειγμα μπορούμε να λάβουμε υπόψιν μας τον πρόσφατο αγώνα Αμιάν- Παρί Σεν Ζερμέν όπου οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να κερδίζουν στο 40’ με 3-0. Αν παρακολουθούσε κάποιος τον αγώνα θα έβλεπε ότι η Παρί μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και η διπλή ευκαιρία Χ2 βρισκόταν σε αποδόσεις άνω του 7.00, με το παιχνίδι να λήγει τελικά 4-4.Καλύτερη εκτίμηση του αγώνα μέσω Live Streaming

Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν και τη δυνατότητα live streaming στους χρήστες τους οι οποίοι έτσι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά το παιχνίδι στο οποίο θέλουν να ποντάρουν. Σχηματίζουν με αυτόν τον τρόπο καλύτερη άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, ειδικά σε παιχνίδια που είναι αμφίρροπα πριν την έναρξη τους.

«Κάλυψη» στοιχημάτων

Το live στοίχημα επιτρέπει σε έναν παίκτη ο οποίος έχει παίξει ένα δελτίο με 4 ή και περισσότερους αγώνες για παράδειγμα, το λεγόμενο παρολί, και περιμένει μόνο τον έναν για να επαληθεύσει το στοίχημα του, να μπορεί να σιγουρέψει το κέρδος του έστω και αν αυτό θα είναι λίγο μικρότερο. Για παράδειγμα αν έχουμε «πιάσει» τους πέντε από τους έξι αγώνες του δελτίου μας και περιμένουμε την επαλήθευση του έκτου μπορούμε να ποντάρουμε ένα ποσό στην αντίθετη επιλογή που θα μας επιτρέπει να έχουμε σίγουρο κέρδος όποιο στοίχημα και αν επαληθευτεί.

Γενικότερα η ζωντανή παρακολούθηση ενός αγώνα και η ικανότητα στοιχηματισμού σε αυτήν με την κρίση του καθενός και όχι με την καθοδήγηση κάποιας συμβουλής ή ποδοσφαιρικής ανάλυσης που μπορεί να διάβασε από κάπου, προσφέρει μία μεγαλύτερη ικανοποίηση στον εκάστοτε παίκτη ειδικά σε περίπτωση νίκης.

Δημοφιλείς επιλογές στο live betting


Επόμενο γκολ

Μία από τις πιο συχνές επιλογές των χρηστών στο live betting είναι το επόμενο γκολ. Αν παρακολουθεί κάποιος έναν αγώνα μπορεί να καταλάβει ποια ομάδα πιέζει περισσότερο και είναι πιο πιθανό να σκοράρει και το επόμενο γκολ. Συνήθως βέβαια οι αποδόσεις σε αυτό το σημείο δεν βρίσκονται σε υψηλές τιμές και πάλι όμως μπορούν να γίνουν αποδεκτές για ένα παρολί.

Επιλογή Κόρνερ

Μία δημοφιλής επιλογή την οποία προτιμούν αρκετοί παίκτες ακόμα και πριν τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι ο στοιχηματισμός στα κόρνερ. Σε παιχνίδι όπου το φαβορί βρίσκεται πίσω στο σκορ και η λογική λέει ότι θα πιέσει, είναι πιθανό το σενάριο να εκτελεστούν αρκετά κόρνερ στο παιχνίδι από την ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ. Αν βρείτε την κατάλληλη απόδοση σε μία αγορά τότε μπορείτε και να επωφεληθείτε από αυτήν.

Γκολ στα τελευταία λεπτά

Σε παιχνίδια όπου η μία από τις δύο ομάδες κυνηγάει πάση θυσία ένα αποτέλεσμα και ψάχνει ένα γκολ που θα της δώσει μία πρόκριση ή ένα τίτλο, συνήθως επιτίθεται μαζικά και με κάθε τρόπο. Οι αποδόσεις για ένα ακόμη γκολ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα συναντώνται συνήθως σε ικανοποιητικές τιμές και εκτός από την ομάδα που βρίσκεται στην επίθεση, υπάρχει πιθανότητα να σκοράρει και η ομάδα που αμύνεται και βρίσκει αρκετούς ελεύθερους χώρους. Οπότε για παράδειγμα αν ένα παιχνίδι είναι στο 1-1 στο 84' και η μία από τις δύο ομάδες πιέζει ασφυκτικά, μπορούμε να επιλέξουμε την επιλογή over 2,5 την οποία εκείνη τη στιγμή τη συναντάμε σε τιμές κοντά στο 2.60 ανάλογα και με τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Κίνδυνοι στο live στοίχημα


Όπως είναι λογικό κανείς δεν γίνεται να κερδίζει πάντα στο στοίχημα και γι΄αυτό το λόγο χρειάζεται σύνεση και υπομονή ειδικά στον live στοιχηματισμό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθεί και να προσπαθήσετε να βγάλετε πίσω τα χαμένα που μόλις είχατε ποντάρει π.χ. σε ένα επόμενο γκολ ομάδας. Ειδικά σε παιχνίδια όπως τένις, μπάσκετ όπου οι εναλλαγές στα σκορ και τους πόντους είναι συνεχείς, είναι πολύ εύκολο για κάποιον να ξεφύγει και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να χάσει ένα μεγάλο ποσό.

Επειδή στο ζωντανό στοιχηματισμό η αδρεναλίνη ανεβαίνει ακόμα περισσότερο και ο κάθε παίκτης ταυτίζεται ακόμα πιο πολύ με την εκάστοτε ομάδα καλό θα είναι να υπάρχει μία σωστή διαχείριση τόσο του κεφαλαίου σας και να έχετε από την αρχή στο μυαλό σας το ποσό που θα διαθέτετε για τον στοιχηματισμό.

Καλό θα είναι επίσης από τη στιγμή που θα επιλέξετε να ποντάρετε σε έναν αγώνα ο οποίος είναι σε εξέλιξη να έχετε και την δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε. Μπορεί το φαβορί να μην κερδίζει και να προσφέρεται σε καλή απόδοση, η εικόνα όμως του παιχνιδιού να είναι εντελώς διαφορετική και το αουτσάιντερ να είναι αυτό που μοιάζει περισσότερο απειλητικό.

Συνοπτικά, ο κάθε παίκτης εμπιστευόμενος την προσωπική του κρίση μπορεί να κινηθεί όπως επιθυμεί ο ίδιος στο live στοίχημα. Επιλογές υπάρχουν πολλές, χρειάζεται πάντα σύνεση και καθαρό μυαλό για να μπορέσει κάποιος να το «ζήσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.