Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τι είναι Cash Out; Αναλυτικός οδηγός

Τι είναι Cash Out; Αναλυτικός οδηγός

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο κόσμος των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών εξελίχθηκε, προσφέροντας ανταλλαγές στοιχημάτων που επέτρεπαν στους παίκτες να εμπορεύονται κατά τη διάρκεια των αγώνων. Υποστηριζόμενοι από τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι στοιχηματικές πλατφόρμες προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα επιτρέποντας στα μέλη τους να εξαργυρώσουν τα στοιχήματα τους πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Το ονόμασαν Cash Out.

Τι είναι το Cash Out

Το Cash Out στο ζωντανό στοίχημα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα «όπλα» των παικτών του στοιχήματος, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων τους πριν αυτά διευθετηθούν.

Εφόσον το στοίχημα σας κερδίζει στο χρονικό σημείο που θα επιλέξετε να κάνετε cash out, η στοιχηματική πλατφόρμα σας δίνει ένα ποσό των πιθανών κερδών σας για να κλείσετε το στοίχημα, το οποίο εξαρτάται από το λεπτό στο οποίο βρίσκεται η αναμέτρηση κι από το προβάδισμα που έχει η ομάδα που έχετε στοιχηματίσει. Άλλο είναι το ποσό που θα σας προσφέρει στο 1-0 και διαφορετικό στο 2-0. Με τον τρόπο αυτό οι παίκτες διασφαλίζουν ένα σημαντικό μέρος των κερδών πριν ολοκληρωθεί το ματς.

Την ίδια ώρα, αν η ομάδα που έχετε επιλέξει, βρίσκεται πίσω στο σκορ, τότε η στοιχηματική πλατφόρμα ενδέχεται να σας δίνει ένα ποσό μικρότερο από αυτό που είχατε αρχικά ποντάρει. Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το cash out για να μετριάσει τη ζημία και να πάρει πίσω ένα ποσοστό του αρχικού του κεφαλαίου.Ένα απλό παράδειγμα για να κατανοήσετε καλύτερα τη λειτουργία του Cash Out: Έστω ότι η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο και έχετε ποντάρει 10 ευρώ στον άσο σε απόδοση 2.40. Στο 80ο λεπτό η Τσέλσι προηγείται με 2-1 αλλά η Γιουνάιτεντ πιέζει ασφυχτικά για την ισοφάριση. Μπορείς επιλέγοντας το Cash Out να κλείσεις εκείνη τη στιγμή το στοίχημα σου και να λάβεις άμεσα 21 ευρώ, ό,τι και αν συμβεί στη συνέχεια του παιχνιδιού. Με το Cash Out ναι μεν θα λάβεις 21 ευρώ αντί 24 όπως θα έπαιρνες στη νίκη της Τσέλσι ωστόσο θα έχεις εξασφαλίσει κέρδος 11 ευρώ αντί να χάσεις και αυτά που πόνταρες αν ισοφαρίσει η Γιουνάιτεντ.

Στο ίδιο παιχνίδι, εάν η Γιουνάιτεντ κέρδιζε 1-0 στο 75ο λεπτό, το στοίχημα σας συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να κερδίσει. Έτσι, ο book κάνει μία προσφορά κοντά στο 1,5€ για να αγοράσει το στοίχημα και σας δίνει τη δυνατότητα να μην χάσετε όλα τα χρήματα σας.

Πότε γίνεται το Cash Out;

Το Cash Out χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλο ποσοστό κατά τη διάρκεια του live betting. Υπάρχει όμως κι η επιλογή του cash out πριν από το ματς (pre match). Το κλείσιμο στοιχήματος στις περισσότερες πλατφόρμες είναι διαθέσιμο από τη στιγμή που θα τοποθετηθεί το στοίχημα, επιστρέφοντας ένα ποσό μικρότερο από αυτό που έχει αρχικά πονταριστεί.

Δυνατότητα για Cash Out μπορεί να γίνει και σε παρολί. Αν για παράδειγμα έχουμε παίξει μια τετράδα και έχουν περάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια, τότε μπορείς πριν από το τελευταίο χρονικά να κλείσεις το στοίχημα σου και να έχεις κέρδος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις της υπηρεσίας Cash Out ενδέχεται να διαφέρουν από στοιχηματική σε στοιχηματική γι’ αυτό είναι καλό να διαβάζονται προσεκτικά πριν την τοποθέτηση κάποιου στοιχήματος.

Τι είναι το μερικό Cash Out;

Εκτός από το ολικό Cash Out υπάρχουν πλατφόρμες που προσφέρουν και μερικό Cash Out. Σε αυτή την περίπτωση έχετε την επιλογή να «πουλήσετε» συγκεκριμένο ποσό από το αρχικό σας στοίχημα και να κρατήσετε το υπόλοιπο, είτε για να κάνετε Cash Out σε άλλο σημείο του παιχνιδιού, είτε για να μείνει μέχρι το τέλος.

Υπέρμαχοι και πολέμιοι του Cash Out

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Cash Out είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στο διαδικτυακό στοίχημα, αφού δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να γλιτώνουν από τα late goals (από το 85’ και μετά) και να εξασφαλίζουν ένα μεγάλο ποσοστό των πιθανών κερδών, χωρίς να… καρδιοχτυπούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των αναμετρήσεων. Πόσοι άλλωστε έχουν χάσει στοίχημα με γκολ στις καθυστερήσεις ή ένα over όπου έχουν σημειωθεί 2 γκολ από το πρώτο μέρος;

Με λίγα λόγια, οι συντηρητικοί παίκτες, που βάζουν πρώτα την ασφάλεια κι έπειτα το καθαρό κέρδος, βλέπουν το Cash Out ως ένα πολύτιμο «όπλο» στη φαρέτρα τους. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος…

Οι παίκτες που κυνηγούν εκπλήξεις και ψάχνουν τις value αποδόσεις, τείνουν να αποφεύγουν το Cash Out διότι χάνεται η αρχική αξία που έχουν εντοπίσει. Αυτό συμβαίνει διότι το Cash Out πληρώνει λιγότερα από το δίκαιο και ο λόγος είναι το περιθώριο κέρδους των στοιχηματικών ιστοσελίδων, η λεγόμενη γκανιότα, που επηρεάζει και τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν για παράδειγμα ο παίκτης έχει ποντάρει 10 ευρώ σε ένα σημείο με απόδοση 4.00 που τη θεωρεί value και η ομάδα του κερδίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα, εφόσον επιλέξει να κλείσει το στοίχημα πριν από την ολοκλήρωση του, θα πληρωθεί από 30 έως 38 ευρώ, ανάλογα με το χρονικό σημείο. Έτσι όμως ουσιαστικά πληρώνεται σε μία απόδοση κάτω του 4.00, που μπορεί να μην τη θεωρούσε αποδεκτή στην αρχική του επιλογή. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να παρατηρήσει μικρότερα κέρδη μακροπρόθεσμα

Που προσφέρεται;

Η επιλογή του Cash Out είναι πλέον διαθέσιμη σχεδόν σ’ όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες, ωστόσο όπως προαναφέρθηκε, η κάθε ιστοσελίδα έχει τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις και θα πρέπει να δίνεται η απαραίτητη προσοχή.

Συνήθως προσφέρεται σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα αλλά όχι για όλες τις αγορές. Μπορεί να το βρείτε επίσης ως «Κλείσιμο τώρα» ή «Κλείσιμο στοιχήματος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.