Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Live streaming και στοίχημα

Live streaming και στοίχημα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Στην εποχή που ζούμε η τεχνολογία κάνει συνεχόμενα βήματα προς τα εμπρός και αυτό φυσικά έχει βοηθήσει και στην εξέλιξη του στοιχήματος και των στοιχηματικών πλατφόρμων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν δεκάδες αγώνες διάφορων αθλημάτων σε live streaming δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους χρήστες τους να παρακολουθούν ζωντανά την αναμέτρηση στην οποία τυχόν ποντάρουν.

Ακόμα όμως και αν δεν έχει κάποιος την όρεξη ή την επιθυμία να ποντάρει κάπου, μπορεί απλά να παρακολουθήσει κάποια αθλητική εκδήλωση μέσω των στοιχηματικών πλατφόρμων περνώντας ευχάριστα την ώρα του. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπηρεσία είναι καθόλα νόμιμη.

Άλλωστε αυτός είναι και ένας βασικός λόγος για να προτιμήσει κάποιος το live betting έχοντας προσωπική εκτίμηση και άποψη για τον αγώνα τον οποίο παρακολουθεί.

Live betting και live streaming


Ένα από μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των στοιχηματικών πλατφόρμων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του live betting είναι φυσικά το live streaming προσφέρουν. Έχοντας τα κορυφαία πρωταθλήματα (Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α’, Λιγκ 1) στο ποδόσφαιρο, Ευρωλίγκα και NBA στο μπάσκετ και κορυφαία τουρνουά στο τένις οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο των στοιχηματισμό του κάθε παίκτη. Πέρα βέβαια από τα γνωστά ποδοσφαιρικά και μη γεγονότα το live streaming των στοιχηματικών πλατφόρμων σας ταξιδεύει σε πρωταθλήματα και αθλήματα τα οποία δεν μπορείτε να βρείτε σε δορυφορικά και συνδρομητικά δίκτυα. Λατινική Αμερική, Ασία και ΗΠΑ είναι ενδεικτικά κάποιες χώρες τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις των οποίων προσφέρονται σε ζωντανή μετάδοση. Πέρα από τον στοιχηματισμό έτσι ο εκάστοτε χρήστης έχει την δυνατότητα να σχημάτισει καλύτερη άποψη για το ποδόσφαιρο σε αυτές τις χώρες ή ακόμα και να ανακαλύψει νέους παίκτες που αργότερα μπορεί να διαπρέψουν στη Ευρώπη.

Τι χρειάζεται για να παρακολουθήσετε live streaming


Πρώτα από όλα για να μπορέσετε να έχετε διαθέσιμο το live streaming σε κάποια στοιχηματική πλατφόρμα θα χρειαστεί να έχετε και ενεργό λογαριασμό σε αυτή. Στη συνέχεια οι περισσότερες έχουν ως όρο να υπάρχει ένα ενδεικτικό ποσό στο λογαριασμό το οποίο δεν ξεπερνά συνήθως τα 0.10 €, ενώ σε κάποιες αρκεί να έχετε παίξει ένα στοίχημα τις τελευταίες 24 ώρες ή να έχετε ένα στοίχημα ανοικτό. Τέλος την καλύτερη μετάδοση του video χρειάζεται μία καλή σύνδεση στο internet καθώς και η ενεργοποίηση του Adobe Flash Player.

Πλεονεκτήματα και προσοχή


Τονίσαμε και παραπάνω ότι το βασικότερο πλεονέκτημα του live streaming είναι η δυνατότητα παρακολούθησης του παιχνιδιού ή του αθλητικού γεγονότος στο οποίο ο καθένας επιλέγει να ποντάρει. Έτσι έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για την έκβαση του αγώνα και με την προσωπική του κρίση επιλέγει αν θα στοιχηματίσει ή όχι.

Επίσης βασικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι τα περισσότερα ευρωπαϊκά και μη πρωταθλήματα προσφέρονται δωρεάν στους πελάτες των στοιχηματικών που σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαζόταν να διαθέσουν ένα ποσό προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία συνδρομή σε ένα κανάλι. Αυτό πάντως που σίγουρα δεν μπορεί να παρακολουθήσει κανείς ακόμα στις στοιχηματικές πλατφόρμες είναι η Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Το live streaming ωστόσο αρκετές φορές μπορεί να μας παρασύρει και να στοιχηματίσουμε σε αγώνες που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το κάναμε, απλά και μόνο για το λόγο ότι έχουμε τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουμε. Όπως γενικότερα στο στοίχημα έτσι και εδώ χρειάζεται να δρούμε με σύνεση και όχι με παρορμητικότητα, έχοντας ως πρώτο γνώμονα την διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Εφόσον βέβαια επιλέξουμε να στοιχηματίσουμε μέσω live streaming θα ήταν καλό να γνωρίζουμε και το τι μπορεί να μας προσφέρει το Cash Out στις στοιχηματικές πλατφόρμες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.