Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκόρερ στο στοίχημα

Σκόρερ στο στοίχημα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Η επιλογή ενός παίκτη να σκοράρει σε έναν συγκεκριμένο αγώνα είναι ένας στοιχηματισμός ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσελκύει όλο και περισσότερους παίκτες. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες μάλιστα συνηθίζουν να προσθέτουν ακόμα περισσότερες επιλογές σε ορισμένα παιχνίδια και να μην περιορίζονται απλώς στο να σκοράρει ένας παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι στοιχηματικές πλατφόρμες δίνουν διάφορες επιλογές ακόμα και στην κατηγορία των σκόρερ κάνοντας ακόμα πιο ελκυστικό το περιεχόμενο τους στον εκάστοτε χρήση. Οι βασικότερες κατηγορίες στους σκόρερ είναι:

Σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι (anytime scorer)


Ίσως η πιο δημοφιλής κατηγορία στον εν λόγω στοιχηματισμό. Για να επαληθευτεί αρκεί ο παίκτης που επιλέξουμε να σκοράρει κάποια στιγμή με οποιοδήποτε τρόπο μέσα στο παιχνίδι. Οι αποδόσεις στην εν λόγω κατηγορία κυμαίνονται συνήθως κοντά στο 2.00 για τους επιθετικούς των ομάδων, εκτός από περιπτώσεις που κάποιος βρίσκεται σε φόρμα, όπως π.χ. ο Κριστίανο Ρονάλντο που φέτος σκόραρε σε 11 παιχνίδια Σέριε Α’ και εκεί οι αποδόσεις μπορεί να κυμανθούν ακόμα και κοντά στο 1.60. Σαν αξία έχει επιλογή πάντως αν βρίσκεται σε τιμές διπλασιασμού.

Πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι(first time scorer)


Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τον εκάστοτε χρήστη καθώς προσφέρεται σε αρκετά μεγάλες αποδόσεις. Για να επαληθευτεί ο στοιχηματισμός μας πρέπει ο παίκτης που επιλέξαμε να σκοράρει πρώτος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προφανώς και σε αυτήν την κατηγορία συναντάμε μεγαλύτερες τιμές από ότι στο anytime scorer με τις αποδόσεις για κάποιον βασικό επιθετικό της ομάδας να φτάνουν γύρω στο 3.50.

Τελευταίος σκόρερ στο παιχνίδι (late time scorer)


Παρόμοια επιλογή με αυτήν του πρώτου σκόρερ, απλά σε αυτόν τον στοιχηματισμό θέλουμε ο παίκτης που έχουμε διαλέξει να βάλει το τελευταίο γκολ του παιχνιδιού. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη επιλογή, οι τιμές της οποίας είναι παρόμοιες με αυτής του πρώτου σκόρερ στο παιχνίδι. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερα προσοχή γιατί τελευταίος μπορεί να σκοράρει και ένας παίκτης ο ο οποίος θα έρθει από τον πάγκο ενώ υπάρχει η πιθανότητα ο παίκτης που έχει επιλεγεί να αντικατασταθεί σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού. Δεν είναι τόσο δημοφιλής επιλογή και θα μπορούσαν οι αποδόσεις της να βρίσκονται ακόμα ψηλότερα.

Άλλες επιλογές


Οι στοιχηματικές πλατφόρμες πλέον όμως δεν αρκούνται στις απλές επιλογές και δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες τους να διαλέξουν ανάμεσα και σε άλλες κατηγορίες όπως είναι οι παρακάτω:

  • Να σκοράρει ένας παίκτης 2 ή και περισσότερα τέρματα: Αρκετές φορές ένας πρωτοκλασάτος επιθετικός όπως π.χ. ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι προσφέρεται σε μικρή απόδοση σαν anytime scorer ειδικά αν η ομάδα του έρχεται αντιμέτωπη με έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Η επιλογή λοιπόν αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις την απόδοση σου αν θεωρείς ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι.
  • Να πετύχει χατ τρικ: Εδώ οι αποδόσεις είναι αρκετά μεγάλες καθώς δεν συναντάμε καθημερινά κάποιον ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι.


Συνδυαστικές επιλογές


Εκτός από τις παραπάνω επιλογές, αρκετές στοιχηματικές πλατφόρμες δίνουν την δυνατότητα στον εκάστοτε χρήση να συνδυάσει κάποιες αγορές στοιχημάτων που περιλαμβάνουν και την επίτευξη τέρματος από κάποιον ποδοσφαιριστή όπως:

  • Να σκοράρει πρώτος ή οποιαδήποτε στιγμή ή τελευταίος και νίκη της ομάδας του
  • Να σκοράρει πρώτος ή οποιαδήποτε στιγμή ή τελευταίος μεταξύ συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας του παιχνιδιού π.χ. 1-20.


Γκολ και τρόπος επίτευξης


Ορισμένες στοιχηματικές πλατφόρμες δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες τους να επιλέξουν και τον σκόρερ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχει το τέρμα, ανεβάζοντας έτσι κατά πολύ την τιμή του στοιχήματος με τις πιο δημοφιλείς επιλογές να είναι :

  • Να σκοράρει με κεφαλιά: Σε αυτήν την επιλογή μπορούμε να διαλέξουμε παίκτες ο οποίοι είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι, ή προωθούνται και στις στημένες φάσεις των ομάδων τους. Είναι μία ευκαιρία να βρούμε μία καλή απόδοση σε παίκτες όπως είναι οι στόπερ,οι οποίο σε ένα κόρνερ μπορούν να ανέβουν στην αντίπαλη περιοχή.
  • Να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ: Επιλέγουμε καθαρά με βάση τους παίκτες που γνωρίζουμε ότι αναλαμβάνουν τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ των ομάδων τους, όπως π.χ. ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.
  • Να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή: Υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι φημίζονται για το καλό μακρινό σουτ τους και συχνά δοκιμάζουν τα πόδια τους σε αρκετά παιχνίδια όπως π.χ. ο Ναϊνγκολάν στην Κάλιαρι.

Τι πρέπει να προσέξουμε για να κάνουμε την επιλογή των σκόρερ


Μπορεί η επιλογή ενός σκόρερ να αποτελεί ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο στοιχηματισμού και πάλι όμως καλό θα ήταν να λαμβάνουμε υπόψιν μας κάποιες παραμέτρους πριν προχωρήσουμε στην τοποθέτηση του στοιχήματος όπως είναι:

  • Η φόρμα και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος ποδοσφαιριστής που θα επιλέξουμε: Μπορεί για παράδειγμα να σκοράρει για 5 σερί παιχνίδια ή να κυνηγάει να σπάσει κάποιο ρεκόρ.
  • Η ομάδα από την οποία θα επιλέξουμε κάποιον σκόρερ: Είναι διαφορετικό να επιλέξεις έναν παίκτη από τη Μπαρτσελόνα ή τη Μάντσεστερ Σίτι που ξέρεις ότι θα προσπαθήσουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο και διαφορετικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης που λογικά μπορεί να αρκεστεί και σε ένα απλό 1-0.
  • Εκτελεστής στημένων-πέναλτι: Πριν την επιλογή μας είναι καλό να μελετήσουμε ποιος παίκτης από κάθε ομάδα εκτελεί τις στημένες φάσεις αλλά και τα πέναλτι, καθώς έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για να σκοράρει.
  • Οι καιρικές συνθήκες: Ένας βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω βροχής δυσκολεύει περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών και συνάμα και την επίτευξη τερμάτων.
  • Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού: Αν μία ομάδα χρειάζεται σε έναν αγώνα δύο ή και τρία γκολ για να πάρει π.χ. μία πρόκριση τότε μπορούμε να επιλέξουμε κάποιον από την ενδεκάδα της για να σκοράρει.


Πότε δεν ισχύει το στοίχημα


Αν επιλέξουμε πριν ή και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έναν παίκτη να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι και αυτός δεν αγωνιστεί καθόλου, τότε η επιλογή του στοιχήματος μας πιάνεται σαν μονάδα.

Αυτογκολ


Αν ο παίκτης που έχουμε επιλέξει να σκοράρει στο παιχνίδι πετύχει αυτογκόλ, τότε το στοίχημα μας δεν επαληθεύεται.

Συνοπτικά, η επιλογή σκόρερ είναι μία αγορά με σχετικές καλές τιμές και η οποία γνωρίζει όλο και περισσότερη άνθηση.

Στο agones.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους σκόρερ κάθε συλλόγου ανά διοργάνωση που συμμετέχει η ομάδα τους. Δείτε για παράδειγμα τη σελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.