Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοίχημα κόρνερ

Στοίχημα κόρνερ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Το στοίχημα κόρνερ αποτελεί μια ευρεία διαδεδομένη επιλογή ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος ειδικά σε αυτούς που αρέσκονται στο live στοιχηματισμό.

Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι το over/under κόρνερ σε έναν αγώνα. Για παράδειγμα σε ένα παιχνίδι μπορεί να δίνεται η επιλογή over 8.5 κόρνερ και under 8.5 κόρνερ.

Αν επιλέξουμε την επιλογή over 8.5 τότε για να επαληθευτεί το στοίχημα μας θα χρειαστεί τα συνολικά κόρνερ που θα εκτελεστούν στον αγώνα να είναι τουλάχιστον 9. Δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα εκτελέσει τα περισσότερα αρκεί να συμπληρωθεί ο αριθμός που θέλουμε.

Αν από την άλλη επιλέξουμε την επιλογή under 8.5 κόρνερ τότε για κερδίσουμε αρκεί στον αγώνα να εκτελεστούν λιγότερα ή ακόμα και οκτώ κόρνερ.

Άλλες επιλογές στοιχηματισμού κόρνερ

Ο στοιχηματισμός κόρνερ προσφέρει στον κάθε παίκτη μία σχετική μεγάλη γκάμα επιλογών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Ενδεικτικά κάποιες από τις πιο συνηθισμένες επιλογές κόρνερ είναι οι παρακάτω:

Πρώτη ομάδα που θα φτάσει στα χ κόρνερ. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε κάθε παίκτη να διαλέξει ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε ένα συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ. Συνήθως αυτός ο χαμηλότερος αριθμός που προσφέρεται είναι το 3. Όσο μεγαλώνει ο αριθμός των κόρνερ που θα επιλέξουμε, αυξάνεται παράλληλα και η απόδοση.
  • Συνολικά κόρνερ. Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ένα εύρος αριθμών των κόρνερ που θα εκτελεστούν. Είναι παρόμοιο με το στοιχηματισμό 0-1, 2-3, 4-6 γκολ. Για παράδειγμα μπορούμε να στοιχηματίσουμε σε έναν αγώνα ότι θα εκτελεστούν συνολικά 0-5 κόρνερ, ή 6-8 ή 9-11 ή 12-14 ή 15+. Αποτελεί μια επιλογή με περισσότερο ρίσκο από ότι το απλό over under.
  • Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ. Σε αυτήν την περίπτωση ο κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει την ομάδα που πιστεύει ότι θα εκτελέσει συνολικά τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα. Η επιλογή εδώ είναι τριπλή και μπορεί κανείς να στοιχηματίσει είτε υπέρ του γηπεδούχου είτε υπέρ του φιλοξενούμενου είτε ακόμα και της ισοπαλίας.
  • Επόμενο κόρνερ. Μία επιλογή που προτιμάται αρκετά από τους παίκτες του live στοιχήματος. Παρακολουθώντας έναν αγώνα μπορούμε να επιλέξουμε ποια ομάδα θα εκτελέσει το επόμενο κόρνερ στο παιχνίδι. Συνήθως η ομάδα που πιέζει να πετύχει κάποιο τέρμα θα είναι και αυτή που θα έχει το μικρότερο ποσοστό για αυτή την επιλογή.
  • Over/ Under κόρνερ 1ου ημιχρόνου. Αυτή η κατηγορία είναι παρόμοια με το κλασικό over/under κόρνερ μόνο που στη συγκεκριμένη επιλογή ζητάμε ο αριθμός που θα επιλέξουμε να επαληθευτεί από το πρώτο ημίχρονο.

Στοίχημα κόρνερ
Επιλέγουμε το over σε παιχνίδια που πιστεύουμε ότι μία από τις δύο ομάδες θα ξεκινήσει δυνατά,ψάχνοντας να πετύχει κάποιο γκολ, ή ακόμα και άμα δούμε ότι στην αρχή του παιχνιδιού έχει μπει με πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι και βρίσκεται διαρκώς στην επίθεση. Εδώ μπορούμε να βρούμε την επιλογή ακόμα και του over 0.5 κόρνερ κάτι που σπάνια συναντάμε στο over/under του συνολικού αγώνα.

Αν επιλέξουμε το under τότε περιμένουμε ότι από την αρχή το παιχνίδι θα είναι κλειστό, είτε γιατί οι δύο ομάδες δεν θέλουν να ρισκάρουν,είτε γιατί μπορεί να είναι και αρκετά αδιάφορες.

Τι πρέπει να κοιτάμε στην επιλογή κόρνερ

Πριν επιλέξουμε να στοιχηματίσουμε στην επιλογή κόρνερ θα ήταν χρήσιμο να λαμβάνουμε υπόψιν μας κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες όπως είναι:
  • H δυναμικότητα των δύο ομάδων.
  • Το στόχο που έχει κάποια ομάδα από το παιχνίδι
  • Αν είναι επαναληπτικός αγώνας ή ένα παιχνίδι όπου η μία ομάδα ψάχνει αρκετά τέρματα για να πετύχει το στόχο της.
  • Τον αγωνιστικό χώρο και τις καιρικές συνθήκες
  • Το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων. Κάποια ομάδα μπορεί να διαθέτει αξιόλογους εξτρέμ που παίρνουν αρκετές προσπάθειες ανά παιχνίδι, οπότε είναι και πιο εύκολο να κερδίσουν περισσότερα κόρνερ.


Το στοίχημα κόρνερ είναι μία επιλογή που μπορεί να επιλέξει κανείς είτε pregame είτε live. Λόγω τις ιδιαιτερότητας του ωστόσο είναι μία επιλογή η οποία συνηθίζεται να προτιμάται στο live καθώς οι αποδόσεις και τα ζητούμενα αλλάζουν ανάλογα με το σκορ και το λεπτό του αγώνα.

Σημαντική πληροφορία: Ένα κόρνερ για να θεωρείται ότι έχει επαληθευτεί σαν σημείο πρέπει και να έχει εκτελεστεί. Για παράδειγμα αν είμαστε στο τέλος ενός παιχνιδιού, η μπάλα βγει κόρνερ και ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη τότε αυτό το κόρνερ θεωρείται ως μη γενόμενο.

Εκτός βέβαια από τον στοιχηματισμό σε κόρνερ μπορείτε να επιλέξετε το Σύνολο Γκολ, μία ενδιαφέρουσα επιλογή με όλο και περισσότερους υποστηρικτές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.