Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τι είναι τα Virtual Sports; Πως λειτουργούν

Τι είναι τα Virtual Sports; Πως λειτουργούν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Η τεχνολογική εξέλιξη δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον κόσμο του στοιχήματος, καθώς επιτρέπει στις στοιχηματικές πλατφόρμες να ενισχύουν διαρκώς το προϊόν τους με νέες κατηγορίες στοιχημάτων και αγορών. Προϊόν της τεχνολογικής προόδου είναι τα Virtual Sports, όπου οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας 24 ώρες την ημέρα.

Τι είναι τα Virtual Sports και πως λειτουργούν

Τα Virtual Sports είναι παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (virtual=εικονικός), στα οποία οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε διάφορα αθλήματα. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι η διαθεσιμότητα, καθώς στις περισσότερες πλατφόρμες προσφέρονται όλες τις ώρες της ημέρας. Η διάρκεια του κάθε αγώνα δεν ξεπερνά συνολικά τα 3 λεπτά, ενώ τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η κλασσική ερώτηση που αφορά τα Virtual Sports είναι το πως λειτουργούν κι αν είναι ασφαλή. Τα αποτελέσματα προέρχονται από την ανεξάρτητη γεννήτρια τυχαίων επιλογών/αριθμών (RNG), ίδιου τύπου που χρησιμοποιείται σε όλα τα παιχνίδια καζίνο, και διασφαλίζει την ακεραιότητα των αποτελεσμάτων. Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα Virtual στηρίζονται στις πιθανότητες, γι’ αυτό θα δείτε ότι οι ομάδες ή οι παίκτες που έχουν καλά στατιστικά, έχουν και τις μικρότερες αποδόσεις. Εδώ να πούμε πως όπως σε όλα τα παιχνίδια που βασίζονται στην τύχη, είναι απαραίτητο το μέτρο και δε χρειάζονται «ανοίγματα».

Τα δημοφιλέστερα αθλήματα

Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με τα δημοφιλέστερα Virtual Sports, καθώς και τις διαθέσιμες αγορές στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε.

Ποδόσφαιρο
Τι είναι τα Virtual Sports; Πως λειτουργούν
Όπως και στον πραγματικό αθλητισμό, έτσι και στον εικονικό, το ποδόσφαιρο έχει την… τιμητική του, αποτελώντας ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στα Virtual Sports. Η διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι 3 λεπτά, τα οποία περιλαμβάνουν την κάρτα με την προβολή των αποδόσεων, τη βαθμολογία, τα τελευταία αποτελέσματα κάθε ομάδας, το βίντεο του αγώνα (διάρκειας συνήθως 90’’) και την κάρτα με το αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσον αφορά τις αγορές, εκτός από το κλασσικό 1Χ2 και το Under/Over, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο Ακριβές σκορ, στα Συνολικά Γκολ και στη Διπλή Ευκαιρία. Ορισμένες πλατφόρμες διαθέτουν περισσότερες επιλογές όπως Goal/No Goal, Μονά/Ζυγά, Combo Bets, Over/Under 1.5, DNB, Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, Ημίχρονο/Τελικό, Χάντικαπ κ.α.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει Live Betting και όλα τα στοιχήματα τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, παραθέτονται οι αποδόσεις για τον επόμενο προγραμματισμένο αγώνα.

Ιπποδρομίες (Horse racing)
Τι είναι τα Virtual Sports; Πως λειτουργούν
Ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα είναι οι Ιπποδρομίες ή αλλιώς Horse Racing, όπου τα γραφικά και τα ηχητικά εφέ είναι άκρως ρεαλιστικά. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα μπορείτε να στοιχηματίσετε στο άλογο που θα κερδίσει την κούρσα (γκανιαν), σε forecast και σε tricast. Όλα τα στοιχήματα τοποθετούνται πριν την έναρξη κάθε κούρσας.

Οι παίκτες που στοιχηματίζουν στο forecast επιλέγουν δύο άλογα που πιστεύουν πως θα τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση της κούρσας, αλλά θα πρέπει να προβλέψουν και ποιο από τα δύο θα τερματίσει πρώτο και ποιο δεύτερο.

Αντίστοιχα, στην περίπτωση του tricast επιλέγουν τρία άλογα και παράλληλα πρέπει να προβλέψουν όχι μόνο ότι θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις, αλλά και με ποια σειρά. Γίνεται εύκολα κατανοητό, ότι το να πιάσεις ένα στοίχημα forecast και tricast είναι αρκετά δύσκολο, εξ ου και οι μεγάλες αποδόσεις στα ενδεχόμενα, ωστόσο τα κέρδη σε μια τέτοια περίπτωση είναι αρκετά μεγάλα.

Σε κάποιες πλατφόρμες θα βρείτε και την επιλογή πλασέ (place), όπου για να κερδίσετε θα πρέπει το άλογο που έχετε επιλέξει να τερματίσει στις πρώτες θέσεις (συνήθως στις πρώτες δύο θέσεις ή και σε κάποιες περιπτώσεις στις πρώτες τρεις θέσεις, ο αριθμός καθορίζεται από το πόσοι είναι οι συμμετέχοντες).

Ανάλογα τη στοιχηματική πλατφόρμα, θα βρείτε Ιπποδρομίες με 4, 6, 8, 10 ή και παραπάνω συμμετέχοντες. Πολλές φορές σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κούρσες με διαφορετικό αριθμό αλόγων.

Κυνοδρομίες (Dog Racing)

Τα στοιχήματα στις κυνοδρομίες είναι αντίστοιχα με αυτά στις ιπποδρομίες. Η διαφορά είναι ότι συνήθως ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μικρότερος και στις περισσότερες κούρσες δε θα βρείτε πάνω από 6 επιλογές. Και εδώ μπορείτε να στοιχηματίσετε στο νικητή της κούρσας, σε forecast και σε tricast, τα οποία αναλύθηκαν παραπάνω.

Μοτοσυκλέτες (Speedway)

Ακόμα ένα δρομικό αγώνισμα που θα βρείτε σε Virtual είναι το speedway, δηλαδή εικονικός αγώνας μοτοσυκλετών. Θεωρείται από τα πιο απλά Virtual Games και στις περισσότερες περιπτώσεις ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν ξεπερνά τους 4-6. Εκτός από νικητή της κούρσας, συνήθως προσφέρονται στοιχήματα Place και Forecast.

Ποδηλασία

Μια ακόμα επιλογή που μπορείτε να βρείτε σε εικονικά αγωνίσματα είναι η ποδηλασία. Ο συνηθέστερος αριθμός συμμετεχόντων είναι 8, ενώ εκτός από νικητή της κούρσας, συνήθως προσφέρονται στοιχήματα Place, Forecast και Tricast.

Μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα από τα εικονικά σπορ που κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους το τελευταίο καιρό. Όπως και στο ποδόσφαιρο, διατίθεται όλο το 24ωρο και η διάρκεια ενός αγώνα στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι 3 λεπτά, τα οποία περιλαμβάνουν την κάρτα με την προβολή των αποδόσεων, τη βαθμολογία, τα τελευταία αποτελέσματα κάθε ομάδας, το βίντεο του αγώνα (διάρκειας συνήθως 90’’-100’’) και την κάρτα με το αποτέλεσμα του αγώνα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει Live στοίχημα και όλα τα πονταρίσματα γίνονται πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τις αγορές, μπορείτε να στοιχηματίσετε στον νικητή του αγώνα, σε over/under συνολικών πόντων αλλά και ομάδας, ενώ προσφέρονται αρκετά στοιχήματα με χάντικαπ. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν στοιχήματα και για πρώτο ημίχρονο, την περίοδο όπου θα σημειωθούν οι περισσότεροι πόντοι και αν το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση.

Τένις

Το τένις είναι ένα άθλημα που το προτιμούν όλο και περισσότεροι παίκτες για στοίχημα και το ίδιο ισχύει και στα Virtual Sports. Διατίθεται και αυτό όλο το 24ωρο, ενώ ανάλογα την πλατφόρμα, τα πονταρίσματα είναι διαθέσιμα σε pre-game ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η διάρκεια κάθε αγώνα ποικίλει από στοιχηματική σε στοιχηματική αλλά δεν ξεπερνά τα τέσσερα λεπτά. Σε ορισμένες πλατφόρμες, ο νικητής του αγώνα κρίνεται σε ένα μόνο game. Εκτός από τον νικητή, μπορείτε να στοιχηματίσετε στον συνολικό αριθμό πόντων που θα παιχθούν (4,5,6,8,10,12), ενώ προσφέρεται και η επιλογή να προβλέψετε τον νικητή σε συνδυασμό με τον αριθμό του σκορ που θα σημειώσει ο ηττημένος (0, 15, 30, 40). Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, παρακολουθείτε όλη την έκβαση της αναμέτρησης.

Σε ορισμένες πλατφόρμες, παρέχονται περισσότερες επιλογές, αφού ο νικητής προκύπτει μετά από 2 νικηφόρα σετ. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν παρακολουθείτε όλη την αναμέτρηση αλλά τα highlights. Οι επιλογές εδώ είναι περισσότερες, αφού εκτός από την επιλογή «νικητής», μπορείτε να προβλέψετε νικητή πρώτου game, νικητή πρώτου σετ, σύνολο games αγώνα και 1ου σετ, σκορ 1ου game 1ου σετ, ακριβές σκορ 1ου σετ και μονά/ζυγά 1ου σετ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.