Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμβουλές για να γίνεις καλύτερος στο στοίχημα

Συμβουλές για να γίνεις καλύτερος στο στοίχημα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με το στοίχημα, τότε οπλίσου με υπομονή και προετοιμάσου για έναν μακροχρόνιο αγώνα. Η μάχη με τον μπουκ είναι με άνισους κανόνες αλλά αυτό είναι που την κάνει πιο ενδιαφέρουσα. Παρακάτω δίνουμε ορισμένες συμβουλές και πράγματα που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Βρες στοιχήματα με «αξία»

Για να μπορεί κάποιος να είναι κερδισμένος μακροχρόνια θα πρέπει να επενδύει τα χρήματα του σε στοιχήματα τα οποία να έχουν αξία, τα λεγόμενα value bet. Πρόκειται για τα στοιχήματα που έχουν –κατά την εκτίμηση του παίκτη- μεγαλύτερη πιθανότητα επιβεβαίωσης του σημείου από αυτή που σου δείχνει η απόδοση. Προφανώς το να βρίσκεις τέτοια στοιχήματα, τις λεγόμενες «ευκαιρίες», δεν είναι εύκολο και θέλει ψάξιμο, συστηματική μελέτη και γνώση των πρωταθλημάτων για όσο το δυνατόν καλύτερη κρίση και αξιολόγηση των αποδόσεων. Να θυμάσαι: Παίζουμε ένα σημείο μόνο στην απόδοση που μας ικανοποιεί.

Κάνε σωστή διαχείριση κεφαλαίου

Καθόρισε πριν την έναρξη της στοιχηματικής περιόδου το αρχικό κεφάλαιο (την κάβα) που θα διαθέσεις προς στοιχηματισμό για όλη τη σεζόν. Δες το διαθέσιμο κεφάλαιο ως επένδυση και παίξε πάντα όσα αυτό σου επιτρέπει. Το να διαχειριστείς σωστά το κεφάλαιο σου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Απέφυγε τα μεγάλα στοιχήματα και προτίμησε να μην υπερβαίνεις σε κάθε στοίχημα το 5-8% της κάβας σου. Μην ποντάρεις ποτέ χρηματικά ποσά που σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

Κράτα αρχείο με τα στοιχήματα σου

Κράτα αρχείο με τα στοιχήματα που έχεις παίξει και δες πόσο κερδισμένος ή χαμένος είσαι. Θα σε βοηθήσει σημαντικά στη διαχείριση του κεφαλαίου σου. Εκτός από τον έλεγχο των χρημάτων, θα μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σου, ποιες ομάδες ή πρωταθλήματα σου πηγαίνουν ή ποιος τρόπος συστήματος αποδίδει καλύτερα σε σένα.
Αφοσιώσου σε λίγα πρωταθλήματα

Προσπάθησε να ρίξεις το βάρος σε ένα, δύο μέχρι και τρία πρωταθλήματα και επικεντρώσου σε αυτά. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των πρωταθλημάτων που ασχολείσαι, τόσο πιο δύσκολη η διαχείριση. Παρακολούθησε όσο μπορείς –και αν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη- τα πρωταθλήματα της επιλογής σου, μάθε καλά τη δυναμική των ομάδων, τη φιλοσοφία των προπονητών, την ιστορία, τις ιδιαιτερότητες ορισμένων αγώνων και το παρασκήνιο. Έτσι θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις πιο εύκολα ευκαιρίες και να αποφύγεις παιχνίδια που μπορεί να είναι πιο αμφίρροπα από ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Έξτρα tip: Οι πρώτες 5-6 αγωνιστικές δεν προσφέρονται για σοβαρό στοίχημα αλλά για λήψη συμπερασμάτων.

Μην πιάνεσαι… αδιάβαστος

Διέθεσε χρόνο στο να μελετάς τα παιχνίδια προτού στοιχηματίσεις. Δες τις φόρμες των ομάδων και το πως συμπεριφέρονται στα εντός και στα εκτός αντίστοιχα. Ενημερώσου για τις τελευταίες εξελίξεις, αν πχ λείπει ο πρώτος σκόρερ μιας ομάδας ή ένα αμυντικός-βαρύμετρο, το κλίμα στα αποδυτήρια, ακόμα και τις καιρικές συνθήκες. Κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το ρόλο της.

Κυνήγα τις αρχικές αποδόσεις

Πολλές φορές οι στοιχηματικές πλατφόρμες, θέλοντας να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, επιχειρούν να βγάλουν αποδόσεις νωρίτερα από τους ανταγωνιστές τους κι αυτό πολλές φορές τις οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα, με αποτέλεσμα να προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες τιμές και value bets.

Μην προσπαθείς να κερδίσεις πίσω αυτά που έχασες

Πολλές φορές όταν χάνουμε ένα στοίχημα μπορεί να «θολώσουμε» και να μπούμε στον πειρασμό να… ρεφάρουμε, ποντάροντας με μόνο σκοπό να πάρουμε πίσω τα χαμένα και χωρίς να ακολουθούμε τους κανόνες που έχουμε θέσει. Είναι το λεγόμενο tilt. Απέφυγε το. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη και μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Θεώρησε τη χασούρα τελειωμένο κεφάλαιο και άρχισε πάλι από την αρχή.

Μείνε πειθαρχημένος

Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλέσουν μια μεγάλη νίκη ή μια άσχημη ήττα. Παίζε πάντα με καθαρό μυαλό και μέσα στα πλαίσια των κανόνων που έχεις θέσει. Κάνε την αυτοκριτική σου, εντόπισε τα λάθη και προσπάθησε να βελτιώνεσαι. Μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου. Αν παρατηρήσεις πως επηρεάζεσαι έντονα συναισθηματικά από το στοίχημα, τότε καλό θα ήταν να σταματήσεις.

Το στοίχημα είναι ατομικό

Είναι καλό και πολλές φορές χρήσιμο να συζητάς και να ανταλλάζεις απόψεις για παιχνίδια με άλλους παίκτες. Ωστόσο στην τελική εσύ ρισκάρεις τα χρήματα σου και εσύ είσαι αυτός που αποφασίζει τι θα βάλει στο δελτίο του. Αξιολόγησε τις απόψεις, το σκεπτικό και τις προτάσεις των άλλων και μην ακολουθείς «τυφλά». Στο τέλος μετράει η δική σου κρίση.

Άνοιξε λογαριασμό σε πολλές πλατφόρμες

Εκμεταλλεύσου τον ανταγωνισμό και άνοιξε λογαριασμό σε πολλές πλατφόρμες ώστε να παίζεις πάντα στην καλύτερη δυνατή απόδοση και να αυξάνεις τις πιθανότητες κέρδους.

Bookmaker
Εξυπηρέτηση
Αποδόσεις
Ειδικά Στοιχ.
Live Betting
Πληρωμές
Mobile
Σύνολο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.