Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιατί να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ

Γιατί να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Οι στοιχηματικές πλατφόρμες στην εποχή μας σου δίνουν την ευκαιρία να ποντάρεις εύκολα, άμεσα και γρήγορα όπου και αν βρίσκεσαι και έχουν μπει στα «σπίτια» των περισσότερων. Τα πάντα πλέον γίνονται με ένα "κλικ" και όλο και περισσότερο κόσμος ανεξαρτήτου ηλικίας στρέφεται προς στο στοίχημα στο διαδίκτυο.

Γιατί στοίχημα στο διαδίκτυο και όχι στο πρακτορείο

Πρώτα από όλα ο καθένας ζυγίζει τις επιλογές του και αποφασίζει που θέλει να διαθέσει το όποιο ποσό διαθέτει για στοιχηματισμό. Εμείς απλά σας παρουσιάζουμε κάποια πλεονεκτήματα που έχει ο στοιχηματισμός στο διαδίκτυο.

Διαθεσιμότητα 24 ώρες σε κάθε μέρος

Ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί κάποιος να επιλέξει το στοίχημα στο διαδίκτυο, είναι η εύκολη πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες από όποιο μέρος και να βρίσκεσαι. Είτε στο σπίτι, είτε σε μία έξοδο, από το λάπτοπ , από τον σταθερό υπολογιστή , από το κινητό ή από ο,τι έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με το ίντερνετ ο πελάτης μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να στοιχηματίσει σε όποια επιλογή θέλει.

Μεγαλύτερες αποδόσεις

Ο δεύτερος, ίσως και εξίσου σημαντικός, λόγος για να παίξει κανείς στοίχημα στο ίντερνετ είναι η γκανιότα. Η διαφορά αποδόσεων ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και τις στοιχηματικές πλατφόρμες είναι μεγάλη σε σημείο που κάποιες φορές δεν αξίζει να παιχτεί ένα παιχνίδι σε πρακτορείο. Είναι λογικό όταν ο πρώτος δουλεύει με «ποσοστό» της τάξεως 9%&-12% μέσο όρο περίπου σε έναν αγώνα, από τη στιγμή που οι στοιχηματικές πλατφόρμες κυμαίνονται στο 3%-6%. Αυτή η διαφορά μακροπρόθεσμα κάνει μεγάλη διαφορά στα κέρδη του παίκτη.Για παράδειγμα ο αγώνας ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Μπαρτσελόνα στις 6/2/2020 προσφέρεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σε αποδόσεις 3.8-3.45-1.80 την ώρα που στις στοιχηματικές πλατφόρμες βρίσκουμε αποδόσεις γύρω στο 4.45-3.65-2.00.

Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις και μεγάλα παιχνίδια όπου οι στοιχηματικές πλατφόρμες αφαιρούν τελείως τη γκανιότα προσφέροντας στον εκάστοτε χρήστη ακόμα μεγαλύτερες τιμές στις αποδόσεις(* Σε επιλεγμένα παιχνίδια έως την έναρξη του αγώνα).

Βonus και κίνητρα* (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες από την εγγραφή κιόλας του κάθε χρήστη του παρέχουν ένα bonus συνήθως μαζί με την κατάθεση κάθε παίκτη. Επίσης ανακοινώνουν προσφορές για διάφορα μεγάλα παιχνίδια ενώ μπορεί να πιστώσουν ακόμα και χρήματα στο λογαριασμό κάποιου χρήστη ως κάποιου είδους επιβράβευση. Είναι απαραίτητο πάντως πριν δεχθείτε οποιαδήποτε προσφορά να διαβάζετε αναλυτικά τους όρους από την επιλογή που σας προσφέρεται.

Περισσότερες επιλογές και μονά αποδεκτά

Στις στοιχηματικές πλατφόρμες οι επιλογές και τα πρωταθλήματα που προσφέρονται για στοιχηματισμό είναι δεκάδες και ο κάθε χρήστης μπορεί να διαλέξει ο,τι του ταιριάζει περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και ο ΟΠΑΠ έχει βελτιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα και υπάρχουν παιχνίδια στα οποία προσφέρει εξίσου πολλές επιλογές, στο διαδίκτυο όμως αυτό συμβαίνει σε μεγαλύτερο εύρος. Κάποιες στοιχηματικές πλατφόρμες μάλιστα σου δίνουν τη δυνατότητα σε συγκεκριμένους αγώνες να φτιάξεις εσύ το κουπόνι της αρέσκειας σου συνδυάζοντας διάφορες επιλογές από το παιχνίδι.

Live streaming* (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης αρκετών παιχνιδιών τα οποία μάλιστα δεν μπορεί να δει κανείς σε τηλεοπτική μετάδοση. Προφανώς και ένα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα θα παίζεται παντού, κάποιος όμως που θέλει να ποντάρει στο πρωτάθλημα της Κίνας έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά και το παιχνίδι. Περισσότερα βέβαια για το live streaming μπορείτε να διαβάσετε στο link.

Συνοπτικά το διαδίκτυο επικρατεί σε πολλά του πρακτορείου το οποίο βέβαια συνεχίζει να αποτελεί βασική επιλογή για αρκετό κόσμο, ειδικά όσων δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο ή θεωρούν ότι το online στοίχημα δεν είναι ασφαλές. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει, τα προσωπικά δεδομένα είναι απόρρητα και φυλάσσονται με ασφάλεια ενώ οι πλατφόρμες που λειτουργούν στην Ελλάδα είναι νόμιμες.

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.* (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

Bookmaker
Εξυπηρέτηση
Αποδόσεις
Ειδικά Στοιχ.
Live Betting
Πληρωμές
Mobile
Σύνολο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.