Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμβουλές για στοίχημα στο Counter Strike

Συμβουλές για στοίχημα στο Counter Strike

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Το Counter Strike: Global Offensive είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια E-Sports, έχοντας εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλο οπαδικό κοινό δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί και μια από τις δημοφιλείς επιλογές για στοίχημα στα E-Sports.

Στο προηγούμενο άρθρο μας αναλύσαμε τα χαρακτηριστικά του Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), πως παίζεται, και τι στοιχηματικές επιλογές διατίθενται στα τουρνουά των επαγγελματικών ομάδων. Σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε κάποιες συμβουλές που είναι καλό να ακολουθήσετε εάν θέλετε να στοιχηματίσετε στο συγκεκριμένο E-Sport.


Παρακολούθησε παιχνίδια των ομάδων

Αν είσαι πρωτάρης στον κόσμο του CS:GO αλλά θέλεις να ασχοληθείς στοιχηματικά με αυτό, θα πρέπει αρχικά να παρακολουθήσεις κάποιες αναμετρήσεις των επαγγελματικών ομάδων, να δεις τον τρόπο που παίζουν και να πάρεις μια πρώτη… γεύση από το παιχνίδι. Με μια απλή επίσκεψη σε ιστοσελίδες όπως το Twitch θα βρεις όλους τους μεγάλους αγώνες της ημέρας, ενώ οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες που διαθέτουν αγορές για e-sports, παρέχουν συνήθως Live Streaming των αγώνων.

Μάθε τους χάρτες που θα χρησιμοποιηθούν στην αναμέτρηση

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι δύο ομάδες διαλέγουν τους χάρτες που θα αγωνιστούν. Στο επαγγελματικό CS:GO υπάρχουν 7+ διαθέσιμοι χάρτες. Όλοι τους διαφέρουν σε αισθητική και τρόπο παιχνιδιού.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τους χάρτες που θα γίνουν τα παιχνίδια, καθώς μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα ενός επαγγελματικού αγώνα. Κάποιες ομάδες αρέσκονται περισσότερο σε μάχες μεγάλης εμβέλειας που προσφέρουν ορισμένοι χάρτες, όπως η Dust 2, ενώ άλλοι χάρτες όπως Inferno, Nuke, ταιριάζουν περισσότερο σε πιο τακτικό παιχνίδι εξαιτίας των θέσεων που πρέπει να τοποθετηθεί η βόμβα από τους Terrorists. Μπορεί σε παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί να μην επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο σε έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, η επιλογή των χαρτών έχει μεγάλο στρατηγικό ρόλο.

Ιστοσελίδες που ειδικεύονται στο CS:GO, όπως το HLTV, διαθέτουν το ποσοστό νικών των ομάδων ανά χάρτη και έτσι μπορείς να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα. Αφού μάθεις λοιπόν την επιλογή των χαρτών από τις δύο ομάδες, τότε θα έχεις και πιο ξεκάθαρη εικόνα για να κάνεις τις προβλέψεις σου, είτε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (σ.σ. η επιλογή των χαρτών γίνεται λίγο πριν το ξεκίνημα μιας αναμέτρησης, οπότε θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το Live Stream πριν την έναρξη του αγώνα για άμεση ενημέρωση), είτε στο Live Betting.
Συμβουλές για στοίχημα στο Counter Strike
Μελέτα στατιστικά

Ότι ισχύει και στο στοίχημα σε άλλα αθλήματα, ισχύει και εδώ. Οι ομάδες δίνουν συνεχώς παιχνίδια και έτσι ιστοσελίδες όπως το HLTV προσφέρουν πολύτιμα στατιστικά σχετικά με το ποσοστό νικών των ομάδων, τη φόρμα τους στα τελευταία παιχνίδια, τη βαθμολογία στο τουρνουά και το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, καθώς και τις προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσα σε δύο ομάδες (αν υπάρχουν). Σίγουρα δε θα ήθελες να ποντάρεις σε μια ομάδα με πολλές διαδοχικές ήττες ή αν αυτή έχει κακή παράδοση κόντρα στην αντίπαλη ομάδα, καθώς μπορεί το στυλ παιχνιδιού της να μην ταιριάζει με αυτό της αντίπαλης.

Δώσε προσοχή σε τυχόν αλλαγές στο ρόστερ των ομάδων
Συμβουλές για στοίχημα στο Counter Strike

Το να στοιχηματίσεις σε παιχνίδι CS:GO χωρίς να γνωρίζεις για τυχόν αλλαγές στο ρόστερ μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο λάθος. Αλλαγές στο ρόστερ μπορούν να συμβούν για πολλούς λόγους, κυρίως λόγω αρρώστιας κάποιου παίκτη ή και στρατηγικής. Μερικές ομάδες αποφασίζουν να φέρουν ένα νέο παίκτη για να αντικαταστήσει κάποιον άλλο, αλλά αυτό μερικές φορές δε λειτουργεί ευεργετικά, αφού χαλάει την ισορροπία και τη χημεία της ομάδας. Το μεγαλύτερο ζητούμενο στο παιχνίδι είναι η στρατηγική και η επικοινωνία μεταξύ της ομάδας.

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις που η ομάδα μπορεί να φέρει ως αντικαταστάτη έναν πιο άπειρο παίκτη, που δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε τόσο μεγάλο κοινό και αυτό μπορεί να επηρεάσει την επίδοση όλης της ομάδας. Γι’ αυτό είναι καλό να προσέχεις για τυχόν αλλαγές στο ρόστερ και να αποφεύγεις να στοιχηματίζεις σε τέτοια παιχνίδια.

Βρες ευκαιρίες στο Live

Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν υπηρεσίες Live Betting των αγώνων του CS:GO μαζί με Live Streaming. Εάν έχεις δει επαγγελματικά παιχνίδια στο παρελθόν, θα γνωρίζεις ήδη ότι οι ανατροπές δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να βρεις ευκαιρίες στις αποδόσεις που προσφέρονται στο Live. Όπως προαναφέρθηκε, είναι σημαντικό για να μπορείς να βρεις ευκαιρίες, να γνωρίζεις πολύ καλά τις ομάδες αλλά και τους χάρτες που έχουν επιλεχθεί στο αντίστοιχο παιχνίδι. Για παράδειγμα μπορεί η μια ομάδα να έχασε στον πρώτο χάρτη, αλλά στους επόμενους δύο να έχει πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σε σχέση με την αντίπαλο. Αν μάλιστα, αυτή η ομάδα έχει και ιστορικό σε ανατροπές, τότε ενδεχομένως να αξίζει ένα ρίσκο να ποντάρεις για ανατροπή στο Live.

Η οικονομία των ομάδων
Συμβουλές για στοίχημα στο Counter Strike
Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει στο Live Betting είναι η οικονομία των ομάδων στα χρήματα. Τι ακριβώς είναι η οικονομία του παιχνιδιού; Στο CS:GO, οι παίκτες επιβραβεύονται με χρήματα για συγκεκριμένες δραστηριότητες. Αυτές σχετίζονται με τη δολοφονία ενός παίκτη της αντίπαλης ομάδας, νίκη σε γύρο, να τοποθετήσεις βόμβα κτλ. Αυτά τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ισχυρότερων όπλων που θα διευκολύνουν για τη νίκη σε κάθε γύρο. Σκεφτείτε να είστε σε μια αναμέτρηση με ένα πιστόλι απέναντι σε ένα βαρύ πολυβόλο. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι CS:GO εάν μια ομάδα έχει μια ισχυρότερη οικονομία από την άλλη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οικονομία του παιχνιδιού ως ένδειξη της μελλοντικής έκβασης ενός παιχνιδιού. Για παράδειγμα, το σκορ μπορεί να είναι 12-10, αλλά εάν η ομάδα που προπορεύεται έχει χρησιμοποιήσει αρκετά χρήματα, θα δυσκολευτεί για να κερδίσει τους επόμενους γύρους. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανό το σκορ να αλλάξει, καθώς η ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ έχει τώρα το πλεονέκτημα.

Κάνε σωστή διαχείριση κεφαλαίου

Και μερικές γενικές συμβουλές για το στοίχημα. Είναι σημαντικό να καθορίσεις πριν την έναρξη της στοιχηματικής περιόδου το αρχικό κεφάλαιο που θα διαθέσεις προς στοιχηματισμό στη σεζόν. Η σωστή διαχείριση του κεφαλαίου σου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Απόφυγε τα πολύ μεγάλα πονταρίσματα και προτίμησε να μην υπερβαίνεις σε κάθε στοίχημα το 5-8% της κάβας σου.

Στοιχημάτισε στην πλατφόρμα με τις καλύτερες αποδόσεις

Ακόμα μια γενική συμβουλή. Όλο και περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες προσθέτουν αγορές για E-Sports και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Έχοντας λογαριασμό σε πολλές στοιχηματικές πλατφόρμες, έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις στην καλύτερη απόδοση της αγοράς, κάτι που μακροπρόθεσμα κάνει τη διαφορά.

Στοιχηματικές που διαθέτουν στοιχήματα για τουρνουά CS:GO


Bookmaker
Εξυπηρέτηση
Αποδόσεις
Ειδικά Στοιχ.
Live Betting
Πληρωμές
Mobile
Σύνολο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.