Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ακριβές σκορ στο στοίχημα

Ακριβές σκορ στο στοίχημα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Το ακριβές σκορ στο στοίχημα έχει αποκτήσει όλο και περισσότερους υποστηρικτές ως επιλογή στοιχηματισμού καθώς σε περίπτωση επαλήθευσης αποφέρει σεβαστά κέρδη. Οι αποδόσεις είναι υψηλές από τη στιγμή που ο εκάστοτε παίκτης πρέπει να προβλέψει το ακριβές σκορ του αγώνα.

Προφανώς και χρειάζεται μεγάλη έμπνευση για να βρείτε το σκορ ενός αγώνα καθώς θα χρειαστεί να μαντέψετε τόσο το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού όσα και το σύνολο των γκολ ακριβές που θα σημειωθούν στον αγώνα.


Επιλογές σκορ


Στο στοίχημα πλέον μπορούμε να συναντήσουμε διάφορες επιλογές για ακριβές σκορ στο παιχνίδι που κάνουν την αναζήτηση αλλά και το παιχνίδι μας ακόμα πιο διασκεδαστικό. Αυτές είναι :

  • Ακριβές σκορ τελικό: Η πιο διαδεδομένη και συχνή επιλογή των παικτών. Εδώ ο εκάστοτε παίκτης θα χρειαστεί να προβλέψει το ακριβές σκορ του αγώνα για να επαληθευτεί το στοίχημα του.

  • Ακριβές σκορ ημιχρόνου: Πρόκειται για ένα στοιχηματισμό στον οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει το ακριβές σκορ σε ένα από τα δύο ημίχρονα. Αυτό που χρίζει προσοχής βέβαια είναι η επιλογή του δευτέρου ημιχρόνου. Αν επιλέξουμε ακριβές σκορ 2ου ημιχρόνου 2-0 και το σκορ αυτό έχει διαμορφωθεί ήδη από το 1ο ημίχρονο χωρίς να αλλάξει κάτι στο υπόλοιπο του παιχνιδιού μας, το στοίχημα είναι χαμένο.

Ακριβές σκορ στο στοίχημα
  • Ακριβές σκορ ημίχρονο/τελικό: Σε αυτήν την επιλογή οφείλει ο παίκτης να προβλέψει το ακριβές σκορ του παιχνιδιού τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα. Για παράδειγμα αν επιλέξει το σκορ ημιχρόνου 1-0 και τελικό σκορ 1-0, θα χρειαστεί το παιχνίδι να βρίσκεται ήδη στο 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και να παραμείνει το σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

  • Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι: Μία από τις επιλογές η οποία έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος. Εδώ δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τελικό αποτέλεσμα ούτε το σκορ ημιχρόνου παρά μόνο να επαληθευτεί στο παιχνίδι σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο το σκορ που έχουμε επιλέξει . Για παράδειγμα σε έναν αγώνα ανάμεσα στην ομάδα Α (γηπεδούχος) και Β (φιλοξενούμενος) μπορούμε να επιλέξουμε σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι το 0-1,αυτό να επαληθευτεί και έπειτα να μην μας ενδιαφέρει ακόμα και να ο αγώνας λήξει 4-1. Είναι μία ενδιαφέρουσα στοιχηματική επιλογή με αποδεκτές αποδόσεις. Προφανώς και το 0-0 δεν υπάρχει σαν επιλογή στο συγκεκριμένο στοιχηματισμό.
  • Ακριβές σκορ στο στοίχημα

  • Σκορ πολλαπλών επιλογών: Μία ενδιαφέρουσα επιλογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να επιλέξει ταυτόχρονα τρία ή και τέσσερα Ακριβή Σκορ στο παιχνίδι. Στην ουσία αυτό που πρέπει να προβλέψει σίγουρα είναι τον νικητή του παιχνιδιού και και στη συνέχεια να βάλει στη σκέψη του και το G/G ή Ν/G. Για παράδειγμα αν πιστεύει ότι θα επιβληθεί η γηπεδούχος ομάδα μπορεί να επιλέξει το σκορ 1-0 , ή 2-0, ή 3-0 και αν επαληθευτεί ένα από τα τρία σκορ να κερδίσει. Προφανώς οι αποδόσεις είναι σαφώς μικρότερες αλλά και πάλι τις περισσότερες φορές αποδεκτές.
  • Ακριβές σκορ στο στοίχημα

  • Ακριβές σκορ και σκόρερ: Πρόκειται για μία μία διασκεδαστική επιλογή η οποία σαφώς και έχει ελκυστικές αποδόσεις αλλά χρειάζεται πραγματικά έμπνευση και τύχη για να επαληθευτεί. Σε αυτήν την περίπτωση εκτός από το ακριβές σκορ του αγώνα θα χρειαστεί να επιλέξετε σωστά και τον σκόρερ του πρώτου ή οποιουδήποτε τέρματος στο παιχνίδι. Οι αποδόσεις είναι υψηλές αλλά οι πιθανότητες επαλήθευσης μικρότερες.

Μελέτη και στρατηγική


Επειδή πρόκειται για μία στοιχηματική επιλογή πιο σύνθετη, θα χρειαστεί ιδιαίτερη μελέτη για να καταλήξετε σε κάποιο σκορ το οποίο θεωρείτε πιθανότερο να επαληθευτεί. Στην ουσία δηλαδή πρέπει να επιλέξετε σωστά το τελικό αποτέλεσμα, το σύνολο των γκολ στο παιχνίδι, το Goal/Goal ή το No Goal αλλά και το Under/Over για να βρείτε το ακριβές σκορ του παιχνιδιού. Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν είναι καλό να προσέχετε:

  • Την φόρμα των δύο ομάδων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
  • Τις επιθετικές και αμυντικές τους επιδόσεις.
  • Την προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Τον χαρακτήρα του παιχνιδιού. Για παράδειγμα μπορεί να πρόκειται για μία ρεβάνς όπου το φαβορί θα χρειάζεται ένα συγκεκριμένο σκορ για να πάρει την πρόκριση.
  • Την συμπεριφορά των ομάδων. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως μία ομάδα διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ ή πως αντιδράει όταν βρίσκεται πίσω σε αυτό.
  • Το πρόγραμμα των αγώνων: Υπάρχει περίπτωση μία ομάδα και ιδιαίτερα ένα φαβορί, να δίνει έναν αρκετά σημαντικό αγώνα στη συνέχεια και σε περίπτωση που προηγηθεί στο σκορ να μην πιέσει για παραπάνω τέρματα ακόμα και αν η ποιότητα της το επιτρέπει.

Ποντάρισμα σε πολλαπλά σκορ
Ακριβές σκορ στο στοίχημα
Μία έξυπνη, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε, στρατηγική στον στοιχηματισμό ακριβές σκορ, είναι η επιλογή πολλαπλών σκορ σε ένα παιχνίδι με βάση όμως το σύνολο των γκολ που θεωρούμε ότι θα επαληθευτούν στον αγώνα. Για παράδειγμα αν θέλουμε να διαθέσουμε ένα συγκεκριμένο ποσό για να ποντάρουμε στο under το οποίο θα προσφέρεται σε απόδοση 1,80, τότε μπορούμε να σπάσουμε το συγκεκριμένο ποσό σε κάθε σκορ στο οποίο επαληθεύεται το under και τα οποία είναι τα 0-0,1-0,2-0,1-1,0-1,0-2.

Η λογική λέει ότι αν σπάσουμε κατάλληλα το διαθέσιμο κεφάλαιο που σκοπεύαμε να ποντάρουμε στο under στα παραπάνω σκορ, τότε θα μας επιστραφεί περίπου το ίδιο κέρδος που θα μας έδινε και το under σαν μονή επιλογή.

Αν όμως είμαστε περισσότερο σίγουροι για την έκβαση του αποτελέσματος και αποκλείσουμε δύο επιλογές, τη νίκη του αουτσάιντερ για παράδειγμα, τότε το κέρδος μας θα είναι μεγαλύτερο. Από τη στιγμή που αποκλείουμε δύο επιλογές τότε αυτόματα αυξάνεται η απόδοση του under που θα ποντάραμε.

Με βάση την παραπάνω εικόνα δηλαδή αν αποκλείσουμε τις δύο επιλογές που προσφέρουν τη νίκη του αουτσάιντερ (0-1 με 9.50 απόδοση και 0-2 με 19.50 απόδοση) τότε οι επιλογές που μας απομένουν μας προσφέρουν ένα σεβαστό κέρδος αν ποντάρουμε στην κάθε μία και φυσικά επαληθευτεί το under με νίκη των γηπεδούχων.

Συνοπτικά το ακριβές σκορ έχει εξελιχθεί σε μία αγαπημένη επιλογή στοιχηματισμού λόγω και των αποδόσεων που προσφέρει, χρειάζεται όμως αρκετή μελέτη αλλά και έμπνευση για να επαληθευτεί.

Εφόσον επιλέξετε το Ακριβές σκορ για τον στοιχηματισμό σας τότε μπορείτε να μελετήσετε και πως μπορείτε να παίξετε Σκόρερ στο στοίχημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.