Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Trixie, yankee και άλλα συστήματα στο διαδίκτυο

Trixie, yankee και άλλα συστήματα στο διαδίκτυο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Στις ηλεκτρονικές στοιχηματικές πλατφόρμες μπορεί επίσης ο παίκτης να επιλέξει στοιχηματισμό με την επιλογή του συστήματος, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να ποντάρει μικρότερο χρηματικό ποσό σε κάθε στήλη από ότι στον ΟΠΑΠ.

Το trixie και το yankee

Θα έχει προσέξει όποιος επιλέγει να στοιχηματίζει στις στοιχηματικές πλατφόρμες ότι πολλές φορές όταν δημιουργεί ένα δελτίο πέρα από τις επιλογές για που δίνει για μονά, δυάδες, τριάδες κ.ο.κ εμφανίζει στο τέλος και μία επιλογή Trixie, ή Yankee, ή Super Yankee ή Ηeinz ή Super Heinz ή Goliath. Στην ουσία κάθε ένα από αυτά είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος για να επιλέξουμε κάποιο σύστημα.

Trixie

Στην ουσία είναι το σύστημα 2-3 αλλά με όνομα. 4 στήλες (τρεις δυάδες,μία τριάδα), ζητούμενο η σωστή επιλογή έστω δύο παιχνιδιών. Απαιτούμενο για να επιστραφεί τουλάχιστον το ποντάρισμα μας ακόμα και στην μικρότερη δυνατή επιβεβαίωση του στοιχήματος, δηλαδή τα δύο παιχνίδια, η επιλογή αποδόσεων πάνω από 2.00.

Yankee

Το σύστημα 2-3-4. Εδώ υπάρχουν συνολικά 11 στήλες (6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα) και φυσικά ζητούμενο η επαλήθευση τουλάχιστον δύο παιχνιδιών. Για να έχουμε ωστόσο την επιστροφή του πονταρίσματος μας ακόμα και στην επιβεβαίωση της μικρότερης δυνατής απόδοσης, θα πρέπει να έχουμε επιλέξει παιχνίδια με απόδοση άνω του 3.30. Διαφορετικά απλά θα έχουμε περιορίσει τη ζημία μας.

Super Yankee

Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μιλάμε για σύστημα 2-3-4-5. 26 στήλες σε αυτήν την περίπτωση ( 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα). Και πάλι το ζητούμενο είναι η επαλήθευση δύο τουλάχιστον αγώνων ωστόσο για να πάρουμε έστω το ποντάρισμα μας πίσω με την μικρότερη δυνατή επαλήθευση θα χρειαστεί οι αποδόσεις να είναι αρκετά μεγάλες.

Στην ουσία όλες αυτές οι επιλογές είναι ένας σύντομος τρόπος για την τοποθέτηση στοιχημάτων με σύστημα. Ζητούμενο σε όλα αυτά είναι η επαλήθευση τουλάχιστον δύο αγώνων και όσα περισσότερα παιχνίδια προσθέτεις τόσες περισσότερες στήλες δημιουργούνται. Μπορεί να παρατηρήσει κανείς επίσης το σύστημα Heinz (σύστημα 2-3-4-5-6), το σύστημα Super Heinz ( σύστημα 2-3-4-5-6-7) αλλά και το Goliath (σύστημα 2-3-4-5-6-7-8), όπου οι στήλες είναι αρκετές (57, 120 και 247 αντίστοιχα) και όπως είναι λογικό αυξάνεται κατακόρυφα το κόστος.

Φυσικά ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι σύστημα θέλει, όπως για παράδειγμα το 3-4-5, το 4-5-6 κ.ο.κ. και να ποντάρει και διάφορα ποσά σε κάθε στήλη, π.χ. 0,5 € στις τριάδες 0,6 € στις τετράδες και 1 € στην πεντάδα . Οι παραπάνω επιλογές απλά σου δίνουν έναν πιο εύκολο και σύντομο τρόπο για να τοποθετήσεις ένα δελτίο με σύστημα.

Υπάρχουν βέβαια και συστήματα ή επιλογές όπως το Κριτήριο Kelly που προσφέρουν έναν διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού στον εκάστοτε χρήστη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.