Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τι είναι το Goal Goal-No Goal στο στοίχημα

Τι είναι το Goal Goal-No Goal στο στοίχημα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Το στοίχημα G/G – N/G είναι μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες στοιχήματος. Επιλέγεται από πολλούς παίκτες για το λόγο ότι έχει να κάνει μόνο με τα γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα χωρίς να εξαρτάται η επιτυχία του στοιχήματος από το αποτέλεσμα.

G-G (Goal-Goal ή Goal)

Αν αποφασίσουμε να στοιχηματίσουμε σε έναν αγώνα και επιλέξουμε την επιλογή του G/G, τότε για να βγει κερδισμένο το στοίχημα μας θα χρειαστεί να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Από τη στιγμή που θα σκοράρουν και οι δύο δεν μας ενδιαφέρει πόσα ακόμα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα. Για να κερδίσουμε λοιπόν το στοίχημα αρκεί το σκορ κάποια στιγμή να είναι 1-1. Εννοείται ότι κερδίζουμε αν το παιχνίδι λήξει 2-1,2-2,1-3 κ.ο.κ. Το θετικό με την επιλογή αυτού του στοιχηματισμού είναι ότι ζητάμε την επίτευξη δύο γκολ συνολικά στον αγώνα και από τις δύο ομάδες, ενώ για παράδειγμα στο over το ζητούμενο είναι τα τρία. Επιλέγεται κυρίως σε παιχνίδια ανάμεσα σε ισάξιες ομάδες, όπου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να σκοράρουν και οι δύο.

Ν-G (No Goal)

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του no goal. Στην προκειμένη περίπτωση για να κερδίσουμε το στοίχημα θα πρέπει να σκοράρει μόνο η μία από τις δύο ομάδες ή και καμία από αυτές. Πάλι δεν μας ενδιαφέρουν τα συνολικά γκολ που θα μπούνε αρκεί να έχουν επιτευχθεί μόνο από τη μία πλευρά. Για παράδειγμα κερδισμένο είναι ένα στοίχημα στο οποίο η γηπεδούχος ομάδα θα κερδίσει 1-0, κερδισμένο και αν κερδίσει με 7-0. Προφανώς κερδίζουμε και σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει 0-0. Επιλέγεται κυρίως σε αγώνες όπου η γηπεδούχος ομάδα έχει διαφορά ποιότητας από την φιλοξενούμενη και δύσκολα θα δεχτεί κάποιο γκολ, ή και σε παιχνίδια που θεωρούμε ότι θα είναι κλειστά και φοβόμαστε να ποντάρουμε στην ισοπαλία.
Τι είναι το Goal Goal-No Goal στο στοίχημα


G-G 1ου ημιχρόνου

Μία επιλογή η οποία εμπεριέχει ένα μεγαλύτερο ρίσκο είναι το goal-goal 1ου ημιχρόνου.Το συναντάμε κυρίως σε υψηλότερες αποδόσεις και για να κερδίσουμε ένα τέτοιο στοίχημα χρειάζεται και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πιο σπάνιο να υπάρχει αμφίσκορο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο γι’ αυτό και οι αποδόσεις στη συγκεκριμένη επιλογή είναι μεγαλύτερες. Αντίστοιχα υπάρχει και η επιλογή του goal-goal 2ου ημιχρόνου, που σε σχέση με την πρώτη κυμαίνεται σε χαμηλότερες αποδόσεις έχει όμως και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Και οι δύο επιλογές αποτελούν ένα τρόπο για να αυξήσουμε την απόδοση του απλού goal-goal, αρκεί βέβαια να θεωρούμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε ένα από τα δύο ή και στα δύο ημίχρονα.

Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες πλέον σου δίνουν επίσης τη δυνατότητα να συνδυάσεις την επιλογή του G-G και του N-G με κάποιο σημείο ή ακόμα και με την επιλογή Under/Over. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να επιλέξει τον 1 ή το Χ ή το 2 σε ένα παιχνίδι συνδυάζοντας το με το goal-goal ή και το no goal. Μπορεί δηλαδή να επιλέξει σε έναν αγώνα να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αντίστοιχα μπορεί να επιλέξει ότι ένας αγώνας θα έρθει over,θα σημειωθούν δηλαδή πάνω από 2,5 γκολ, και θα σκοράρουν επίσης και οι δύο ομάδες χωρίς να τον ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για συνδυαστικά στοιχήματα τα οποία και ανεβάζουν προφανώς την απόδοση σε κάθε επιλογή.


Αν θέλετε βέβαια να μην αρκεστείτε απλά στην επιλογή G/G και ΝG αλλά να επιλέξετε και ποιος παίκτης μπορεί να σκοράρει μπορείτε να μελετήσετε την επιλογή συγκεκριμένου σκόρερ στο στοίχημα σας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.