Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τι είναι Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα;

Τι είναι Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα;

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Το Draw No Bet (DNB) έχει εξελιχθεί σε μια από τις δημοφιλέστερες αγορές για τους παίκτες του στοιχήματος. Στο στοίχημα αυτό σας ενδιαφέρει αποκλειστικά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και σε περίπτωση ισοπαλίας, σας επιστρέφεται το ποντάρισμα.

Η ελληνική ονομασία της αγοράς είναι «Στοίχημα χωρίς ισοπαλία», ενώ μπορεί να τη βρείτε στις στοιχηματικές πλατφόρμες και ως «Ισοπαλία όχι στοίχημα» ή «Ισοπαλία δεν παίζει». Το DNB, όπως γράφεται συντομογραφικά, είναι ταυτόσημο με το ασιατικό χάντικαπ 0 (asian 0:0 ή level ball).

Προσοχή: Μην μπερδεύετε το Draw No Bet με τη διπλή ευκαιρία (1X, ή Χ2) γιατί στη δεύτερη περίπτωση, το στοίχημα θεωρείται κερδισμένο ΚΑΙ σε περίπτωση ισοπαλίας.

Παράδειγμα: Σε έναν αγώνα Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ - Ντιναμό Μπρεστ, δίνεται το παρακάτω σετ αποδόσεων:
Τι είναι Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα;
  • Εάν στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, επιλέξετε το 1 DNB, για να κερδίσετε, θα πρέπει να νικήσει η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ με νίκη της Ντιναμό Μπρεστ χάνετε το στοίχημα σας.
  • Εάν στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, επιλέξετε το 2 DNB, για να κερδίσετε, θα πρέπει να νικήσει η Ντιναμό Μπρεστ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ με νίκη της Σαχτιόρ Σόλιγκροσκ χάνετε το στοίχημα σας.

Γιατί να παίξω Draw No Bet στοίχημα;

Το Draw No Bet είναι μια από τις δημοφιλέστερες αγορές σε παίκτες που αρέσκονται να κυνηγούν εκπλήξεις, κοντράροντας τα φαβορί. Με αυτού του είδους το στοίχημα επιτυγχάνεται κάλυψη και μείωση του ρίσκου, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας δεν υπάρχει απώλεια χρημάτων αλλά επιστροφή του πονταρίσματος.

Αν λοιπόν βλέπεις έναν άσο ή ένα διπλό, αλλά φοβάσαι την περίπτωση ισοπαλίας και δε θέλεις να ρίξεις κατά πολύ την απόδοση παίζοντας διπλή ευκαιρία, τότε το ιδανικότερο στοίχημα είναι το 1 ή 2 DNB.

Παραλλαγές Στοιχημάτων Draw No Bet

Εκτός των κλασσικών περιπτώσεων DNB, σε πολλές στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρονται και παραλλαγές αυτών:
  • DNB πρώτου/δεύτερου ημιχρόνου
    Τι είναι Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα;

  • «Γηπεδούχος όχι στοίχημα» (δηλαδή ποντάρετε είτε στην ισοπαλία είτε στο διπλό, ενώ με νίκη της γηπεδούχου επιστρέφονται τα πονταρίσματα)
    Τι είναι Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα;

  • «Φιλοξενούμενος όχι στοίχημα» (δηλαδή ποντάρετε είτε στην ισοπαλία είτε στον άσσο, ενώ με νίκη της φιλοξενούμενης επιστρέφονται τα πονταρίσματα)
    Τι είναι Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα;

Draw No Bet σε Live Στοίχημα

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το Draw No Bet στο ζωντανό στοίχημα, με το πιο συνηθισμένο ποντάρισμα να είναι αυτό σε ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει οι παίκτες να λάβουν υπόψη το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η αναμέτρηση, την συμπεριφορά της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο (αν πιέζει ή αν έχει επηρεαστεί από το γκολ) καθώς και το βαθμολογικό κίνητρο που έχει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (αν βολεύεται με το «Χ», αν «καίγεται» για νίκη κτλ).

Cash Out στο Draw No Bet

Ορισμένες στοιχηματικές πλατφόρμες δε διαθέτουν υπηρεσία Cash Out σε DNB στοιχήματα, επομένως χρειάζεται προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.