Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοίχημα στο Τένις

Στοίχημα στο Τένις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Το τένις αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στοιχηματισμού ανάμεσα στους παίκτες. Ο γρήγορος ρυθμός του, η πληθώρα των επιλογών και η δυνατότητα άμεσου κέρδους αποτελούν τους κυριότερους παράγοντες για τους οποίους το άθλημα της αντισφαίρισης έχει αποκτήσει τόσο μεγάλο στοιχηματικό κοινό.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην ήταν τόσο διαδεδομένο σαν άθλημα, η πορεία όμως τόσο του Στέφανου Τσιτσιπά όσο και της Μαρίας Σάκαρρη έχουν φέρει το τένις σε όλο και περισσότερα σπίτια Ελλήνων.

Όπως τονίστηκε και παραπάνω σε κάθε λεπτό ή και δευτερόλεπτα στο τένις εξελίσσεται και ένα γεγονός το οποίο μπορεί να αποτελέσει επιλογή στοιχηματισμού. Ένας κερδισμένος πόντος, ένα σκορ, ή ακόμα και ένα επιτυχημένο σερβίς αποτελούν επιλογές οι οποίες έχουν αποτέλεσμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αυτό είναι κάτι που ελκύει τους παίκτες του στοιχήματος.

Επιλογές στοιχηματισμού στο τένις


Οι επιλογές που μπορεί να επιλέξει κανείς για στοιχηματισμό στο τένις είναι πολλές και σίγουρα κάποιες πιο ιδιαίτερες. Οι κυριότερες που μπορείτε να βρείτε είναι οι εξής:

Νικητής αγώνα

Πρόκειται για την πιο απλή και συνηθέστερη two way επιλογή. Απλά πρέπει να επιλέξετε τον νικητή του αγώνα. Προφανώς και στο τένις δεν υπάρχει ισοπαλία, τα φαβορί συνήθως όμως έχουν χαμηλές αποδόσεις, όπως συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα.

Ακριβές Σκορ

Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να επιλέξουμε το ακριβές σκορ που θεωρούμε ότι θα λήξει το παιχνίδι. Αναφερόμαστε πάντα στην περίπτωση των set και έτσι οι επιλογές που μπορεί να έχουμε είναι οι εξής 6 : 3-0,3-1,3-2,0-3,1-3,2-3. Είναι μία καλή ευκαιρία όταν ένα φαβορί παίζει με έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση νίκης του ποντάροντας π.χ. σε ένα ακριβές σκορ 3-0 σετ.
Στοίχημα στο Τένις
Over-Under Games

Αποτελεί ένα συχνό τρόπο στοιχηματισμού και στην ουσία ο παίκτης πρέπει να υπολογίσει την έκβαση όχι μόνο του αποτελέσματος αλλά ολόκληρου του αγώνα. Στόχος του είναι να μαντέψει σωστά τον αριθμό των Games που θα παιχτούν στο παιχνίδι, σύμφωνα με το όριο που του δίνει η κάθε στοιχηματική πλατφόρμα. Οπότε οφείλει να βρει περίπου και τον αριθμό των σετ που θα παιχτούν στο παιχνίδι, καθώς όσο αυξάνονται αυτά αυξάνεται και ο αριθμός των Games.

Σκορ σε Σετ

Μία άκρως διασκεδαστική επιλογή με πολύ καλές συνήθως αποδόσεις. Εδώ ο παίκτης πρέπει να επιλέξει το ακριβές σκορ το οποίο θεωρεί ότι θα έρθει σε ένα συγκεκριμένο σετ. Σημαντικό ρόλο για την επιλογή αυτή παίζει το σερβίς. Ο παίκτης που σερβίρει έχει συνήθως και το πλεονέκτημα να πάρει το game. Γι΄αυτό οι αποδόσεις, όταν μιλάμε για περίπου ισοδύναμους αντιπάλους,είναι πάντα με το μέρος αυτού που σερβίρει.

Break σε Game

Ακόμα μία επιλογή η οποία συναντάται σε αξιόλογες αποδόσεις ειδικά όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι με ισοδύναμους αντιπάλους. Το να σπάσει κανείς το σερβίς του αντιπάλου του δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στο τένις και γι’ αυτό το λόγο οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες. Ακόμα πιο ρίσκο εμπεριέχει το break στον αντίπαλο με καθαρό σκορ (0-40) το λεγόμενο Break Love Game.


Tι πρέπει να προσέχουμε


Το τένις είναι ένα ατομικό άθλημα και όπως είναι λογικό τα περισσότερα μέσα στο παιχνίδι εξαρτώνται από τις δυνατότητες του εκάστοτε παίκτη. Οπότε πριν αποφασίσουμε να ποντάρουμε σε ένα παιχνίδι είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι σημαντικό να έχουμε μελετήσει κάποιες παραμέτρους όπως είναι :
Στοίχημα στο Τένις
Η επιφάνεια του γηπέδου

Είναι γνωστό ότι το τένις παίζεται σε τρεις διαφορετικές επιφάνειες: χώμα,γρασίδι και σκληρή. Κάθε παίκτης ανταποκρίνεται διαφορετικά σε κάθε επιφάνεια και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να γνωρίζετε που είναι καλύτερος ο καθένας. Για παράδειγμα οι περισσότεροι ξέρουν ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών σε χωμάτινη επιφάνεια.

Φόρμα του παίκτη

Από τη στιγμή που το τένις είναι ατομικό άθλημα αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε παίκτης. Μελετήστε οπότε τι έχει κάνει στους προηγούμενους αγώνες, το ρεκόρ του μέσα στη χρονιά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στη συνέχεια επιλέξτε το ποντάρισμα σας.

Τραυματισμοί

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στον αθλητισμό γενικότερα αλλά και ιδιαίτερα στο τένις είναι η φυσική κατάσταση των παικτών. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε αν ο παίκτης τον οποίο θέλετε να επιλέξετε για στοιχηματισμό προέρχεται από κάποιο τραυματισμό, ή αν έχει νιώσει ενοχλήσεις στην προηγούμενη προπόνηση του. Δεν είναι λίγες οι φορές που τενίστες έχουν εγκαταλείψει παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που είχαν από πριν.

Κίνητρο και "μέγεθος" τουρνουά

Ο κάθε τενίστας επιλέγει σε ποια και σε πόσα τουρνουά θα λάβει μέρος κάθε χρόνο. Επειδή όμως υπάρχουν δεκάδες διοργανώσεις που διεξάγονται μέσα σε ένα έτος είναι μερικές φορές λογικό σε κάποιες να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή. Ένας μικρότερης δυναμικότητας αθλητής μπορεί να δώσει μεγαλύτερη σημασία σε ένα ATP 250 που ίσως έχει και μεγαλύτερες πιθανότητες για διάκριση, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι θα έχει μειωμένη απόδοση αν βρεθεί σε κάποιο Grand Slam.

Ψυχολογία

Από τη στιγμή που μιλάμε για ανθρώπους, η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην διάρκεια ενός παιχνιδιού. Αν κάποιος αθλητής έχει βιώσει ένα άσχημο συμβάν πριν την έναρξη του παιχνιδιού,ίσως θα είναι και λιγότερο συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια αυτού και δεν θα μπορεί να αποδώσει το ίδιο. Μελετήστε προσεκτικά λοιπόν τις ειδήσεις που προκύπτουν πριν τους αγώνες και αφορούν τους αθλητές.

Συνοπτικά, το τένις αποτελεί μία ελκυστική επιλογή στοιχηματισμού κυρίως λόγω των γρήγορων αποτελεσμάτων. Ωστόσο χρειάζεται μεγάλη σύνεση και σταθερότητα για να μην παρασυρθεί κανείς από την πληθώρα των επιλογών οι οποίες αλλάζουν συνεχώς μέσα στη διάρκεια του αγώνα.

Εκτός βέβαια από το τένις αλλά και το ποδόσφαιρο, μπορείτε να μελετήσετε επιλογές να στοιχηματίσετε και στο μπάσκετ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.