Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σύνολο Γκολ

Σύνολο Γκολ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Ο στοιχηματισμός Σύνολο Γκολ είναι μία από τις πιο απλές και δημοφιλείς επιλογές ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος. Το μόνο που μας ενδιαφέρει σε αυτήν την κατηγορία είναι ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα επιτευχθούν.

Οι κατηγορίες που προσφέρονται σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες είναι οι εξής:

0-1 γκολ: Για να επαληθευτεί ο στοιχηματισμός μας στη συγκεκριμένη επιλογή χρειάζεται να μπει μόλις ένα γκολ στο παιχνίδι ή και να μην σκοράρει καμία από τις δύο ομάδες.

2-3 γκολ: Για να κερδίσουμε το στοίχημα θα χρειαστεί στον αγώνα να σημειωθούν 2 ή 3 γκολ. Είναι η πιο δημοφιλής επιλογή στοιχηματισμού στη συγκεκριμένη κατηγορία και αυτή με τη μικρότερη απόδοση συνήθως.

4-6 γκολ: Αν επιλέξουμε τη συγκεκριμένη επιλογή τότε για να βγει κερδισμένο το στοίχημα θα χρειαστεί να μπούνε 4 ή 5 ή 6 γκολ στον αγώνα.

7+: Αποτελεί την πιο ρισκαδόρικη επιλογή από όλες και αυτό γιατί σε περίπτωση που την επιλέξουμε θα χρειαστεί να επιτευχθούν στον αγώνα τουλάχιστον 7 τέρματα.

Διάφορες παραλλαγές

Όπως σε κάθε στοιχηματική κατηγορία έτσι και στο Σύνολο Γκολ συναντάμε αρκετές παραλλαγές.
Η πιο συχνή είναι αυτή του ακριβές γκολ στο παιχνίδι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε τον ακριβή αριθμό τερμάτων που θα σημειωθούν στο παιχνίδι. Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε ακριβή αριθμό 1 ή 2 ή 3 ή 4 κ.ο.κ. Για παράδειγμα αν κάνουμε την επιλογή του ακριβής αριθμός 2 γκολ στο παιχνίδι τότε για να κερδίσουμε θα χρειαστεί να μπούνε ακριβώς δύο γκολ. Είναι μία επιλογή που περιέχει περισσότερο ρίσκο,έχει όμως και μεγαλύτερη απόδοση.Συνολικά γκολ γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας: Στο συγκεκριμένο στοιχηματισμό μπορούμε να επιλέξουμε τα ακριβή γκολ που θα πετύχει είτε η γηπεδούχος είτε η φιλοξενούμενη ομάδα. Συνήθως προσφέρεται η συγκεκριμένη επιλογή και όχι η επιλογή Σύνολο γκολ γηπεδούχου ή φιλοξενούμενης ομάδας.

1ο/2ο ημίχρονο Σύνολο Γκολ: Είναι μία μικρή παραλλαγή του Σύνολο Γκολ με τη διαφορά ότι εδώ μπορούμε να επιλέξουμε συγκεκριμένα ένα από τα δύο ημίχρονο. Το μόνο που μπορεί να αλλάζει εδώ είναι οι επιλογές στα γκολ. Για παράδειγμα συντάμαι αρκετά συχνά την επιλογή 0-1 γκολ, 2 γκολ και 3+.

Τι πρέπει να προσέχουμε στην επιλογή Σύνολο Γκολ

0-1 γκολ
  • Οι δύο ομάδες να έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα.
  • Ο αγώνας να είναι αρκετά κρίσιμος και να αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι.
  • Πολύ καλή αμυντική λειτουργία των ομάδων.
  • Γενικά είναι μία επιλογή με αρκετά υψηλές αποδόσεις για τον λόγο ότι πολλές φορές στο ποδόσφαιρο γίνονται εύκολα λάθη που οδηγούν στο γκολ.

2-3 γκολ
  • Αποτελεί μία μέση λύση ανάμεσα στο under και στο over
  • Είναι μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές για το λόγο ότι επαληθεύετε πιο συχνά
  • Βρίσκεται συνήθως στη χαμηλότερη απόδοση από τις άλλες επιλογές.

4-6 γκολ
  • Μία από τις δύο ομάδες να επιδιώκει την επίτευξη αρκετών γκολ για να πετύχει το στόχο της.
  • Πολύ καλή επιθετική λειτουργία έστω μία από των δύο ομάδων.

7+
  • Να υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, που να προσφέρει την επίτευξη αρκετών τερμάτων.
  • Είναι η επιλογή με τη μεγαλύτερη απόδοση αλλά όπως είναι και λογικό αυτή που εμφανίζεται και τις λιγότερες φορές.

Συνοψίζοντας ο στοιχηματισμός Σύνολο Γκολ αποτελεί μία καλή επιλογή ειδικά για αγώνες που δεν μπορεί να επιλεχθεί εύκολα κάποιο σημείο νίκης, ήττας ή ισοπαλίας. Χρειάζεται μελέτη των δύο ομάδων στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι και στους στόχους που έχουν από κάθε παιχνίδι.

Η μελέτη βέβαια χρειάζεται γενικότερα στο στοίχημα καθώς έτσι μπορούμε να ανακαλύψουμε και κάποια στοιχήματα που έχουν μεγαλύτερη αξία, τα λεγόμενα value bet

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.