Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοιχηματικές πλατφόρμες με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα

Μία κατηγορία που απασχολεί όλο και περισσότερο τις στοιχηματικές πλατφόρμες αποτελούν και τα ειδικά στοιχήματα, καθώς οι παίκτες αρέσκονται να επιλέγουν αγορές που αφορούν πιο συγκεκριμένα συμβάντα κατά τη διάρκεια αγώνων και όχι μόνο. Γι’ αυτόν τον λόγο, όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν στην Ελλάδα αυξάνουν συνεχώς τις διαθέσιμες επιλογές ούτως ώστε να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των χρηστών και οι προσπάθειες που γίνονται έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια και ο καθένας μπορεί να διασκεδάσει έχοντας ποντάρει σε πολλά και διαφορετικά γεγονότα, μακροχρόνια, αλλά και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Bookmaker Εξυπηρέτηση Αποδόσεις Ειδικά Στοιχ. Live Betting Πληρωμές Mobile Σύνολο
10.0
9.8
10.0
9.9
9.8
9.6
9.9
9.8
9.7
9.9
9.6
9.8
9.6
9.7
9.8
9.8
9.8
9.8
9.8
9.8
9.8
10.0
9.8
9.7
9.8
9.8
9.6
9.8
9.7
9.7
9.7
9.8
9.8
9.7
9.7
9.8
9.3
9.6
9.3
9.5
9.5
9.5
9.8
9.3
9.6
9.6
9.3
9.5
9.5
9.8
9.3
9.6
9.6
9.3
9.5
9.5
9.6
9.5
9.6
9.5
9.8
9.6
9.5
9.0
9.4
9.5
9.4
9.1
9.6
9.3
9.6
9.7
9.1
9.6
9.7
9.6
9.6

* Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι στοιχηματικές πλατφόρμες, λόγω των απαγορεύσεων της επιτροπής Παιγνίων και με βάση το νέο Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας, δεν μπορούν να διαφημίζουν τα Προγράμματα Προσφορών που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Τι σημαίνει ειδικό στοίχημα

Το στοίχημα στο μυαλό των περισσότερων παικτών αφορά τις κλασικές και πιο συνηθισμένες επιλογές για τους νικητές των αγώνων, το σύνολο τερμάτων στο ποδόσφαιρο ή πόντων στο μπάσκετ, ωστόσο δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι επιλογές. Τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να αποκτούν ιδιαίτερη δημοφιλία τα ειδικά στοιχήματα. Οι πλατφόρμες δίνουν την επιλογή στον παίκτη να ποντάρει σε πιο συγκεκριμένο γεγονός που είναι παράπλευρο του παιχνιδιού κι αυτό επί της ουσίας αποτελεί ένα ειδικό στοίχημα το οποίο πολλές φορές είναι ανεξάρτητο και δεν σχετίζεται με την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Τα πιο συχνά ειδικά στοιχήματα

Ένα ειδικό στοίχημα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των παικτών σε αγώνες ποδοσφαίρου είναι ο συνολικός αριθμός των κόρνερ που θα κερδίσουν οι δύο ομάδες ή και ο κάθε αντίπαλος ξεχωριστά. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, καθώς μπορεί ο χρήστης να ποντάρει και σε άλλα συμβάντα σ’ ένα ποδοσφαιρικό ματς όπως ο καταλογισμός κάποιου πέναλτι, οι κίτρινες ή και οι κόκκινες κάρτες που θα δείξει ο διαιτητής, αλλά και οι φορές που θα γίνει χρήση του VAR από τον ρέφερι. Παράλληλα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποντάρισμα στον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος ή τελευταίος.

Όσον αφορά τα παιχνίδια μπάσκετ, οι επιλογές είναι επίσης πάρα πολλές. Από την ομάδα που θα κερδίσει το τζάμπολ του αγώνα, μέχρι το νικητή σε κάθε περίοδο, ενώ συχνά-πυκνά κάποιοι επιλέγουν να στοιχηματίσουν στους πόντους που θα σκοράρει καθ’ όλη τη διάρκεια μίας αναμέτρησης ένας συγκεκριμένος αθλητής, με τις αποδόσεις να είναι ελκυστικές και συνήθως να προτιμούν αυτά τα ειδικά στοιχήματα οι παίκτες.

Οι κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων

Τα ειδικά στοιχήματα αφορούν συνήθως γεγονότα που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια αγώνων όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Οι επιλογές είναι για όλα τα γούστα και καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, αλλά και όσους θέλουν απλά να παίξουν fun bets. Για παράδειγμα, στο μεγάλο τελικό του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, το περίφημο Superbowl, προσφέρεται ειδικό στοίχημα για το χρώμα του υγρού με το οποίο θα λούσουν οι παίκτες τον προπονητή της νικήτριας ομάδας, αλλά και για το τραγούδι που θα τραγουδήσει πρώτο ο καλλιτέχνης ή η καλλιτέχνιδα που θα δώσει συναυλία στο ημίχρονο. Επιπλέον και σε αθλήματα όπως το τένις, το βόλεϊ υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών. Πλέον όπως είναι λογικό τα ειδικά στοιχήματα έχουν μπει τόσο στη Simulated Reality League όσο και στον κόσμο των E-Sports, με τους παίκτες να μπορούν να ποντάρουν σε συγκεκριμένους αθλητές των ομάδων. Φυσικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά στοιχήματα για μεταγραφές παικτών σε ομάδες, αλλά και για τον επόμενο προπονητή κάποιου συλλόγου.

Ωστόσο τα ειδικά στοιχήματα δεν περιορίζονται μόνο σε αθλητικούς αγώνες. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν την ευκαιρία για παιχνίδι, ακόμα και για εκλογικές αναμετρήσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου, για τη Eurovision, όπως επίσης και για βραβεία όπως τα Όσκαρ τα οποία είναι πολύ διάσημα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι καλύτερες πλατφόρμες για ειδικά στοιχήματα

Το αυξημένο ενδιαφέρον των παικτών για ειδικά στοιχήματα και οι πολλές επιλογές που αναζητούν, όπως είναι λογικό, έχουν αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό των στοιχηματικών πλατφόρμων οι οποίες προσφέρουν συνεχώς βελτιωμένο προϊόν στους χρήστες. Ο Stoiximan, η Bet 365 και η Goalbet έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν σε αυτό το κομμάτι, καθώς διαθέτουν πολλές κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων ικανές να προσελκύσουν και να καλύψουν τις προσδοκίες κάθε παίκτη ο οποίος προτιμά να αποφύγει τα συνηθισμένα πονταρίσματα.

Μεγάλη ποικιλία στις επιλογές προσφέρουν όμως κι άλλοι πάροχοι όπως η Novibet, με την τελευταία να αρέσκεται στα μακροχρόνια στοιχήματα για μεταγραφές και νέους προπονητές ομάδων. Συνολικά πάντως, όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν στην Ελλάδα παίρνουν καλό βαθμό στο κομμάτι των ειδικών στοιχημάτων, καθώς βελτιώνουν συνεχώς το περιεχόμενό τους, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να κάνουν την επιλογή της αρεσκείας τους.

Τελευταία νέα στοιχηματικών