Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοιχηματικές πλατφόρμες για κινητό

Στην εποχή που ζούμε πλέον ο καθένας μπορεί να κάνει τα πάντα μέσω του κινητού του τηλεφώνου ή ενός tablet. Από την αγορά ενός αντικειμένου μέχρι το κλείσιμο αεροπορικών εισιτηρίων, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο στοιχηματισμός από τις επιλογές των χρηστών.

Μπορούμε να πούμε μάλιστα ότι περισσότερος κόσμος πλέον επιλέγει να περιηγηθεί στο διαδίκτυο και να στοιχηματίσει από το smartphone και γι΄αυτό το λόγο οι στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν φροντίσει να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την mobile έκδοση της και να την κάνουν προσιτή στον παίκτη. Έτσι πλέον στην πλειονότητα των στοιχηματικών πλατφόρμων η περιήγηση είναι το ίδιο εύκολη και διασκεδαστική όπως και σε ένα λάπτοπ ή σταθερό υπολογιστή.

Bookmaker Εξυπηρέτηση Αποδόσεις Ειδικά Στοιχ. Live Betting Πληρωμές Mobile Σύνολο
9.8
9.8
9.8
9.8
9.8
9.8
9.8
9.7
9.7
9.7
9.8
9.8
9.7
9.7
10.0
9.8
10.0
9.9
9.8
9.6
9.9
10.0
9.8
9.7
9.8
9.8
9.6
9.8
9.0
9.4
9.5
9.4
9.1
9.6
9.3
9.6
9.7
9.1
9.6
9.7
9.6
9.6
9.6
9.5
9.6
9.5
9.8
9.6
9.5
9.8
9.3
9.6
9.3
9.5
9.5
9.5
9.8
9.3
9.6
9.6
9.3
9.5
9.5
9.8
9.3
9.6
9.6
9.3
9.5
9.5
9.0
9.0
9.0
9.0
9.0
9.0
9.0

* Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι στοιχηματικές πλατφόρμες, λόγω των απαγορεύσεων της επιτροπής Παιγνίων και με βάση το νέο Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας, δεν μπορούν να διαφημίζουν τα Προγράμματα Προσφορών που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Οι καλύτερες στοιχηματικές για το κινητό

Όλες λοιπόν έχουν "δουλέψει" αρκετά την mobile έκδοση τους και την έχουν κάνει προσιτή και εύχρηστη στον κάθε χρήστη. Αν έπρεπε βέβαια να ξεχωρίσουμε κάποια αυτή θα ήταν η mobile εκδοχή του Stoiximan αλλά και της Bet365. Αμφότερες παρέχουν στους χρήστες τους ένα ιδανικό περιβάλλον για περιήγηση και στοιχηματισμό, με εύχρηστο μενού και δεκάδες επιλογές. Όλες οι υπόλοιπες βέβαια στοιχηματικές πλατφόρμες κινούνται σε πολύ καλά πλαίσια όσον αφορά την mobile εκδοχή τους. Το κινητό πλέον έχει γίνει βασικό συστατικό της καθημερινότητας των ανθρώπων και η κάθε μία πλατφόρμα έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση. Όσον αφορά το θέμα της mobile εκδοχής όλες τα καταφέρνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Τρόπος στοιχηματισμού και πλεονεκτήματα

Δεν υπάρχει καμία δυσκολία στο να ποντάρει κάποιος από το κινητό του σε μία στοιχηματική πλατφόρμα. Το μόνο που χρειάζεται στην ουσία είναι μία σύνδεση στο ίντερνετ, είτε μέσω wi fi είτε μέσω των προσωπικών δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του καθενός. Το βασικό πλεονέκτημα του κινητού ή του tablet είναι ότι μπορείτε να ποντάρετε από οποιoδήποτε σημείο βρίσκεστε. Είτε σε ένα καφέ παρακολουθώντας τον αγαπημένο σας αγώνα και προτιμώντας το live betting, είτε από την παραλία στην οποία ξαπλώνετε σε μία ξαπλώστρα και μελετάτε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν χρειάζεται να έχετε κατεβασμένη την εφαρμογή την οποία αρκετές στοιχηματικές πλατφόρμες παρέχουν στους χρήστες τους. Αρκεί απλά να ανοίξετε τον browser του κινητού σας, να πληκτρολογήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση της στοιχηματικής πλατφόρμας στην οποία θέλετε να «παίξετε» και δεκάδες επιλογές θα εμφανιστούν μπροστά σας. Η mobile εκδοχή δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτήν του desktop όσον αφορά τις επιλογές. Τυχόν προσφορές και ειδικά στοιχήματα υπάρχουν σε όλες τις εκδοχές , ενώ δεν συναντάται κανέναν περιορισμό ούτε στο κομμάτι των live καζίνο, των καταθέσεων και των αναλήψεων.

Αν μάλιστα υπερτερεί και κάπου η mobile εκδοχή είναι στην επικοινωνία καθώς δίνεται η δυνατότητα στον εκάστοτε χρήστη να πατήσει ένα σύνδεσμο και να καλέσει άμεσα τον τηλεφωνικό αριθμό υποστήριξης της πλατφόρμας. Επίσης το ίδιο μπορεί να γίνει μέσω των εφαρμογών Skype,Viber κτλ. σε όσες βέβαια στοιχηματικές πλατφόρμες παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι οι mobile εκδόσεις των στοιχηματικών πλατφόρμων κινούνται σε εξαιρετικά επίπεδα και συνεχώς βελτιώνονται. Αρκεί ένα κινητό και μπορείτε να περιπλανηθείτε με τον ίδιο τρόπο, κάποιες φορές και καλύτερο, όπως αν βρισκόσασταν μπροστά στον υπολογιστή σας.

Τελευταία νέα στοιχηματικών