Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τι είναι το Over/Under στο στοίχημα

Τι είναι το Over/Under στο στοίχημα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Το στοίχημα Over/Under είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στους παίκτες του στοιχήματος. Η βασική επιλογή είναι το Over/Under 2.5 goal, όμως πλέον συναντάμε αρκετές παραλλαγές σε γκολ και ομάδες. Αυτό που το κάνει αρκετά ελκυστικό είναι το γεγονός ότι δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, παρά μόνο ο συνολικός αριθμός των τερμάτων που θα επιτευχθούν στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

Over/Under 2.5 Goal

Αποτελεί την βασική κατηγορία στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν θα μπούνε στον αγώνα λιγότερα η περισσότερα από 2.5 τέρματα.

Αν επιλέξουμε την επιλογή under 2.5, τότε για να κερδίσουμε θα πρέπει το σύνολο των τερμάτων που θα επιτευχθούν στον αγώνα να είναι λιγότερο από 3 (0 ή 1 ή 2).

Αν επιλέξουμε την επιλογή over 2.5, τότε για να κερδίσουμε θα πρέπει το σύνολο των τερμάτων που θα επιτευχθούν να είναι 3+ (3 ή 4 ή 5 και παραπάνω).
Τι είναι το Over/Under στο στοίχημα
Over/Under 3.5 Goal

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να επιλέξουμε το over ή under 3.5 goal στον αγώνα.

Το under 3.5 είναι μία συνήθως πιο ασφαλή επιλογή και σίγουρα συναντάται σε μικρότερη απόδοση από ότι το under 2.5. Για να κερδίσουμε το στοίχημα θα πρέπει το σύνολο των τερμάτων που θα επιτευχθούν στον αγώνα να μην ξεπερνάει τα 4 (0 ή 1 ή 2 ή 3).

Το over 3.5 αποτελεί μία επιλογή που προτιμάται συνήθως σε παιχνίδια στα οποία πιστεύουμε ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά. Για να κερδίσουμε το στοίχημα θα πρέπει το σύνολο των τερμάτων που θα επιτευχθούν στον αγώνα να είναι ίσα ή περισσότερα από 4 (4 ή 5 κ.ο.κ). Είναι πάντως μια πιο ασφαλής επιλογή από το 4-6 γκολ.

Δίνονται πάντα και οι επιλογές over/under 0.5, over/under 1.5, over/under 4.5, over/under 5.5, over/under 6.5 ωστόσο δεν προτιμούνται τόσο πολύ από τους παίκτες.
Τι είναι το Over/Under στο στοίχημα

Over 1.5 Γηπ/Φιλ

Μία επιλογή η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκει αρκετή ανταπόκριση από το κοινό είναι το Over 1.5 Γηπ/Φιλ.

Αν επιλέξουμε το over 1.5 Γηπ, τότε για να επαληθευτεί το στοίχημα θα χρειαστεί η γηπεδούχος ομάδα να σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα.

Αν επιλέξουμε το over 1.5 Φιλ, τότε για να επαληθευτεί το στοίχημα θα χρειαστεί η φιλοξενούμενη ομάδα να σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα.

Είναι μία ενδιαφέρουσα στοιχηματική περίπτωση και συνήθως προτιμάται σε παιχνίδια που πιστεύουμε ότι μία από τις δύο ομάδες βρίσκεται σε καλή επιθετική κατάσταση, είτε χρειάζεται αρκετά γκολ για να πετύχει τον στόχο της.

Over 1.5 ημιχρόνου

Μία ακόμη αξιόλογη στοιχηματική περίπτωση η οποία συναντάται συνήθως και σε καλές αποδόσεις είναι το over 1.5 ημιχρόνου. Σε αυτήν την περίπτωση μας ενδιαφέρει να σημειωθούν 2 ή περισσότερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Είναι μία επιλογή που περιέχει αρκετό ρίσκο καθώς, βρίσκεται όμως συνήθως σε αποδόσεις που αξίζει να πονταριστούν, ειδικά αν πρόκειται για ομάδες που είναι ικανές στο επιθετικό κομμάτι.

Ασιατικό Χάντικαπ σε Over Under (Δείτε εδώ αναλυτικά για το πως παίζεται το Ασιατικό Χάντικαπ)


Under 2

Στην περίπτωση που επιλέξετε το under 2 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 0 ή 1 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε θα σας επιστραφεί το ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα το στοίχημα σας χάνεται.

Over 2

Εάν επιλέξετε το over 2 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 3 ή περισσότερα γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 τέρματα το στοίχημα χάνεται.

Under 2.25 (ή 2.0,2.5)

Εάν επιλέξετε το under 2.25 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 0 ή 1 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε κερδίζετε το μισό του μέγιστου πιθανού κέρδους, ενώ αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα το στοίχημα χάνεται.

Over 2.25 (ή 2.0,2.5)

Εάν επιλέξετε το over 2.25 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 3 ή περισσότερα γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται, ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 τέρματα το στοίχημα χάνεται.

Over 2.75 (ή 2.5,3)

Εάν επιλέξετε το over 2.75 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 4 ή και περισσότερα γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 3 γκολ, τότε κερδίζετε το μισό του συνολικού κέρδους, ενώ αν σημειωθούν 0, 1 ή 2 τέρματα το στοίχημα σας χάνεται.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν τα υπόλοιπα ασιατικά οver/under όπως 3, 3.5 / 3.5, 4 κλπ.

Η επιλογή Under/Over αποτελεί μία από τις αγαπημένες των παικτών του στοιχήματος, αρκετά δημοφιλής όμως είναι και το στοίχημα Goal/Goal-No Goal το οποίο μπορείτε επίσης να μελετήσετε στο Bet Academy του agones.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.