Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ερεντιβίζιε Βαθμολογία και Στατιστικά

Ερεντιβίζιε

Περιγραφή Ερεντιβίζιε (Ολλανδία)

Η Ερεντιβίζιε είναι η ανώτερη ποδοσφαιρική κατηγορία στην Ολλανδία. Ιδρύθηκε το 1956 και διαδέχθηκε την Χούφτκλασε, που ήταν η τότε πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι η εταιρεία Eredivisie CV, από όπου προέρχεται και η ονομασία με την οποία αποκαλείται η πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Αποτελείται από 18 ομάδες.

Ο πρωταθλητής ξεκινάει από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα που τερματίζει στην 2η θέση, από τον δεύτερο. Ο Κυπελλούχος προκρίνεται στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο 3ος στην κατάταξη στον δεύτερο προκριματικό, ενώ οι ομάδες που τερματίζουν από την 4η έως την 7η θέση, δίνουν αγώνες πλεί οφ μεταξύ τους από τους οποίους θα προκύψει ο κάτοχος ενός ακόμα εισιτηρίου για τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση που ο κυπελλούχος έχει ήδη προκριθεί στην Ευρώπη, τότε προκύπτουν δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια από τα πλέι οφ. Η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, υποβιβάζεται αυτόματα στην δεύτερη κατηγορία, ενώ η 16η και η 17η δίνουν μπαράζ για την παραμονή τους με τις ομάδες που θα προκύψουν από τα μπαράζ ανόδου της δεύτερης κατηγορίας.

Αυστηρά ερασιτέχνες για 68 χρόνια

Περιγραφή Ερεντιβίζιε (Ολλανδία)
Στην Ολλανδία άρχισαν να παίζουν οργανωμένα ποδόσφαιρο πριν τον 20ο αιώνα. Το πρώτο πρωτάθλημα διεξήχθη τη σεζόν 1888/89 και το κατέκτησε η Κονκόρντια, μία ομάδα που δεν υπάρχει σήμερα. Μέχρι το 1900, τα περισσότερα πρωταθλήματα κατέκτησε η RAP η οποία είχε έδρα στο Άμστερνταμ κι ανέβηκε τέσσερις φορές στην κορυφή, ενώ τρεις τίτλους πήρε η Κόνινκλικε η οποία είχε ως έδρα το Χάαρλεμ, μία μικρή πόλη κοντά στο Άμστερνταμ.

Την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα, η κυρίαρχη ομάδα ήταν από τη Χάγη. Ο λόγος για την HVV Ντεν Χάαγκ. Κατέκτησε σε αυτό το χρονικό διάστημα έξι πρωταθλήματα και το 1914 ανέβηκε στην κορυφή για δέκατη και τελευταία φορά. Σ’ εκείνο το χρονικό διάστημα είχε κάνει την εμφάνισή της η πρώτη μεγάλη ομάδα του λιμανιού του Ρότερνταμ. Αυτή ήταν η Σπάρτα η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια σε πέντε περιπτώσεις από το 1909 μέχρι το 1915.

Δύο χρόνια μετά ο Άγιαξ έκανε το πρώτο του «χτύπημα» κατακτώντας τον τίτλο του 1918 και του 1919. Μέχρι το 1931 που βρέθηκε ξανά στην κορυφή, είχαν ανέβει στην κορυφή και οι ομάδες που θα εξελίσσονταν σε μεγαθήρια όπως ο «Αίαντας». Ο λόγος για την PSV Αϊντχόφεν και τη Φέγενορντ. Ωστόσο η πιο επιτυχημένη ομάδα εκείνης της περιόδου ήταν η Γκο Αχέντ Ιγκλς η οποία πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα.

Εκτός από έναν δικό της τίτλο το 1933, στα υπόλοιπα χρόνια εκείνης της δεκαετίας, ο Άγιαξ, η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι κατακτώντας όλα τα πρωταθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ολλανδία απαγορευόταν αυστηρά για τους αθλητές ποδοσφαίρου να λαμβάνουν χρήματα για να παίξουν, αλλά και χρήματα για να πάρουν μεταγραφή. Οι παραβάτες τιμωρούνταν αυστηρά και σε κάποιες περιπτώσεις δεν έπαιζαν ξανά.

Ποδόσφαιρο στην κατοχή και πρωταθλήτρια σε «βομβαρδισμένο» γήπεδο


Όταν οι γερμανικές δυνάμεις των ναζί εισέβαλλαν στην Ολλανδία στις 10/5/1940, δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση κι αυτό διότι οι Ολλανδοί ήθελαν να μείνουν ουδέτεροι. Παρ’ όλα αυτά η εξαιρετική στρατηγική θέση της χώρας ώθησε τους Γερμανούς στην κατάληψή της. Το ποδόσφαιρο όμως δεν σταμάτησε τα πρώτα τέσσερα χρόνια και δεν διεξήχθη μόνο τη σεζόν 1944/45, με αποτέλεσμα όταν αποτινάχτηκε ο κατοχικός ζυγός στις 5/5/1945, να μην υπάρχει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η ADO Ντεν Χάαγκ κατέκτησε τους δύο μοναδικούς τίτλους της σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ ένα πρωτάθλημα πανηγύρισε και η Χέρακλες Αλμέλο.

Τη σεζόν 1943/44 η Ντε Βολεβίκερς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για μία και μοναδική φορά στην ιστορία της. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία είχε την έδρα της στο βόρειο Άμστερνταμ. Το «Μόσβελντ» που ήταν το γήπεδό της, βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κι αναγκάστηκε να μετακομίσει στο «Ντε Μέερ». Παρ’ όλα αυτά δεν επηρεάστηκε από αυτό το συμβάν και κατέκτησε το πρωτάθλημα το οποίο πέρασε στην ιστορία.

«Στροφή» στον επαγγελματισμό και δύο εκπλήξεις


Το πρώτο πρωτάθλημα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατέληξε στη Χάαρλεμ, ενώ τη σεζόν 1946-47 ο Άγιαξ ανέβηκε στην κορυφή, σε μία χρονιά που γεννήθηκε ο άνθρωπος ο οποίος θα άλλαζε την ιστορία του. Ο Γιόχαν Κρόιφ.

Ωστόσο σιγά-σιγά πλησίαζε η δημιουργία της Ερεντιβίζιε που ήρθε το 1956. Μέχρι τότε πρόλαβαν να πάρουν ένα πρωτάθλημα κάποιες ομάδες που δεν παρέμειναν ισχυρές στη συνέχεια όπως η Σιένταμ, η Λιμπουργκία και η Χεμστέντε, με τη Ρόντα να ανεβαίνει στην κορυφή, στο τελευταίο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που διεξήχθη τη σεζόν 1955/56.

Το επαγγελματικό πρωτάθλημα ήταν πλέον γεγονός και το πρώτο κατέληξε στα χέρια του Άγιαξ, χωρίς αυτή η εξέλιξη να προκαλεί σε καμία περίπτωση έκπληξη.

Τη δεύτερη σεζόν της επαγγελματικής λίγκας η άσημη ομάδα Ντος από την πόλη Ουτρέχτη κατέκτησε τον τίτλο, ενώ η Ντόορ Βίλσκραχτ Στερκ από το Άμστερνταμ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια την αγωνιστική περίοδο 1963/64.

Η μεγάλη σχολή και ο Κρόιφ

Περιγραφή Ερεντιβίζιε (Ολλανδία)
Το 1964 το άστρο του κορυφαίου Ολλανδού ποδοσφαιριστή στην ιστορία κι ενός από τους κορυφαίους όλων των εποχών ξεκίνησε να λάμπει. Ο 17χρονος Γιόχαν Κρόιφ γινόταν γνωστός σε ολόκληρο τον πλανήτη και μαζί του από το 1965 ο «αρχιτέκτονας» του Άγιαξ Ρίνους Μίχελς, θα δημιουργούσε τη μεγάλη σχολή των «οράνιε», η οποία θα πρόσφερε το λεγόμενο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Από το 1964 έως το 1974 ο Άγιαξ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και η Φέγενορντ τέσσερα. Μάλιστα αμφότερες οι ομάδες ανέβηκαν και στην κορυφή της Ευρώπης. Η ομάδα του Ρότερνταμ τα κατάφερε πρώτη το 1970, ενώ ακολούθησαν οι τρεις σερί κατακτήσεις από τον «Αίαντα».

Τη δεκαετία του ‘80 ήταν η σειρά της PSV Αϊντχόφεν να πάρει τα ηνία από τα μέσα και μετά, συνδυάζοντας κι εκείνη την κυριαρχία της με την άνοδο της και στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς με τον Γκους Χίντινγκ στο «τιμόνι» της πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης το 1988.


Τα φοβερά «μωρά» του Φαν Χάαλ

Περιγραφή Ερεντιβίζιε (Ολλανδία)
Το καλοκαίρι του 1991, ο 40χρονος Λουίς Φαν Χάαλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ με στόχο να εκμεταλλευτεί τα πολλά ταλέντα της περίφημης Ακαδημίας του κλαμπ και να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο. Τα πρώτα δύο πρωταθλήματα κατέληξαν στην Αϊντχόφεν και τη Φέγενορντ, όμως στο Άμστερνταμ χτιζόταν ένα σύνολο που θα έκανε την Ευρώπη να «παραμιλάει».

Ο Άγιαξ της διετίας 1994-96 θεωρήθηκε και όχι άδικα μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών. Κατέκτησε το Champions League το 1995, νικώντας στον τελικό της Βιέννης τη μεγάλη Μίλαν με 1-0, ενώ έμεινε για τρεις διαδοχικές σεζόν στην κορυφή της Ερεντιβίζιε. Παράλληλα, όλα τα μέλη εκείνης της ομάδας έκαναν καριέρα είτε στην Ολλανδία είτε σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.


Συρτάκι για τον Μαχλά

Περιγραφή Ερεντιβίζιε (Ολλανδία)
Πριν την έναρξη της σεζόν 1996/97, έγινε μία μεταγραφή η οποία πέρασε μάλλον απαρατήρητη στην Ολλανδία, καθώς η Φίτεσε απέκτησε από τον ΟΦΗ τον Νίκο Μαχλά. Ο 23χρονος επιθετικός δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και στην πρώτη του σεζόν στο σύλλογο πέτυχε μόλις 8 γκολ σε 29 εμφανίσεις.

Στο Άρνεμ δεν έχασαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και η επόμενη χρονιά ήταν απολαυστική. Ο Κρητικός στράικερ σκόραρε με κάθε τρόπο και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 34 γκολ σε 32 συμμετοχές, οδηγώντας την ομάδα μέχρι την 3η θέση.

Στις εξέδρες του γηπέδου μετά από κάθε γκολ του Μαχλά ο κόσμος χόρευε συρτάκι, ενώ κατέκτησε και το «χρυσό παπούτσι». Αυτή η σεζόν αποτέλεσε το διαβατήριό του για τον Άγιαξ, στον οποίο έπαιξε από το 1999 έως το 2003, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2002.




Κυριαρχία της PSV κι εκπλήξεις


Η νέα χιλιετία βρήκε την PSV Αϊντχόφεν να κυριαρχεί κατακτώντας τα έξι πρωταθλήματα της πρώτης δεκαετίας κι αναδεικνύοντας σπουδαίους σκόρερ όπως ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και ο Ματέια Κέζμαν. Οι μεγάλες εκπλήξεις όμως σημειώθηκαν το 2009 και το 2010, με την Άλκμααρ και την Τβέντε να σκαρφαλώνουν στην κορυφή, εκθρονίζοντας τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας.

Πρωτόγνωρη κατάσταση το 2020


Η δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα ξεκίνησε με τετραετή κυριαρχία του Άγιαξ, ενώ στην ιστορία έμεινε και η νίκη της PSV Αϊντχόφεν επί της Φέγενορντ με 10-0, στις 24/10/2010 με την ομάδα του Ρότερνταμ να γνωρίζει τη βαρύτερη ήττα στην ιστορία της.

Από το 2015 έως το 2018 ο Άγιαξ δεν κατάκτησε κανένα πρωτάθλημα, η PSV πήρε τρία, ενώ η Φέγενορντ κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα το 2017, για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1999. Ωστόσο ο Άγιαξ επέστρεψε εμφατικά στους τίτλους το 2019.

Στην ιστορία όμως πέρασε και η αγωνιστική περίοδος 2019/20, καθώς ήταν μόλις η πρώτη στην ιστορία από καταβολής Ερεντεβίζιε που ξεκίνησε και δεν ολοκληρώθηκε, αλλά και η δεύτερη χρονιά από το 1889 κι έπειτα που δεν αναδείχτηκε πρωταθλητής. Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση για οριστική διακοπή και οι ομάδες συμφώνησαν ότι δεν επιθυμούσαν να δοθεί ο τίτλος στον Άγιαξ ο οποίος ήταν ισόβαθμος με την Αλκμάαρ, αλλά υπερτερούσε στη διαφορά τερμάτων.

Το πρωτάθλημα και το... ελικόπτερο


Στην ιστορία πάντως έμεινε και η ιδέα που καθιερώθηκε από τη σεζόν 2006/07, για τις περιπτώσεις που το πρωτάθλημα κρίνεται την τελευταία αγωνιστική. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο τον τίτλο διεκδικούσαν η Αϊντχόφεν, ο Άγιαξ και η Άλκμααρ.

Όλοι οι αγώνες διεξάγονταν την ίδια ώρα και το τρόπαιο ήταν σ’ ένα ελικόπτερο το οποίο το μετέφερε από γήπεδο σε γήπεδο, ανάλογα με το ποιος έπαιρνε προβάδισμα στη βαθμολογία κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Πριν τη σέντρα και οι τρεις ομάδες είχαν από 72 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης τους, θα κρινόταν στη διαφορά τερμάτων. Η Άλκμααρ η οποία έπαιζε στην έδρα της αδύναμης Εξέλσιορ στο Ρότερνταμ διέθετε τον καλύτερο συντελεστή με διαφορά, ενώ ακολουθούσαν ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν. Ο «Αίαντας» δοκιμαζόταν στο Τίλμπουργκ από τη Βίλεμ και η PSV φιλοξενούσε τη Φίτεσε.

Ο Άγιαξ νίκησε 2-0, η Άλκμααρ έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας 2-1 και η Αϊντχόφεν η οποία επικράτησε με 5-1 της Φίτεσε, πανηγύρισε την κατάκτηση του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος στην ιστορία, με το ελικόπτερο να προσγειώται στο «Philips Stadion».



Οι άπιαστοι «μεγάλοι» και τα ρεκόρ

Περιγραφή Ερεντιβίζιε (Ολλανδία)
Από την ίδρυση της Ερεντιβίζιε το 1956 μόλις οκτώ διαφορετικές ομάδες έχουν αναδειχθεί πρωταθλήτριες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 1965 και μετά όλα τα πρωταθλήματα έχουν καταλήξει στον Άγιαξ, στη Φέγενορντ και την Αϊντχόφεν, εκτός από τρία.

Η Αλκμάαρ «έσπασε» την κυριαρχία το 1980 και το έπραξε ξανά το 2009, ενώ και η Τβέντε με το μοναδικό πρωτάθλημα στην ιστορία της το 2010, έφτασε μία ιστορική επιτυχία.

Ο Άγιαξ έχει κατακτήσει 34 φορές το πρωτάθλημα και είναι ο κορυφαίος σύλλογος βάσει τίτλων.

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ολλανδικής λίγκας είναι ο Βίλι φαν ντερ Κάουλεν ο οποίος σκόραρε 311 φορές σε 545 παιχνίδια ως παίκτης της Αϊντχόφεν και της Μάαστριχτ.

Ο τερματοφύλακας Πιμ Ντούζμπερχ είναι ο πρώτος όλων των εποχών σε συμμετοχές, καθώς έπαιξε σε 687 αγώνες πρωταθλήματος υπερασπιζόμενος την εστία της Αϊντχόφεν και της Σπάρτα Ρότερνταμ.

Βαθμολογία ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ερεντιβίζιε 2021/2022

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  1 Άγιαξ 34 83 26 5 3 98:19
  2 Αϊντχόφεν 34 81 26 3 5 86:42
  3 Φέγενορντ 34 71 22 5 7 76:34
  4 Τβέντε 34 68 20 8 6 55:37
  5 Άλκμααρ 34 61 18 7 9 64:44
  6 Φίτεσε 34 51 15 6 13 42:51
  7 Ουτρέχτη 34 47 12 11 11 51:46
  8 Χέρενφεν 34 41 11 8 15 37:50
  9 Καμπούρ 34 39 11 6 17 53:70
  10 Βάαλβαϊκ 34 38 9 11 14 40:51
  11 Ναϊμέγκεν 34 38 10 8 16 38:52
  12 Χρόνινγκεν 34 36 9 9 16 41:55
  13 Γκόου Αχέντ Ιγκλς 34 36 10 6 18 37:51
  14 Σπάρτα Ρότερνταμ 34 35 8 11 15 30:48
  15 Φορτούνα Σιτάρντ 34 35 10 5 19 36:67
  16 Χέρακλες 34 34 9 7 18 33:49
  17 Βίλεμ 34 33 9 6 19 32:57
  18 Τσβόλε 34 27 7 6 21 26:52

Champions League

Champions League qualification

Europa League

Europa Conference League qualification

Relegation playoff

Relegation

Ιστορικό Αγώνων

HΜ/ΝΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΗΜΙΧ ΣΚΟΡ
29/5/2022 3 - 0 6 - 1
26/5/2022 1 - 0 2 - 1
22/5/2022 1 - 0 3 - 0*
22/5/2022 1 - 0 2 - 0
19/5/2022 2 - 0 3 - 1
19/5/2022 0 - 0 3 - 2
15/5/2022 1 - 1 1 - 3
15/5/2022 0 - 2 1 - 2
15/5/2022 0 - 1 2 - 3
15/5/2022 0 - 1 1 - 3
15/5/2022 1 - 0 3 - 1
15/5/2022 0 - 1 0 - 1
15/5/2022 1 - 1 1 - 2
15/5/2022 0 - 1 2 - 2
15/5/2022 1 - 0 3 - 0
11/5/2022 3 - 0 5 - 0
11/5/2022 1 - 0 1 - 1
11/5/2022 1 - 1 1 - 2
11/5/2022 0 - 0 0 - 1
11/5/2022 2 - 0 3 - 2
11/5/2022 1 - 0 2 - 0
11/5/2022 2 - 0 2 - 0
11/5/2022 1 - 0 3 - 0
11/5/2022 1 - 2 2 - 2
8/5/2022 0 - 2 2 - 2
8/5/2022 0 - 1 2 - 2
8/5/2022 1 - 0 1 - 2
8/5/2022 0 - 0 1 - 0
7/5/2022 0 - 1 1 - 2
7/5/2022 0 - 1 1 - 1
7/5/2022 2 - 0 2 - 0
7/5/2022 1 - 2 1 - 2
6/5/2022 0 - 0 1 - 1
1/5/2022 3 - 0 3 - 1
1/5/2022 0 - 2 1 - 3
1/5/2022 1 - 1 1 - 2
1/5/2022 3 - 1 4 - 2
1/5/2022 2 - 1 3 - 3
30/4/2022 0 - 0 1 - 1
30/4/2022 1 - 1 1 - 1

Φόρμα Ομάδων (τελευταίοι αγώνες)

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η Γ
 1Αϊντχόφεν51341013:8
 2Άγιαξ51132013:4
 3Τβέντε5103119:4
 4Βάαλβαϊκ5103119:5
 5Βίλεμ5103119:5
 6Φέγενορντ5103119:6
 7Σπάρτα Ρότερνταμ5103118:5
 8Φορτούνα Σιτάρντ593026:6
 9Χέρενφεν593028:11
 10Φίτεσε572128:12
 11Άλκμααρ5620312:9
 12Καμπούρ561319:9
 13Ουτρέχτη551226:9
 14Τσβόλε541134:8
 15Χέρακλες541133:8
 16Ναϊμέγκεν531043:6
 17Γκόου Αχέντ Ιγκλς500052:8
 18Χρόνινγκεν500054:12

Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΕΝ.
Haller Sebastien Άγιαξ 21 2
Openda Ikoma Lois Φίτεσε 19 2
Karlsson Jesper Άλκμααρ 17 5
Pavlidis Evangelos Άλκμααρ 17 0
Van Wolfswinkel Ricky Τβέντε 16 5
Til Guus Φέγενορντ 15 0
Larsen Joergen Strand Χρόνινγκεν 14 0
Linssen Bryan Φέγενορντ 13 0
Tadic Dusan Άγιαξ 13 4
Flemming Zian Φορτούνα Σιτάρντ 12 0

Κίτρινες Κάρτες

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ
Bero Matus Φίτεσε 12
Van Der Maarel Mark Ουτρέχτη 11
Maher Adam Ουτρέχτη 10
Zerrouki Ramiz Τβέντε 9
Bazoer Riechedly Φίτεσε 9
Quagliata Giacomo Χέρακλες 9
Suslov Tomas Χρόνινγκεν 9
Kramer Michiel Βάαλβαϊκ 8
Buitink Thomas Φίτεσε 8
Wittek Maximilian Φίτεσε 8

Κόκκινες Κάρτες

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ
Te Wierik Mike Χρόνινγκεν 2
Kramer Joris Γκόου Αχέντ Ιγκλς 2
Openda Ikoma Lois Φίτεσε 1
Brondeel Jorn Βίλεμ 1
Antony Άγιαξ 1
Bero Matus Φίτεσε 1
Cordoba Inigo Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1
Schmidt Doke Καμπούρ 1
Kersten Sam Τσβόλε 1
Rasmussen Jacob Φίτεσε 1

Over/Under

ΟΜΑΔΑ Over Under
Άγιαξ71%
24/34
29%
10/34
Αϊντχόφεν79%
27/34
21%
7/34
Φέγενορντ68%
23/34
32%
11/34
Τβέντε50%
17/34
50%
17/34
Άλκμααρ74%
28/38
26%
10/38
Φίτεσε63%
24/38
37%
14/38
Ουτρέχτη58%
21/36
42%
15/36
Χέρενφεν50%
18/36
50%
18/36
Καμπούρ71%
24/34
29%
10/34
Βάαλβαϊκ50%
17/34
50%
17/34
Ναϊμέγκεν44%
15/34
56%
19/34
Χρόνινγκεν50%
17/34
50%
17/34
Γκόου Αχέντ Ιγκλς44%
15/34
56%
19/34
Σπάρτα Ρότερνταμ41%
14/34
59%
20/34
Φορτούνα Σιτάρντ62%
21/34
38%
13/34
Χέρακλες38%
13/34
62%
21/34
Βίλεμ50%
17/34
50%
17/34
Τσβόλε32%
11/34
68%
23/34
Συνολικά55%45%

# Goals

ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+
Άγιαξ18%
6/34
35%
12/34
44%
15/34
3%
1/34
Αϊντχόφεν6%
2/34
44%
15/34
44%
15/34
6%
2/34
Φέγενορντ15%
5/34
38%
13/34
44%
15/34
3%
1/34
Τβέντε24%
8/34
53%
18/34
21%
7/34
3%
1/34
Άλκμααρ16%
6/38
37%
14/38
45%
17/38
3%
1/38
Φίτεσε26%
10/38
45%
17/38
24%
9/38
5%
2/38
Ουτρέχτη22%
8/36
44%
16/36
33%
12/36
0%
0/36
Χέρενφεν25%
9/36
47%
17/36
28%
10/36
0%
0/36
Καμπούρ15%
5/34
41%
14/34
32%
11/34
12%
4/34
Βάαλβαϊκ18%
6/34
53%
18/34
29%
10/34
0%
0/34
Ναϊμέγκεν32%
11/34
41%
14/34
21%
7/34
6%
2/34
Χρόνινγκεν24%
8/34
47%
16/34
24%
8/34
6%
2/34
Γκόου Αχέντ Ιγκλς32%
11/34
44%
15/34
18%
6/34
6%
2/34
Σπάρτα Ρότερνταμ26%
9/34
53%
18/34
21%
7/34
0%
0/34
Φορτούνα Σιτάρντ24%
8/34
38%
13/34
35%
12/34
3%
1/34
Χέρακλες32%
11/34
44%
15/34
24%
8/34
0%
0/34
Βίλεμ32%
11/34
38%
13/34
29%
10/34
0%
0/34
Τσβόλε35%
12/34
47%
16/34
15%
5/34
3%
1/34
Συνολικά23%44%29%3%

Goal/No Goal

ΟΜΑΔΑ Over Under
Άγιαξ32%
11/34
68%
23/34
Αϊντχόφεν68%
23/34
32%
11/34
Φέγενορντ56%
19/34
44%
15/34
Τβέντε56%
19/34
44%
15/34
Άλκμααρ74%
28/38
26%
10/38
Φίτεσε58%
22/38
42%
16/38
Ουτρέχτη61%
22/36
39%
14/36
Χέρενφεν56%
20/36
44%
16/36
Καμπούρ74%
25/34
26%
9/34
Βάαλβαϊκ65%
22/34
35%
12/34
Ναϊμέγκεν50%
17/34
50%
17/34
Χρόνινγκεν65%
22/34
35%
12/34
Γκόου Αχέντ Ιγκλς44%
15/34
56%
19/34
Σπάρτα Ρότερνταμ47%
16/34
53%
18/34
Φορτούνα Σιτάρντ56%
19/34
44%
15/34
Χέρακλες47%
16/34
53%
18/34
Βίλεμ41%
14/34
59%
20/34
Τσβόλε41%
14/34
59%
20/34
Συνολικά55%45%

Κατανομή Χρονου Σκοραρίσματος

Χρόνοι σκοραρίσματος 0-45 λεπ. 45-90 λεπ.
Goals υπέρ 43% 57%
Goals κατά 45% 55%
Μέσος χρόνος goal υπέρ 49.92 λεπ.
Μέσος χρόνος goal κατά 47.88 λεπ.

Συνολικά Τέρματα

Τέρματα Μ.Ο. Τερμάτων
Σύνολο898 2.88
Εντός498 1.60
Εκτός400 1.28
- Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 56 λεπτά
- Η φιλοξενούμενη ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 70 λεπτά

Συχνότερα Σκορ

ΣΚΟΡ %
1 - 111.5% (36/312)
0 - 110.3% (32/312)
1 - 29.3% (29/312)
2 - 18.3% (26/312)
1 - 08.3% (26/312)
2 - 06.4% (20/312)
3 - 15.1% (16/312)
0 - 04.8% (15/312)
1 - 33.8% (12/312)

Συχνότερα Γκολ

ΓΚΟΛ %
322.8% (71/312)
221.2% (66/312)
118.6% (58/312)
414.7% (46/312)
512.2% (38/312)
04.8% (15/312)
72.6% (8/312)
62.6% (8/312)
80.3% (1/312)

Αποτέλεσμα

ΑΠΟΤ. %
144.2% (138/312)
X20.5% (64/312)
235.3% (110/312)

Ημίχρονο / Τελικό

Η/Τ %
1/126.0% (81/312)
1/X3.5% (11/312)
1/22.6% (8/312)
X/116.3% (51/312)
X/X10.3% (32/312)
X/212.8% (40/312)
2/11.9% (6/312)
2/X6.7% (21/312)
2/219.9% (62/312)

Συνολικά Τέρματα

Τέρματα Μ.Ο. Τερμάτων
Σύνολο898 2.88
Εντός498 1.60
Εκτός400 1.28
- Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 56 λεπτά
- Η φιλοξενούμενη ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 70 λεπτά

Όλα όσα χρειάζεστε στο... πιάτο σας. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλες τις βαθμολογίες από όλες τις διοργανώσεις και κατηγορίες παγκοσμίως με περισσότερες από 100 χώρες και πρωταθλήματα.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνολική βαθμολογία, τα στατιστικά εντός - εκτός έδρας της κάθε ομάδας, όχι μόνο για την αγωνιστική περίοδο που «τρέχει», αλλά και για περισσότερες σεζόν που επιθυμείτε.

Επίσης, υπάρχουν στατιστικά με το ιστορικό αγώνων, φόρμα ομάδων (τελευταίοι αγώνες), στατιστικά Goal (Over - Under, G/G, N/G, 0-1, 2-3, 4-6, 7+), κατανομή χρόνου σκοραρίσματος (0-45', 45-90', Goals εντός, Goals εκτός, Μέσος χρόνος goal εντός, Μέσος χρόνος goal εκτός), Top Scorers, κίτρινες - κόκκινες Κάρτες, συχνότερα σκορ (ημίχρονο - τελικό), αποτέλεσμα (ημίχρονο - τελικό), Ημίχρονο / Τελικό και συνολικά τέρματα (εντός - εκτός).

Στοιχηματικές πλατφόρμες