1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Κόνφερενς Λιγκ Βαθμολογία και Στατιστικά

Κόνφερενς Λιγκ



Το UEFA Europa Conference League ή πιο απλά Conference League αποτελεί την τρίτη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA, μετά το Champions League και το Europa League και ξεκίνησε το 2021.

Το 2016 έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για μία τρίτη διασυλλογική διοργάνωση από την UEFA, καθώς από το 1999 κι έπειτα υπήρχαν μόνο δύο διασυλλογικά τουρνουά κάθε χρόνο, μετά την κατάργηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων και τη διεύρυνση αρχικά του Κυπέλλου UEFA που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Europa League.

Η αρχική ονομασία που δόθηκε στη νεοσύστατη διοργάνωση ήταν UEFA Europa League 2 αλλά το Σεπτέμβριο του 2019 ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα ονομάζεται UEFA Conference League όπως και συνέβη.

Το Κύπελλο Κυπελλούχων σε άλλη... έκδοση

Παραδοσιακά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η τρίτη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν ήταν άλλη από το Κύπελλο Κυπελλούχων. Ξεκίνησε το μακρινό 1960 κι όπως έλεγε και η ονομασία του, σε αυτό συμμετείχαν οι ομάδες που κατακτούσαν το θεσμό του Κυπέλλου στη χώρα τους και στη συνέχεια αντιμετώπιζαν τους υπόλοιπους κυπελλούχους.

Στην παρθενική διοργάνωση έφτασαν μέχρι τον τελικό η Φιορεντίνα και η Ρέιντζερς. Τότε οι αγώνες που θα έκριναν τον τροπαιούχοι ήταν διπλοί και οι «βιόλα» επικράτησαν αρχικά 2-0 στο «Άιμπροξ» και σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 2-1 εντός έδρας, πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου.

Από τότε μέχρι και το 1999 όταν η διοργάνωση διεξήχθη για τελευταία φορά, υπήρξαν 32 διαφορετικές νικήτριες του θεσμού. Πρώτη και καλύτερη η Μπαρτσελόνα η οποία σήκωσε την κούπα τέσσερις φορές (1979, 1982, 1989, 1997), αποτελώντας την ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις.

Δύο φορές βρέθηκαν στην κορυφή η Άντερλεχτ (1976, 1978) και η Μίλαν (1968, 1973), ενώ επίσης δύο πανηγύρισαν την κατάκτησή του Κυπέλλου Κυπελλούχων η Τσέλσι (1971, 1998) και η Ντιναμό Κιέβου (1975, 1986).

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες νίκησαν μόνο μία φορά σε τελικό. Όσο για τους συλλόγους που έφτασαν μέχρι την... πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ραπίντ Βιέννης αποτελούν τις μοναδικές περιπτώσεις κλαμπ που έχασαν σε δύο τελικούς, δίχως να κατορθώσουν να πάρουν ποτέ τον τίτλο.

Ευκαιρία διάκρισης για τους αδύναμους

Ας επιστρέψουμε όμως στο σήμερα. Πλέον το Κόνφερενς Λιγκ έχει ξεκάθαρα το ρόλο της διοργάνωσης η οποία δίνει την ευκαιρία σε πιο αδύναμες ομάδες από λιγότερο προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, να μπορούν να φτάνουν μέχρι τη φάση των ομίλων και να έχουν το δικαίωμα στο όνειρο μίας ευρωπαϊκής διάκρισης, κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι συμβαίνει σε καμία περίπτωση στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ακόμα και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη σεζόν διεξαγωγής της νεοσύστατης διοργάνωσης, στα γκρουπ βρέθηκαν ομάδες από την Αρμενία (Αλασκέρτ), την Εσθονία (Φλόρα Ταλίν), το Γιβραλτάρ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς) και το Καζακστάν (Καϊράτ Αλμάτι).

Σίγουρα το επίπεδο από τα νοκ-άουτ κι έπειτα ανέβηκε όμως ειδικά στη φάση των «16» υπήρξαν αρκετές ομάδες που δεν συναντάει συχνά κάποιος ποδοσφαιρόφιλος σε προχωρημένα στάδια μίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης

Όπως και στις υπόλοιπες διοργανώσεις της UEFA, έτσι και στη συγκεκριμένη, οι ομάδες για να φτάσουν στη φάση των ομίλων πρέπει να περάσουν από προκριματικούς γύρους. Οι πρώτες που ξεκινούν το «χορό» μπαίνουν στη «μάχη» από τις αρχές Ιουλίου και στη συνέχεια το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, καθώς μπαίνουν σε κάθε προκριματική φάση και πιο ισχυρές.

Παράλληλα μεταφέρονται κι ομάδες που αποκλείονται από το Γιουρόπα Λιγκ αλλά κι από το Τσάμπιονς Λιγκ, αν στη συνέχεια δεν καταφέρουν να περάσουν έστω ένα γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο ακολουθούν τα πλέι οφ από τα οποία συμπληρώνεται το παζλ των 32 ομάδων οι οποίες συμμετέχουν στη φάση των ομίλων.

Η πρώτη του κάθε γκρουπ τσεκάρει το εισιτήριό της απευθείας για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ όσες τερματίζουν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, παίζουν διπλούς νοκ-άουτ αγώνες πλέι οφ με τις ομάδες που έμειναν στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι οκτώ ομάδες που προκρίνονται φτιάχνουν τη λίστα με τις 16 καλύτερες.

Ακολουθούν διπλά νοκ-άουτ παιχνίδια στους «16», στα προημιτελικά και στα ημιτελικά, χωρίς να ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ ο οποίος καταργήθηκε το 2021, για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1965 όταν και είχε αποφασιστεί η εφαρμογή του.

Ο τελικός είναι μονός και το 2024 μάλιστα αναμένεται να φιλοξενηθεί στην «Αγιά Σοφιά» η οποία αποτελεί την έδρα της ΑΕΚ.

Χωρίς ομάδα η Ισπανία στην πρώτη διοργάνωση

Από τις 55 Ομοσπονδίες της UEFA, στην πρώτη έκδοση του Κόνφερενς Λιγκ συμμετείχαν εκπρόσωποι των 54. ΚΙ αυτό συνέβη διότι η Ισπανία δεν είχε καμία ομάδα και δεν βρέθηκε κιόλας καμία στη συνέχεια από το Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι δεν εκπροσωπήθηκε.

Η συγκεκριμένη «καραμπόλα» συνέβη» διότι η Βιγιαρεάλ η οποία είχε τερματίσει στην 7η θέση της Λα Λίγκα και θα έπαιρνε υπό κανονικές συνθήκες το εισιτήριο για το νεοσύστατο τουρνουά, ήταν η ομάδα που κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ του 2021 επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι.

Με αυτόν τον τρόπο το «κίτρινο υποβρύχιο» εξασφάλισε απευθείας μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αντικαταστάθηκε από άλλη ομάδα της Ισπανίας.

Βέβαια η Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2021/22 τερμάτισε ξανά 7η στη Λα Λίγκα κι έτσι έλαβε κανονικά μέρος στο Κόνφερενς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.
Ο πρώτος τελικός και ο θρίαμβος της Ρόμα

Η πρώτη σεζόν της διοργάνωσης έκρυβε ουκ ολίγες συγκινήσεις. Οι ομάδες που κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τον τελικό που διεξήχθη στην «Αρένα Κομπετάρε» στα Τίρανα ήταν η Ρόμα και η Φέγενορντ. Οι «τζιαλορόσι» ξεκίνησαν την πορεία τους από τα πλέι οφ της διοργάνωσης και στη συνέχεια γνώρισαν όλες κι όλες δύο ήττες.

Διασύρθηκαν τον Οκτώβριο για τη φάση των ομίλων από την Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία με 6-1. Έχασαν ξανά στον πρώτο προημιτελικό από την ίδια ομάδα με 2-1, αλλά στη ρεβάνς του «Ολίμπικο» έκαναν επίδειξη δύναμης και τη διέλυσαν 4-1, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί άφησαν εκτός συνέχειας τη Λέστερ με ισοπαλία (1-1) στην Αγγλία και νίκη 1-0 στη Ρώμη για να κλείσουν θέση για τον τελικό στην Αλβανία.



Από την άλλη η Φέγενορντ έγραψε τη δική της ιστορία με μία απίστευτη πορεία η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021 από το δεύτερο προκριματικό γύρο όταν απέκλεισε με τα χίλια ζόρια την Ντρίτα από το Κόσοβο.

Στη συνέχεια όμως το «τρένο» από το Ρότερνταμ μπήκε στις... ράγες κι έχασε έναν αγώνα των πλέι οφ με την Έλφσμποργκ, χωρίς να κρίνει κάτι, καθώς είχε επικρατήσει με 5-0 στο πρώτο ματς στο «Ντε Κάιπ».

Μετά τη φάση των ομίλων έκανε μία αψεγάδιαστη πορεία τερματίζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στους «16» τέθηκε αντιμέτωπη με την Παρτιζάν την οποία απέκλεισε εύκολα, ενώ άνετα άφησε εκτός συνέχειας και τη Σλάβια Πράγας στα προημιτελικά. Στους ημιτελικούς ξεπέρασε και το «εμπόδιο» της Μαρσέιγ.



Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη στο γήπεδο «Αρένα Κομπετάρε» των Τιράνων και οι «τζιαλορόσι» κατέκτησαν την κούπα επικρατώντας με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0.



Το θέαμα του αγώνα δεν ήταν σπουδαίο ωστόσο το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο μέχρι το τέλος. Ένα γκολ του Τζανιόλο στο 32’ έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση και να δώσει το τρόπαιο στην ιταλική ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος οι Ολλανδοί πίεσαν ασφυκτικά και είχαν δύο δοκάρια, με τον γκολκίπερ της Ρόμα Ρούι Πατρίτσιο να έχει όλες τις απαντήσεις στις περιπτώσεις που χρειάστηκε.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα της «αιώνιας πόλης» να πανηγυρίζει δικαίως το σπουδαίο επίτευγμά της και να περνάει στην ιστορία ως η πρώτη ομάδα που κατέκτησε τη νεοσύστατη διοργάνωση.
Έγραψε ιστορία με το... καλημέρα ο Μουρίνιο

Πέρα από τη Ρόμα πάντως, ιστορία έγραψε και ο Ζοσέ Μουρίνιο οποίος με το... καλημέρα κατόρθωσε να γράψει με χρυσά γράμματα στα... κιτάπια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κι αυτό διότι έγινε ο πρώτος κόουτς στην ιστορία ο οποίος κατακτά τα τρία υπάρχοντα τρόπαια της UEFA σε διασυλλογικό επίπεδο.

Για την ακρίβεια μετράει δύο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Πόρτο το 2004 και με την Ίντερ το 2010, δύο Γιουρόπα Λιγκ, με την Πόρτο το 2003 και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017, βάζοντας πια στο προσωπικό του παλμαρέ και το Κόνφερενς Λιγκ του 2022.



Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για οποιονδήποτε προπονητή στο μέλλον να καταφέρει κάτι αντίστοιχο με το επίτευγμα του «Special One».

Το... προνόμιο του νικητή

Τα τελευταία χρόνια η UEFA έχει καθιερώσει ένα σημαντικό προνόμιο για τις ομάδες που κατακτούν ένα ευρωπαϊκό τίτλο. Όποια ομάδα σηκώνει το Γιουρόπα Λιγκ εξασφαλίζει αυτόματα μία θέση στη φάση των ομίλων του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν θα μπορούσε να μην ισχύει κάτι αντίστοιχο και για το Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα που το κατακτά, θα δίνει το «παρών» στη φάση των γκρουπ της ακριβώς επόμενης διοργάνωσης, δηλαδή του Γιουρόπα Λιγκ.

Βέβαια όλα εξαρτώνται κι από την πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα του τροπαιούχου. Για παράδειγμα οι δύο φιναλίστ του πρώτου τελικού, η Ρόμα και η Φέγενορντ, είχαν ήδη -συμπτωματικά- εξασφαλίσει από Σέριε Α και Ερεντιβίζιε αντίστοιχα τη θέση τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αν πάντως μία ομάδα τσεκάρει το εισιτήριό της για το Τσάμπιονς Λιγκ και κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ, τότε θα παίξει στα «αστέρια».
Η πορεία του ΠΑΟΚ

Στην πρώτη διοργάνωση στην ιστορία του Κόνφερενς Λιγκ η Ελλάδα ξεκίνησε με τρεις εκπροσώπους. Η ΑΕΚ απέτυχε παταγωδώς μένοντας εκτός συνέχειας από τη βοσνιακή Βελέζ Μόσταρ μόλις στο δεύτερο προκριματικό γύρο.

Αντίστοιχη και η επίδοση του Άρη ο οποίος δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αστάνα από το Καζακστάν κι επίσης αποκλείστηκε στην ίδια φάση με την Ένωση.

Ο τρίτος εκπρόσωπος της χώρας όμως, ο ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία και κέρδισε τις εντυπώσεις, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

Μπήκε στη διοργάνωση από τον τρίτο προκριματικό γύρο εκεί όπου αντιμετώπισε την Μποέμιανς από την Ιρλανδία.

Έχασε 2-1 στο πρώτο παιχνίδι αλλά επικράτησε με 2-0 στον επαναληπτικό της Τούμπας και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ.



Εκεί κλήθηκε να συγκρουστεί με τη Ριέκα από την Κροατία. Στην Τούμπα στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε με ήττα και τελικά απέσπασε ισοπαλία 1-1. Στη ρεβάνς αποδείχτηκε πολύ σοβαρός κι αποτελεσματικός και με νίκη 2-0 τσέκαρε το εισιτήριό του για τη φάση των ομίλων.



Η κληρωτίδα τον έφερε στον έκτο όμιλο κι έπρεπε να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στην Κοπεγχάγη, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ. Στην πρεμιέρα ταξίδεψε στην έδρα της πρωτάρας Λίνκολν κι έφυγε με «διπλό» (0-2) στις αποσκευές του.



Ακολούθησε η ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη συνέχεια «άλωσε» την Κοπεγχάγη κερδίζοντας (2-1) στο «Πάρκεν». Δεν «έχτισε» όμως σε αυτό το αποτέλεσμα και ηττήθηκε από τους Δανούς στην Τούμπα με το σκορ που είχε νικήσει (1-2).



Στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) και πλέον έπρεπε να νικήσει εντός έδρας την αδύναμη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για να προκριθεί. Τα κατάφερε με 2-0 και οι έντεκα βαθμοί που συγκέντρωσε τον έφεραν στη δεύτερη θέση πίσω από την Κοπεγχάγη.



Στη διαδικασία των πλέι οφ για να βρεθεί στους «16» έπρεπε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μίντιλαντ η οποία είχε τερματίσει τρίτη στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ.



Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε στη Δανία 1-0 και στον επαναληπτικό της Τούμπας επικράτησε 2-1. Από τη στιγμή που δεν ίσχυαν τα εκτός έδρας γκολ στη διοργάνωση, οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση και στη συνέχεια έπρεπε να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Οι Θεσσαλονικείς ευστόχησαν σε όλα και μία επέμβαση του Πασχαλάκη αποδείχθηκε αρκετή για να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση.



Η κλήρωση έφερε απέναντι στην ελληνική ομάδα τη Γάνδη που σίγουρα δεν τρόμαζε. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε 1-0 με σκόρερ τον Κούρτιτς.



Στον επαναληπτικό κέρδισε ξανά αυτή τη φορά με 2-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά.



Η ώρα για μία υπέρβαση είχε φτάσει αλλά δεν ήταν γραφτό να την πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς στο «Βελοντρόμ» έχασε 2-1 με το γκολ του Ελ Καντουρί στο ξεκίνημα της επανάληψης να δίνει πολλές ελπίδες για τη ρεβάνς της Τούμπας.



Εκεί όμως οι Μασσαλοί ήταν κυνικοί κι επικράτησαν 1-0 με σκόρερ τον Παγέτ, βάζοντας τέλος στα όνειρα της ελληνικής ομάδας η οποία πάντως πραγματοποίησε μία σπουδαία πορεία.

Βαθμολογία ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ 2022/2023

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Μπασακσεχίρ 6 13 4 1 1 14:3
  2 Φιορεντίνα 6 13 4 1 1 14:6
  3 Χαρτς 6 6 2 0 4 6:16
  4 Ρίγας Σκόλα 6 2 0 2 4 2:11
2ος Όμιλος
  1 Γουέστ Χαμ 6 18 6 0 0 13:4
  2 Άντερλεχτ 6 8 2 2 2 6:5
  3 Σίλκεμποργκ 6 6 2 0 4 12:7
  4 Στεάουα Βουκουρεστίου 6 2 0 2 4 3:18
3ος Όμιλος
  1 Βιγιαρεάλ 6 13 4 1 1 14:9
  2 Λεχ Πόζναν 6 9 2 3 1 12:7
  3 Χάποελ Μπερ Σεβά 6 7 1 4 1 8:5
  4 Αούστρια Βιέννης 6 2 0 2 4 2:15
4ος Όμιλος
  1 Νις 6 9 2 3 1 8:7
  2 Παρτιζάν 6 9 2 3 1 9:7
  3 Κολωνία 6 8 2 2 2 8:8
  4 Σλοβάτσκο 6 5 1 2 3 8:11
5ος Όμιλος
  1 Άλκμααρ 6 15 5 0 1 12:6
  2 Ντνίπρο-1 6 10 3 1 2 9:7
  3 Απόλλων Λεμεσού 6 7 2 1 3 5:7
  4 Βαντούζ 6 2 0 2 4 5:11
6ος Όμιλος
  1 Τζουργκάρντεν 6 16 5 1 0 12:6
  2 Γάνδη 6 8 2 2 2 10:6
  3 Μόλντε 6 7 2 1 3 9:10
  4 Σάμροκ Ρόβερς 6 2 0 2 4 1:10
7ος Όμιλος
  1 Σίβασπορ 6 11 3 2 1 11:7
  2 Κλουζ 6 10 3 1 2 5:5
  3 Σλάβια Πράγας 6 8 2 2 2 6:7
  4 Μπαλκάνι 6 4 1 1 4 8:11
8ος Όμιλος
  1 Σλόβαν Μπρατισλάβας 6 11 3 2 1 9:7
  2 Βασιλεία 6 11 3 2 1 11:9
  3 Πιούνικ Γερεβάν 6 6 2 0 4 8:9
  4 Ζαλγκίρις Βίλνιους 6 5 1 2 3 5:8

Ιστορικό Αγώνων

HΜ/ΝΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΗΜΙΧ ΣΚΟΡ
7/6/2023 0 - 0 1 - 2
18/5/2023 0 - 1 1 - 3*
18/5/2023 0 - 0 0 - 1
11/5/2023 1 - 0 1 - 2
11/5/2023 0 - 1 2 - 1
20/4/2023 1 - 1 4 - 1
20/4/2023 1 - 0 1 - 2*
20/4/2023 0 - 1 2 - 3
20/4/2023 2 - 0 2 - 0
13/4/2023 1 - 2 1 - 4
13/4/2023 1 - 0 2 - 0
13/4/2023 1 - 2 2 - 2
13/4/2023 0 - 1 1 - 1
16/3/2023 1 - 0 4 - 0
16/3/2023 1 - 1 2 - 1
16/3/2023 1 - 0 3 - 1
16/3/2023 0 - 0 0 - 1
16/3/2023 1 - 1 1 - 4
16/3/2023 0 - 0 0 - 3
16/3/2023 2 - 0 2 - 2
15/3/2023 0 - 4 1 - 4
9/3/2023 0 - 0 1 - 0
9/3/2023 1 - 0 2 - 0
9/3/2023 2 - 1 2 - 2
9/3/2023 1 - 1 1 - 1
9/3/2023 0 - 2 0 - 2
9/3/2023 0 - 1 0 - 1
9/3/2023 0 - 1 1 - 1
7/3/2023 1 - 1 1 - 2
23/2/2023 1 - 0 2 - 0
23/2/2023 0 - 0 1 - 0
23/2/2023 0 - 0 1 - 0
23/2/2023 1 - 2 3 - 2
23/2/2023 0 - 0 0 - 0
23/2/2023 0 - 0 0 - 0
23/2/2023 1 - 2 1 - 3
23/2/2023 1 - 0 2 - 1
16/2/2023 1 - 0 1 - 0
16/2/2023 0 - 0 1 - 0
16/2/2023 0 - 1 0 - 1

Φόρμα Ομάδων (τελευταίοι αγώνες)

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η Γ
 1Γουέστ Χαμ51341010:4
 2Λεχ Πόζναν51240110:6
 3Άντερλεχτ5103116:4
 4Νις592309:6
 5Σλόβαν Μπρατισλάβας5923011:9
 6Τζουργκάρντεν593028:9
 7Γάνδη582218:7
 8Μπασακσεχίρ572129:8
 9Σίβασπορ572127:7
 10Ντνίπρο-1572124:4
 11Παρτιζάν572126:6
 12Κολωνία572127:7
 13Κλουζ572123:4
 14Σλάβια Πράγας572125:6
 15Σίλκεμποργκ5620312:6
 16Χάποελ Μπερ Σεβά561318:5
 17Φιορεντίνα5620310:9
 18Πιούνικ Γερεβάν562037:6
 19Βασιλεία561318:8
 20Άλκμααρ562035:6
 21Μόλντε562039:10
 22Απόλλων Λεμεσού562035:7
 23Χαρτς562036:12
 24Βιγιαρεάλ551224:7
 25Λάτσιο441123:4
 26Σλοβάτσκο541135:8
 27Ζαλγκίρις Βίλνιους541135:8
 28ΑΕΚ Λάρνακας441121:6
 29Καραμπάγκ231011:1
 30Λουντογκόρετς231012:2
 31Τραμπζονσπόρ231011:2
 32Σερίφ Τιρασπόλ431034:6
 33Μπαλκάνι531047:10
 34Στεάουα Βουκουρεστίου520232:15
 35Μπόντο Γκλιμτ210110:1
 36Βαντούζ510145:11
 37Σάμροκ Ρόβερς510141:10
 38Ρίγας Σκόλα510141:10
 39Αούστρια Βιέννης510142:15
 40Μπράγκα200022:7

Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΕΝ.
Amdouni Zeki Βασιλεία 8 2
Cabral Arthur Φιορεντίνα 7 0
Cuypers Hugo Γάνδη 7 2
Orban Gift Γάνδη 6 1
Antonio Michail Γουέστ Χαμ 6 0
Jovic Luka Φιορεντίνα 6 0
Pavlidis Evangelos Άλκμααρ 5 1
Gonzalez Nicolas Φιορεντίνα 5 1
Skoras Michal Λεχ Πόζναν 5 0
Dovbyk Artem Ντνίπρο-1 5 0

Κίτρινες Κάρτες

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ
Burger Wouter Βασιλεία 5
Murawski Radoslaw Λεχ Πόζναν 5
Murillo Michael Άντερλεχτ 5
Venuti Lorenzo Φιορεντίνα 4
Karlstroem Jesper Λεχ Πόζναν 4
Downes Flynn Γουέστ Χαμ 4
Ndoye Dan Βασιλεία 4
Biraghi Cristiano Φιορεντίνα 4
Milenkovic Nikola Φιορεντίνα 4
Dante Νις 4

Κόκκινες Κάρτες

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ
Buechel Benjamin Βαντούζ 1
Patric Λάτσιο 1
Ledes Gus ΑΕΚ Λάρνακας 1
Belic Kristijan Παρτιζάν 1
Ferizaj Justin Σάμροκ Ρόβερς 1
Piotrowski Jakub Λουντογκόρετς 1
Simkovic Tomas Ρίγας Σκόλα 1
Thaqi Astrit Μπαλκάνι 1
Vitor Tormena Μπράγκα 1
Danielson Marcus Τζουργκάρντεν 1

Over/Under

ΟΜΑΔΑ Over Under
Μπασακσεχίρ75%
6/8
25%
2/8
Γουέστ Χαμ62%
8/13
38%
5/13
Βιγιαρεάλ63%
5/8
38%
3/8
Νις50%
5/10
50%
5/10
Άλκμααρ58%
7/12
42%
5/12
Τζουργκάρντεν50%
4/8
50%
4/8
Σίβασπορ50%
4/8
50%
4/8
Σλόβαν Μπρατισλάβας63%
5/8
38%
3/8
Φιορεντίνα87%
13/15
13%
2/15
Άντερλεχτ25%
3/12
75%
9/12
Λεχ Πόζναν50%
6/12
50%
6/12
Παρτιζάν38%
3/8
63%
5/8
Ντνίπρο-150%
4/8
50%
4/8
Γάνδη42%
5/12
58%
7/12
Κλουζ13%
1/8
88%
7/8
Βασιλεία64%
9/14
36%
5/14
Χαρτς83%
5/6
17%
1/6
Σίλκεμποργκ50%
3/6
50%
3/6
Χάποελ Μπερ Σεβά50%
3/6
50%
3/6
Κολωνία33%
2/6
67%
4/6
Απόλλων Λεμεσού33%
2/6
67%
4/6
Μόλντε67%
4/6
33%
2/6
Σλάβια Πράγας17%
1/6
83%
5/6
Πιούνικ Γερεβάν67%
4/6
33%
2/6
Ρίγας Σκόλα50%
3/6
50%
3/6
Στεάουα Βουκουρεστίου83%
5/6
17%
1/6
Αούστρια Βιέννης50%
3/6
50%
3/6
Σλοβάτσκο50%
3/6
50%
3/6
Βαντούζ67%
4/6
33%
2/6
Σάμροκ Ρόβερς33%
2/6
67%
4/6
Μπαλκάνι50%
3/6
50%
3/6
Ζαλγκίρις Βίλνιους50%
3/6
50%
3/6
Συνολικά53%47%

# Goals

ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+
Μπασακσεχίρ13%
1/8
50%
4/8
38%
3/8
0%
0/8
Γουέστ Χαμ23%
3/13
46%
6/13
31%
4/13
0%
0/13
Βιγιαρεάλ25%
2/8
38%
3/8
25%
2/8
13%
1/8
Νις20%
2/10
50%
5/10
30%
3/10
0%
0/10
Άλκμααρ25%
3/12
58%
7/12
17%
2/12
0%
0/12
Τζουργκάρντεν38%
3/8
25%
2/8
38%
3/8
0%
0/8
Σίβασπορ25%
2/8
50%
4/8
13%
1/8
13%
1/8
Σλόβαν Μπρατισλάβας13%
1/8
50%
4/8
38%
3/8
0%
0/8
Φιορεντίνα7%
1/15
53%
8/15
40%
6/15
0%
0/15
Άντερλεχτ42%
5/12
50%
6/12
8%
1/12
0%
0/12
Λεχ Πόζναν25%
3/12
42%
5/12
25%
3/12
8%
1/12
Παρτιζάν25%
2/8
50%
4/8
25%
2/8
0%
0/8
Ντνίπρο-150%
4/8
25%
2/8
25%
2/8
0%
0/8
Γάνδη33%
4/12
33%
4/12
33%
4/12
0%
0/12
Κλουζ63%
5/8
38%
3/8
0%
0/8
0%
0/8
Βασιλεία14%
2/14
43%
6/14
43%
6/14
0%
0/14
Χαρτς0%
0/6
50%
3/6
50%
3/6
0%
0/6
Σίλκεμποργκ33%
2/6
17%
1/6
50%
3/6
0%
0/6
Χάποελ Μπερ Σεβά33%
2/6
33%
2/6
33%
2/6
0%
0/6
Κολωνία33%
2/6
33%
2/6
33%
2/6
0%
0/6
Απόλλων Λεμεσού67%
4/6
0%
0/6
33%
2/6
0%
0/6
Μόλντε17%
1/6
33%
2/6
50%
3/6
0%
0/6
Σλάβια Πράγας33%
2/6
50%
3/6
17%
1/6
0%
0/6
Πιούνικ Γερεβάν0%
0/6
83%
5/6
17%
1/6
0%
0/6
Ρίγας Σκόλα17%
1/6
83%
5/6
0%
0/6
0%
0/6
Στεάουα Βουκουρεστίου17%
1/6
17%
1/6
67%
4/6
0%
0/6
Αούστρια Βιέννης33%
2/6
17%
1/6
50%
3/6
0%
0/6
Σλοβάτσκο33%
2/6
33%
2/6
33%
2/6
0%
0/6
Βαντούζ33%
2/6
33%
2/6
33%
2/6
0%
0/6
Σάμροκ Ρόβερς33%
2/6
67%
4/6
0%
0/6
0%
0/6
Μπαλκάνι33%
2/6
33%
2/6
17%
1/6
17%
1/6
Ζαλγκίρις Βίλνιους33%
2/6
50%
3/6
17%
1/6
0%
0/6
Συνολικά27%43%29%2%

Goal/No Goal

ΟΜΑΔΑ Over Under
Μπασακσεχίρ50%
4/8
50%
4/8
Γουέστ Χαμ54%
7/13
46%
6/13
Βιγιαρεάλ50%
4/8
50%
4/8
Νις80%
8/10
20%
2/10
Άλκμααρ58%
7/12
42%
5/12
Τζουργκάρντεν38%
3/8
63%
5/8
Σίβασπορ63%
5/8
38%
3/8
Σλόβαν Μπρατισλάβας63%
5/8
38%
3/8
Φιορεντίνα67%
10/15
33%
5/15
Άντερλεχτ33%
4/12
67%
8/12
Λεχ Πόζναν50%
6/12
50%
6/12
Παρτιζάν63%
5/8
38%
3/8
Ντνίπρο-150%
4/8
50%
4/8
Γάνδη50%
6/12
50%
6/12
Κλουζ13%
1/8
88%
7/8
Βασιλεία71%
10/14
29%
4/14
Χαρτς50%
3/6
50%
3/6
Σίλκεμποργκ17%
1/6
83%
5/6
Χάποελ Μπερ Σεβά50%
3/6
50%
3/6
Κολωνία50%
3/6
50%
3/6
Απόλλων Λεμεσού33%
2/6
67%
4/6
Μόλντε33%
2/6
67%
4/6
Σλάβια Πράγας50%
3/6
50%
3/6
Πιούνικ Γερεβάν67%
4/6
33%
2/6
Ρίγας Σκόλα33%
2/6
67%
4/6
Στεάουα Βουκουρεστίου33%
2/6
67%
4/6
Αούστρια Βιέννης33%
2/6
67%
4/6
Σλοβάτσκο67%
4/6
33%
2/6
Βαντούζ67%
4/6
33%
2/6
Σάμροκ Ρόβερς17%
1/6
83%
5/6
Μπαλκάνι67%
4/6
33%
2/6
Ζαλγκίρις Βίλνιους50%
3/6
50%
3/6
Συνολικά51%49%

Κατανομή Χρονου Σκοραρίσματος

Χρόνοι σκοραρίσματος 0-45 λεπ. 45-90 λεπ.
Goals υπέρ 43% 57%
Goals κατά 39% 61%
Μέσος χρόνος goal υπέρ 52.15 λεπ.
Μέσος χρόνος goal κατά 55.25 λεπ.

Συνολικά Τέρματα

Τέρματα Μ.Ο. Τερμάτων
Σύνολο377 2.67
Εντός205 1.45
Εκτός172 1.22
- Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 58 λεπτά
- Η φιλοξενούμενη ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 70 λεπτά

Συχνότερα Σκορ

ΣΚΟΡ %
1 - 010.6% (15/141)
0 - 110.6% (15/141)
1 - 19.9% (14/141)
1 - 27.8% (11/141)
0 - 07.8% (11/141)
2 - 17.1% (10/141)
2 - 25.7% (8/141)
2 - 05.7% (8/141)
3 - 04.3% (6/141)

Συχνότερα Γκολ

ΓΚΟΛ %
322.0% (31/141)
121.3% (30/141)
219.1% (27/141)
413.5% (19/141)
511.3% (16/141)
07.8% (11/141)
63.5% (5/141)
71.4% (2/141)

Αποτέλεσμα

ΑΠΟΤ. %
141.8% (59/141)
X24.8% (35/141)
233.3% (47/141)

Ημίχρονο / Τελικό

Η/Τ %
1/126.2% (37/141)
1/X5.7% (8/141)
1/22.8% (4/141)
X/112.8% (18/141)
X/X14.2% (20/141)
X/210.6% (15/141)
2/12.8% (4/141)
2/X5.0% (7/141)
2/219.9% (28/141)

Συνολικά Τέρματα

Τέρματα Μ.Ο. Τερμάτων
Σύνολο377 2.67
Εντός205 1.45
Εκτός172 1.22
- Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 58 λεπτά
- Η φιλοξενούμενη ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 70 λεπτά

Όλα όσα χρειάζεστε στο... πιάτο σας. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλες τις βαθμολογίες από όλες τις διοργανώσεις και κατηγορίες παγκοσμίως με περισσότερες από 100 χώρες και πρωταθλήματα.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνολική βαθμολογία, τα στατιστικά εντός - εκτός έδρας της κάθε ομάδας, όχι μόνο για την αγωνιστική περίοδο που «τρέχει», αλλά και για περισσότερες σεζόν που επιθυμείτε.

Επίσης, υπάρχουν στατιστικά με το ιστορικό αγώνων, φόρμα ομάδων (τελευταίοι αγώνες), στατιστικά Goal (Over - Under, G/G, N/G, 0-1, 2-3, 4-6, 7+), κατανομή χρόνου σκοραρίσματος (0-45', 45-90', Goals εντός, Goals εκτός, Μέσος χρόνος goal εντός, Μέσος χρόνος goal εκτός), Top Scorers, κίτρινες - κόκκινες Κάρτες, συχνότερα σκορ (ημίχρονο - τελικό), αποτέλεσμα (ημίχρονο - τελικό), Ημίχρονο / Τελικό και συνολικά τέρματα (εντός - εκτός).

Στοιχηματικές πλατφόρμες