2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιγιαρεάλ - Λεχ Πόζναν

8/9/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 844
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 602 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λεχ Πόζναν - Βιγιαρεάλ στις 3/11/2022

Προϊστορία

3/11/2022 Λεχ ΠόζνανΒιγιαρεάλ 3 - 0
8/9/2022 ΒιγιαρεάλΛεχ Πόζναν 4 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 172,200 85.2%
X
€ 12,280 6.1%
2
€ 17,664 8.7%
Over
€ 4,694 59.9%
Under
€ 3,143 40.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

156 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

4

59%

Κατοχή μπάλας

41%

1

Οφσάιντ

5

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

1

14

Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Ciudad de Valencia
  • Χωρητικότητα: 25534
  • Θεατές: 10385
Φουριόζα και με άμυνα γρανίτη η Βιγιαρεάλ

Φουριόζα και με άμυνα γρανίτη η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ έχει ξεκινήσει με το πόδι στο γκάζι στη σεζόν και υποδέχεται τη Λεχ Πόζναν που τώρα βρίσκει τα πατήματα της.

Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Πέρσι έφτασε ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό της κόστισε στη LaLiga, αφού τερμάτισε την 7η θέση και οδηγήθηκε στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί βρήκε την Χάιντουκ Σπλιτ και ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της, επικρατώντας με 4-2 στην Ισπανία και 2-0 στην Κροατία. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες στον όμιλο και θα τερματίσει στην κορυφή.Έχει μπει με το πόδι στο γκάζι στο ισπανικό πρωτάθλημα παραμένοντας αήττητη, αφού για την 4η αγωνιστική υποδέχθηκε την Έλτσε και την συνέτριψε με 4-0, κρατώντας δυνάμεις και για το ευρωπαϊκό ματς. Δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, το Θεράμικα που γίνονται έργα, αλλά στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» το γήπεδο της Λεβάντε το οποίο θα χρησιμοποιεί μέχρι το Μουντιάλ. Η Βιγιαρεάλ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στη LaLiga.

«Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε ό,τι έχουμε δουλέψει από την preseason και στην αρχή της LaLiga. Θέλουμε επίσης να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα, να ενισχύσουμε το στυλ, να είμαστε απαιτητικοί στην αναζήτηση καλής απόδοσης. Πρέπει να είμαστε σε θέση να ενθουσιαστούμε σε αυτό το μονοπάτι μέσα από την Ευρώπη. Γιατί η Ευρώπη είναι Ευρώπη. Αυτά τα δύο χρόνια μας έκαναν να ζήσουμε πολύ όμορφες στιγμές και στιγμές καλού παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να βάλουμε στόχο να κερδίσουμε τον τίτλο. Ο πρώτος στόχος που θέσαμε είναι να είμαστε πρώτοι στη φάση των ομίλων και το θέτουμε για εμάς. Η Λεχ Πόζναν κέρδισε το πρωτάθλημα στη χώρα της την περασμένη σεζόν και έχει παίξει στα προκριματικά του Champions League. Είναι μια ομάδα που παίζει σε ένα πρωτάθλημα όπως το πολωνικό, που έχει την ιστορία του», ήταν τα λεγόμενα του κόουτς, Ουνάι Έμερι.

Αγωνιστικά Νέα: Θα κάνει αλλαγές ο Έμερι και μάλιστα αρκετές. Σημαντική απώλεια ο μπακ Φόιτ και προστέθηκε στο απουσιολόγιο ο στόπερ Αλμπιόλ. Λείπουν καιρό ο μπακ Αλμπέρτο Μορένο και ο επιθετικός Νταντζούμα.

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν, αφού έχασε το Σούπερ Καπ Πολωνίας, αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Κάραμπακ και στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ράκοβ. Όμως, στη συνέχεια άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και απέκλεισε στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ πολύ άνετα την Ντιναμό Μπατούμι (5-0, 1-1) και στην επόμενη φάση αντιμετώπισε την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία και τα χρειάστηκε, αφού έχασε με 1-0 στη Σκανδιναβία και επικράτησε με 2-1 στην Πολωνία στέλνοντας το ματς στην παράταση και εκεί πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στα πλέι οφ βρήκε στο δρόμο της την Ντουντελάνζ και αφού επικράτησε εντός έδρας με 2-0 μετά πήρε το 1-1 στο Λουξεμβούργο και μπήκε στους ομίλους.

Στο πρωτάθλημα Πολωνίας ξεκίνησε πολύ άσχημα με τρεις ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, αλλά ανέκαμψε και μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με εφτά βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Λέγκια.

«Είμαστε στον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων, παλέψαμε σκληρά για να είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή τη φάση των ομίλων. Η Βιγιαρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα, ένας δύσκολος αντίπαλος και μια ομάδα που έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στην Ευρώπη. Η Βιγιαρεάλ είναι φαβορί, αλλά είναι μια πρόκληση και έχουμε κίνητρο. Έχουμε μια υγιή ομάδα με αυτοπεποίθηση, είμαστε καλοί και ξέρω πώς να παίξω αυτό το παιχνίδι», είπε ο προπονητής Φαν ντεν Μπρομ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Μίλιτς.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βιγιαρεάλ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει το ίδιο και στους ομίλους, όπου στην πρεμιέρα υποδέχεται τη Λεχ Πόζναν. Οι Πολωνοί δεν είχαν καλή αρχή, αλλά τώρα φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματα τους μετρώντας τρεις σερί νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Όμως, έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και μπορεί να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη και δη το συγκεκριμένο ματς. Η Βιγιαρεάλ υπερέχει σε όλα και θα την εμπιστευτούμε ποντάροντας στο No Goal, αφού δύσκολα δέχεται γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Βιγιαρεάλ νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λεχ Πόζναν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 3.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λεχ Πόζναν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λεχ Πόζναν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 8.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Βιγιαρεάλ 6 13 4 1 1 14:9
  2 Λεχ Πόζναν 6 9 2 3 1 12:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 1
  • » Ο nikos_gkourou, με το υψηλότερο yield +23.23% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες