1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πιούνικ Γερεβάν - Βασιλεία

Προϊστορία

3/11/2022 Πιούνικ ΓερεβάνΒασιλεία 1 - 2
8/9/2022 ΒασιλείαΠιούνικ Γερεβάν 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,737 32.5%
X
€ 4,214 17.7%
2
€ 11,855 49.8%
Over
€ 2,008 46.3%
Under
€ 2,334 53.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

4

11

Σουτ εκτός εστίας

2

53%

Κατοχή μπάλας

47%

4

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

1

7

Κόρνερ

4

4

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Republican Stadium - Vazgen Sargsyan
  • Χωρητικότητα: 18000
  • Θεατές: 9967
Ιστορική ευκαιρία για την Πιούνικ, έμπλεξε η Βασιλεία

Ιστορική ευκαιρία για την Πιούνικ, έμπλεξε η Βασιλεία

Πιούνικ και Βασιλεία αναμετρούνται στο Γιερεβάν για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ σ’ έναν όμιλο όπου τα πάντα είναι πιθανά ως το τέλος.

* Τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η Πιούνικ με νίκη είναι σίγουρα δεύτερη και προκρίνεται στα πλει-οφ. Για να βγει πρώτη θέση νίκη και μη νίκη της Σλόβαν. Η Βασιλεία με ισοπαλία εξασφαλίζει την δεύτερη θέση, για να βγει πρώτη και να περάσει απευθείας στους «16» θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Σλόβαν.

Μέχρι το 83’ προηγούνταν με 1-0 στην έδρα της Σλόβαν αλλά κατάφερε να δεχτεί την ανατροπή σε διάστημα ενός λεπτού και η ήττα με 2-1 την βάζει πλέον σε δύσκολη θέση για την πρόκριση. Ήταν σε δεύτερο ρόλο στο ματς, κινδύνευσε σε 1-2 φάσεις με το γκολ αλλά το πέτυχε αυτή με τον Κοτσιούκ (64’ πεν.) κόντρα στη ροή εκμεταλλευόμενη το λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ. Γκρέμισε ότι έχτισε σε διάστημα ενός λεπτού από τα λάθη του τερματοφύλακα της, ειδικά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ήταν λάθος ερασιτεχνικού επιπέδου. Αξιοσημείωτο ότι μετά το ματς ο τεχνικός της Μελικιάν δήλωσε ότι ο γκολκίπερ είχε πρόβλημα με τα παπούτσια και ζήτησε διακοπή για να τα αλλάξει αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή από τον διαιτητή.

Δεύτερη διαδοχική ήττα και τρίτη συνολικά στον όμιλο, βρίσκεται στο -2 από τις δύο πρώτες θέσεις και για να προκριθεί χρειάζεται νίκη στο σημερινό ώστε να είναι σίγουρα 2η.

Στο πρωτάθλημα κέρδισε με δυσκολία την ουραγό Νόα εκτός (1-0) χάρη σε γκολ του Καραμπάγιο (73’) και πήρε τρίτη σερί νίκη. Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τις ήττες που είχαν προηγηθεί, βρίσκεται στην 4η θέση και στο -10 από την κορυφή με δύο ματς λιγότερα.

Έχει ήδη γράψει ιστορία με την παρουσία της σε φάση ευρωπαϊκών ομίλων όντας η πρώτη ομάδα της Αρμενίας που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο. Αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι και το σημερινό παιχνίδι είναι ιστορικό, με την ομάδα να διεκδικεί την παρθενική της παρουσία σε νοκ-άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Μελικιάν δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα και προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νίκη. Την ίδια ώρα γνωρίζουμε το μέγεθος του αντιπάλου και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Ευχαριστώ τους παίκτες που παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στα αποδυτήρια επικρατεί ενότητα, ομαδική πνεύμα κάτι που έχουμε πετύχει με συλλογική προσπάθεια. Ευχή μου είναι να κάνουμε αυτήν την ημέρα ιστορική για το ποδόσφαιρο της Αρμενίας», δήλωσε ο Αρμένιος προπονητής ο οποίος τα έβαλε ξανά με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για την άρνηση της να αναβάλλει το ματς πρωταθλήματος με την Νόα ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αγωνιστικά Νέα: Μόνο μακροχρόνια προβλήματα.Τα θαλάσσωσε στο εντός έδρας με την Ζαλγκίρις και το τελικό 2-2 την βάζει σε περιπέτειες για την πρόκριση. Κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη όταν προηγήθηκε με 2-0 πριν το πρώτο 20λεπτο (1’ Ντιούφ, 18’ Ζεκίρι) όμως στη συνέχεια πλήρωσε τα λάθη της άμυνας και του γκολκίπερ της και δέχτηκε την ισοφάριση (42’, 62’). Στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και να βρει ένα τρίτο τέρμα.

Ξεκίνησε τον όμιλο με 2x2, ωστόσο έκτοτε έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς (0-2-1). Της αρκεί ισοπαλία για να κλειδώσει την 2η θέση και να προκριθει στα πλει-οφ. Για να πάρει την πρωτιά και να περάσει απευθείας στους 16 θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Σλόβαν.

Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Γιουνγκ Μπόις, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Πλήρωσε το νωχελικό της ξεκίνημα και έχανε με 2-0 από το 23’, έβγαλε όμως αντίδραση έχοντας χαμένο πέναλτι στο 51’ προτού μειώσει δύο λεπτά μετά με τον Φινκ. Πίεσε για την ισοφάριση αλλά στο 89’ έμεινε με παίκτη λιγότερο και στις καθυστερήσεις ήρθε το 3ο τέρμα. Έμεινε με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-2-2) και βρίσκεται στην 6η θέση και στο -2 από Λουκέρνη και Σιόν που ισοβαθμούν στην 3η θέση. Μάλιστα, την Κυριακή αντιμετωπίζει την τελευταία εντός έδρας.

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ ο βασικός γκολκίπερ Χιτζ (23/0) και ο φορ Ογκουστίν (9/3). Πάντα εκτός οι μπακ Λόπες (14/0), Βόγκελ (1/0) ο μέσος Μάρτσαντ (-) και ο επιθετικός Σάλαι (12/2) που δε βρίσκεται στα πλάνα του Φρέι.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ιστορικό ματς για την Πιούνικ και το ποδόσφαιρο της Αρμενίας, με τους γηπεδούχους να διεκδικούν την παρθενική παρουσία τους σε νοκ-άουτ. Σαφώς το αουτσάιντερ αλλά αποτελεί αρκετά δυσκολοκατάβλητη ομάδα και δεν την ξεγράφεις εύκολα απέναντι σε μια Βασιλεία που έχει μπλέξει για τα καλά και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Δεν θα ασχοληθούμε, αν έπρεπε αναγκαστικά να παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα

FACTS

  • Η ομάδα Πιούνικ Γερεβάν νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.65 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πιούνικ Γερεβάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βασιλεία δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Βασιλεία 6 11 3 2 1 11:9
  3 Πιούνικ Γερεβάν 6 6 2 0 4 8:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mr.mister, με το υψηλότερο yield +5.18% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες