3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρτιζάν - Νις

15/9/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 924
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 595 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νις - Παρτιζάν στις 27/10/2022

Προϊστορία

27/10/2022 ΝιςΠαρτιζάν 2 - 1
15/9/2022 ΠαρτιζάνΝις 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,104 14.5%
X
€ 30,380 24.4%
2
€ 76,156 61.1%
Over
€ 5,936 42.4%
Under
€ 8,051 57.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

99 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

3

8

Σουτ εκτός εστίας

5

46%

Κατοχή μπάλας

54%

1

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

3

11

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion FK Partizan
  • Χωρητικότητα: 32710
  • Θεατές: 9126
Η νίκη δίνει προβάδισμα πρόκρισης

Η νίκη δίνει προβάδισμα πρόκρισης

Η Παρτιζάν υποδέχεται τη Νις στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Σλοβάτσκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλοι εντός έδρας με την Κολωνία.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Τσεχία ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της στην έδρα της πρωτάρας Σλοβάτσκο. Φλέρταρε με μία επική νίκη με ανατροπή, ωστόσο παραχώρησε τελικά ισοπαλία με το «χορταστικό» 3-3. Έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνου στο ξεκίνημα του ματς και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Καλαμπίσκα στο 5’ και στο 19’. Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπελιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα. Δεν έβγαλε αντίδραση μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά το έκανε στην επανάληψη. Ο Ντιαμπατέ αρχικά μείωσε στο 47’ με σουτ εκτός περιοχής και στο 53’ με προσπάθεια μέσα στο «κουτί» διαμόρφωσε το 2-2. Το μομέντουμ ήταν στην πλευρά της και το εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας προβάδισμα με τον Ρικάρντο Γκόμες στο 62’. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια και στο 83’ ο Κόζακ «έγραψε» το τελικό 3-3, καθώς στο 86’ ο Γκόμες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και δεν άλλαξε κάτι.

Με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο η Παρτιζάν πήρε τον πρώτο της βαθμό στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και θα προσπαθήσει να μπει «σφήνα» στα μεγάλα φαβορί του γκρουπ που δεν είναι άλλα από την προσεχή αντίπαλο Νις και την Κολωνία. Οι «ασπρόμαυροι» πάντως ξέσπασαν στο πρωτάθλημα Σερβίας διαλύοντας τη Μλάντοστ Λουτσάνι με 6-0. Βέβαια έχουν ήδη χάσει πολύτιμο «έδαφος», καθώς έχουν συγκεντρώσει 18 βαθμούς κι απέχουν πέντε πόντους από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα. Προέκυψαν διοικητικά προβλήματα και το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γκόρνταν Πέτριτς τόνισε: «Η κουβέντα είναι η μόνη λύση για την κατάσταση της Παρτιζάν κι αυτό θα πρέπει να συμβεί. Εμείς όμως και οι ποδοσφαιριστές είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια. Μας ενδιαφέρει μόνο να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με τη Νις και θα δούμε στη συνέχεια τι θα συμβεί. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο αμυντικός χαφ Μπέλιτς και θα εκτίσει την ποινή του. Θα λείψουν ο εξτρέμ Μένιγκ και ο επιθετικός Πάβλοβιτς.

Την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Κολωνία σ’ ένα παιχνίδι που πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω των όσων συνέβησαν στις εξέδρες του γηπέδου πριν τη σέντρα του ματς. Οι Γερμανοί οπαδοί συγκρούστηκαν με τους Γάλλους με την αστυνομία να είναι απούσα. Τα όσα διαδραματίστηκαν έκαναν τον γύρο του κόσμου, καθώς οι σκηνές βίας προκάλεσαν σοκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξε διψήφιος αριθμός τραυματιών, ενώ ένας οπαδός έπεσε από το πάνω διάζωμα στο κάτω και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και η UEFA έδωσε εντολή να ξεκινήσει η αναμέτρηση με 55 λεπτά καθυστέρηση όπως και συνέβη. Μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η τιμωρία για τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1 μετά από έναν αγώνα ο οποίος είχε αρκετές καλές στιγμές. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν φανερό ότι δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η άμυνά της εκτέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ μετά από ωραία αντεπίθεση και προβολή του Τίγκες. Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε. Στο 62’ κέρδισε πέναλτι για χέρι μετά από εκτέλεση φάουλ και ο Ντελόρ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας 1-1. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο σκόρερ έγινε δημιουργός, όμως η τελική προσπάθεια του Λαμπόρντ έφυγε μόλις άουτ βρίσκοντας και στο δοκάρι. Η τελευταία καλή φάση είχε ξανά πρωταγωνιστή τον Λαμπόρντ ο οποίος δοκίμασε να σκοράρει με κεφαλιά χωρίς επιτυχία με το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Νις σίγουρα θα ήθελε να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ, ωστόσο οι εικόνες ντροπής με τα θλιβερά επεισόδια στις εξέδρες του γηπέδου της έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό και ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση της UEFA. Σίγουρα πάντως θεωρείται μαζί με την Κολωνία το μεγάλο φαβορί του ομίλου για τις δύο πρώτες θέσεις. Στο πρωτάθλημα Γαλλίας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αζαξιό με 1-0. Η συγκομιδή των 8 βαθμών φέρνει τους «αετούς» μόλις στην 12η θέση της βαθμολογίας.

«Είναι μία καλή ομάδα η Παρτιζάν η οποία σκοράρει συχνά κι έχει χαρακτήρα. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Στον πρώτο αγώνα μας με την Κολωνία κάναμε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Ήταν πολύ σημαντικά αυτά που είδα. Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα του Αρζάν Πεσό (σ.σ. βοηθός του κόουτς ο οποίος κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε υπάλληλο ξενοδοχείου) και δεν είμαστε εδώ για να το σχολιάσουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Λουσιέν Φαβρ.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος ο μέσος Ροζάριο που ήταν τιμωρημένος. Νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του επιθετικού Ντελόρ. Τραυματίας ο μέσος Ράμσεϊ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παρτιζάν ήθελε να ξεκινήσει με νίκη όμως αναδείχθηκε ισόπαλη στην Τσεχία με τη Σλοβάτσκο για την πρεμιέρα, την ώρα που η Νις έμεινε κι αυτή στην ισοπαλία εντός έδρας με την Κολωνία, σ’ ένα παιχνίδι το οποίο «σημαδεύτηκε» από τα άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους πάντοτε παλεύουν μέχρις εσχάτων, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είναι καθόλου σταθεροί φέτος. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στο Under περιμένοντας «κλειστό» παιχνίδι.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Νις 6 9 2 3 1 8:7
  2 Παρτιζάν 6 9 2 3 1 9:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
27/10/2022
Νις
Παρτιζάν
2 - 1
15/9/2022
Παρτιζάν
Νις
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο sokos1991, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.95% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες