1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολωνία - Νις

Προϊστορία

3/11/2022 ΚολωνίαΝις 2 - 2
8/9/2022 ΝιςΚολωνία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 76,625 42.8%
X
€ 24,731 13.8%
2
€ 77,509 43.3%
Over
€ 35,001 47.4%
Under
€ 38,813 52.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

161 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

3

55%

Κατοχή μπάλας

45%

3

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

3

13

Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: RheinEnergieSTADION
  • Χωρητικότητα: 50000
  • Θεατές: 47000
Ματσάρα στη Γερμανία με φόντο την πρόκριση

Ματσάρα στη Γερμανία με φόντο την πρόκριση

Η Κολωνία φιλοξενεί τη Νις για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Σλοβάτσκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός έδρας την Παρτιζάν.

Πριν από μία εβδομάδα ταξίδεψε στην Τσεχία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτάρα Σλοβάτσκο. Λόγω της πυκνής ομίχλης πρόλαβαν να παιχτούν μόλις επτά λεπτά την Πέμπτη και ο αγώνας ορίστηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής. Δίχως να ικανοποιήσει με την απόδοσή της, κατάφερε να επικρατήσει με το οριακό αλλά πολύτιμο 1-0. Η εικόνα της στο πρώτο μέρος ήταν επιεικώς μέτρια και στο 42’ σώθηκε από το δοκάρι σε κεφαλιά του Ντόσκι. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Αρχικά κέρδισε πέναλτι στο 51’ και ο Κάιντζ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Ενγκουιέν. Συνέχισε να πιέζει και δικαιώθηκε κερδίζοντας νέο πέναλτι στο 81’. Ο Ντούντα ανέλαβε την ευθύνη και σκόραρε για το 0-1. Έψαξε και δεύτερο γκολ στη συνέχεια έχοντας δοκάρι, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Κολωνία επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από την Παρτιζάν οι οποίες την έμπλεξαν σε περιπέτειες. Η γερμανική ομάδα έχει μαζέψει 7 βαθμούς και στέκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της στο Κόνφερενς Λιγκ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, καθώς χρειάζεται μόνο το «τρίποντο» για να προκριθεί στην επόμενη φάση καταλαμβάνοντας μία από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποχαιρετήσει τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς της ήταν Under. Στην Μπουντεσλίγκα έπαιξε περίπου 50 ώρες μετά τον αγώνα με τη Σλοβάτσκο κι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Χόφενχαϊμ, παραμένοντας στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Στέφαν Μπάουμγκαρτ υπογράμμισε: «Η Νις χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα της και να φτάσει στο επίπεδο που θέλει. Τώρα έχουν σταθεροποιήσει την απόδοσή τους κι αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να πω ότι με εκπλήσσει. Υποθέτουμε ότι θα είναι πιο δυνατή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα μας. Δεν θα αλλάξει αυτό που θα κάνουμε εμείς όμως στο γήπεδο. Θα παίξουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά στα «πιτς» οι μέσοι Λιούμπισιτς, Έκτορ, ο εξτρέμ Λημνιός και οι επιθετικοί Ουτ και Ντίετς.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Παρτιζάν και κλήθηκε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Τα κατάφερε επικρατώντας έστω και δύσκολα με 2-1. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η κατοχή της μπάλας ήταν δική της αλλά άφηνε κενά στα μετόπισθεν που λίγο έλειψε να τιμωρηθούν σε δύο περιπτώσεις. Κόντρα στη ροή του αγώνα ευτύχησε να προηγηθεί στο 29’. Στο ξεκίνημα της επανάληψης πλησίασε σε δεύτερο γκολ με τον Λαμπόρντ να σημαδεύει το δοκάρι. Σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα και σε μία ανύποπτη φάση στο 74’, ο Ρικάρντο Γκόμες σκόραρε μέσα από την περιοχή για το 1-1. Έβγαλε αντίδραση μεγάλης ομάδας. Τρία λεπτά μετά ο Λεμινά μπήκε στην περιοχή και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1. Το υπερασπίστηκε δίχως απρόοπτα μέχρι το τέλος κι έφυγε χαμογελαστή από το γήπεδο.

Με αυτόν τον τρόπο η Νις άφησε πίσω της την απρόσμενη «γκέλα» στην Κυανή Ακτή που είχε προηγηθεί, καθώς είχε χάσει από τη Σλοβάτσκο. Η συγκομιδή των 8 βαθμών φέρνει τους «αετούς» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μια και υπερτερούν στην ισοβαθμία με την Παρτιζάν, έπειτα από το «τρίποντο» που πήραν απέναντι στους Σέρβους την προηγούμενη Πέμπτη. Για τη γαλλική ομάδα τα πράγματα είναι πολύ απλά, καθώς με νίκη θα τερματίσει στην κορυφή του γκρουπ, με ισοπαλία θα προκριθεί και η θέση της θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της Παρτιζάν με τη Σλοβάτσκο, ενώ σε περίπτωση ήττας, θα ελπίζει σε «διπλό» των Τσέχων στο Βελιγράδι για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς της στον όμιλο ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα. Για τη Λιγκ 1 θριάμβευσε εκτός έδρας με 2-1 απέναντι στη Λοριάν και μπήκε στη δεκάδα.

«Έχω δουλέψει για οκτώ χρόνια στη Γερμανία και σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσουμε μία ζεστή και θορυβώδη ατμόσφαιρα. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να το προετοιμάσουμε μέσα στο κεφάλι μας για να μην εκπλαγούμε απ’ όσα θα συναντήσουμε. Δεν πρόκειται να πω κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες μου, μόνο ότι θα χρειαστεί θάρρος, προσωπικότητα και χαρακτήρας για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και μία ισοπαλία αρκεί για εμάς προκειμένου να προκριθούμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Λουσιέν Φαβρ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος σε σχέση με τον προηγούμενο ευρωπαϊκό αγώνα ο σέντερ μπακ Τοντιμπό. Έτοιμος εξτρέμ Ντιόπ. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπούλκα και ο στράικερ Ντελόρ. Δεν είναι στη λίστα ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι είναι αυτό που θα διεξαχθεί στην Κολωνία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Νις, με τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Κυανή Ακτή να έχει στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια τα οποία έκαναν τον γύρο του κόσμου. Οι γηπεδούχοι για να προκριθούν θα ψάξουν μόνο το «τρίποντο», την ώρα που οι «αετοί» βολεύονται και με ισοπαλία, ενώ σε περίπτωση δικού τους «τρίποντου» θα τσεκάρουν το εισιτήριό τους απευθείας για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Αναμένεται σκληρή «μάχη» στο χορτάρι αλλά και στην τακτική. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το Under σε ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Νις δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Κολωνία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Νις 6 9 2 3 1 8:7
  3 Κολωνία 6 8 2 2 2 8:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/11/2022
Κολωνία
Νις
2 - 2
8/9/2022
Νις
Κολωνία
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο manconha, με το υψηλότερο yield +25.01% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.02% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες