15

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρτιζάν - Σλοβάτσκο

Προϊστορία

3/11/2022 ΠαρτιζάνΣλοβάτσκο 1 - 1
8/9/2022 ΣλοβάτσκοΠαρτιζάν 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 120,380 80.9%
X
€ 11,678 7.9%
2
€ 16,664 11.2%
Over
€ 14,784 41.9%
Under
€ 20,519 58.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

188 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

3

47%

Κατοχή μπάλας

53%

0

Οφσάιντ

0

5

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

3

10

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion FK Partizan
  • Χωρητικότητα: 32710
  • Θεατές: 17256
Περνάει σίγουρα με δύο αποτελέσματα η Παρτιζάν, αδιάφορη η Σλοβάτσκο

Περνάει σίγουρα με δύο αποτελέσματα η Παρτιζάν, αδιάφορη η Σλοβάτσκο

Η Παρτιζάν υποδέχεται τη Σλοβάτσκο στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Νις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την Κολωνία.

* Λόγω τιμωρίας των Σέρβων, στο γήπεδο δεν θα υπάρχουν οπαδοί της ομάδας αλλά 18.000 παιδιά.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στην προηγούμενη «στροφή» καθώς ταξίδεψε στην Κυανή Ακτή ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της με αντίπαλο τη Νις. Πραγματοποίησε ακόμα μία γενναία εμφάνιση όμως δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Θέλησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις στο πρώτο μέρος και το έκανε με συνέπεια, σπαταλώντας όμως δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Σαν να μην έφτανε αυτό είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 29’ με τον Πεπέ. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο άρχισε να ρισκάρει περισσότερο αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Δίχως να έχει δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες το βρήκε στο 74’. Η μπάλα έφτασε στην περιοχή και ο Ρικάρντο Γκόμες δεν συγχώρησε ισοφαρίζοντας 1-1. Δεν το χάρηκε για πολύ, μια και τρία λεπτά μετά ο Λεμινά σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας της, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με αυτόν τον άχαρο τρόπο η Παρτιζάν υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συγκεντρώσει 8 βαθμούς και βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με την προηγούμενη αντίπαλό τους. Στην πραγματικότητα θέλουν τη νίκη ή την ισοπαλία απέναντι στη Σλοβάτσκο για να προκριθούν σίγουρα, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του αγώνα της Κολωνίας με τη Νις. Σε περίπτωση ήττα όμως, οι Σέρβοι θα θέλουν να μην κερδίσουν οι Γερμανοί τους Γάλλους. Τα τρία από τα πέντε ματς της ομάδας του Βελιγραδίου στον όμιλο ολοκληρώθηκαν Under. Για την εγχώρια λίγκα διέλυσε με 4-0 τη Ραντνίσκι Νις εντός έδρας και παραμένει 2η.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γκόρνταν Πέτριτς τόνισε: «Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε το παιχνίδι ή να πάρουμε την ισοπαλία. Οι παίκτες είναι εκείνοι που μας έβγαλαν από την κρίση και είναι στο ενεργητικό τους ότι βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση τώρα. Το ματς δεν θα είναι εύκολο και θέλω να τα πάμε καλά για να κερδίσουμε, διότι θα είναι και χιλιάδες παιδιά στο γήπεδο και θέλουμε να χαρούν. Πήραμε κάποια μαθήματα από τον πρώτο αγώνα με τη Σλοβάτσκο. Παίζουν άμεσο ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνοι».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μπακ Φιλίποβιτς και ο μέσος Αντράντε.

Την περασμένη εβδομάδα πρωταγωνίστησε στο πιο παράξενο συμβάν του φετινού Κόνφερενς Λιγκ. Λόγω της ομίχλης δεν διεξήχθη την Πέμπτη -για την ακρίβεια παίχτηκαν μόλις επτά λεπτά- η εντός έδρας αναμέτρηση με την Κολωνία και το ματς έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής. Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε δίχως να αποφύγει την ήττα (0-1). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και είχε τη μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του Ντόσκι να σταματάει στο δοκάρι. Στο 51’ καταλογίστηκε αυστηρό πέναλτι εις βάρος της ωστόσο ο Ενγκουγιέν απέκρουσε την εκτέλεση του Κάιντζ. Δέχτηκε αφόρητη πίεση και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα όπως θα ήθελε. Στο 81’ καταλογίστηκε και δεύτερο πέναλτι εις βάρος της, με τον Ντούντα να ευστοχεί και να τη ρίχνει στο καναβάτσο, μια και δεν υπήρχε χρόνος και κουράγιο για να αντιδράσει.

Η Σλοβάτσκο υπέστη την τρίτη της ήττα στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στον θρίαμβο που είχε προηγηθεί στην έδρα της Νις. Η συγκομιδή των 4 βαθμών φέρνει τους Τσέχους στην τελευταία θέση του ομίλου και πλέον έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά, κάτι που σημαίνει ότι θα παλέψουν μόνο για το γόητρο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Παρτιζάν και παράλληλα θα προσπαθήσουν να γίνουν ρυθμιστές. Αναμφίβολα πάντως η παρουσία τους κρίνεται επιτυχημένη, καθώς ήταν η παρθενική τους συμμετοχή σε γκρουπ. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά τους ματς ήταν Under και No Goal. Αναβλήθηκε ο αγώνας τους για το εγχώριο πρωτάθλημα και παραμένουν κάτω από τη μέση της βαθμολογίας.

«Έχουμε αποκλειστεί αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετοί παράγοντες που καθιστούν το παιχνίδι ενδιαφέρον. Κι αυτό διότι ένα καλό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει οικονομικά, είναι το κύρος της διοργάνωσης αλλά και η συνολική βαθμολογία της χώρας μας η οποία μας ενδιαφέρει. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα βρίσκονται στις εξέδρες θα δημιουργήσουν μία καλή ατμόσφαιρα. Δεν μας αρέσει να παίζουμε σε άδεια γήπεδα και δεν το απολαμβάνουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μάρτιν Σβέντικ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Τράβνικ. Ξανά εκτός ο πλάγιος μπακ Ρέινμπερκ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μόνο η Παρτιζάν έχει βαθμολογικό κίνητρο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σλοβάτσκο. Κι αυτό διότι οι Σέρβοι με νίκη ή ισοπαλία θα πάρουν την πρόκριση τερματίζοντας δεδομένα στην πρώτη δυάδα. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν, καθώς σε περίπτωση επικράτησής τους, τότε θα έχουν σοβαρές πιθανότητες να είναι πρώτοι και να τσεκάρουν το εισιτήριό τους απευθείας για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Στον αντίποδα η ιστορική παρουσία τη Σλοβάτσκο στη φάση των ομίλων φτάνει στο τέλος της και θα προσπαθήσει να το απολαύσει. Θα πάμε στον «άσο» από το πρώτο ημίχρονο περιμένοντας δυνατό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Σλοβάτσκο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Παρτιζάν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Παρτιζάν 6 9 2 3 1 9:7
  4 Σλοβάτσκο 6 5 1 2 3 8:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/11/2022
Παρτιζάν
Σλοβάτσκο
1 - 1
8/9/2022
Σλοβάτσκο
Παρτιζάν
3 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +13.22% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +3.90% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες