16

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νις - Κολωνία

8/9/2022 20:40
Κωδ ΟΠΑΠ: 846
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 602 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κολωνία - Νις στις 3/11/2022

Προϊστορία

3/11/2022 ΚολωνίαΝις 2 - 2
8/9/2022 ΝιςΚολωνία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 25,507 40.8%
X
€ 17,070 27.3%
2
€ 19,867 31.8%
Over
€ 3,606 39.4%
Under
€ 5,546 60.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:40

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

114 ψήφοι:

Ειδήσεις

7

Σουτ στην εστία

5

4

Σουτ εκτός εστίας

4

45%

Κατοχή μπάλας

55%

0

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

4

10

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
  • Γήπεδο: Allianz Riviera
  • Χωρητικότητα: 35624
  • Θεατές: 19000
Πείθουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι

Πείθουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι

Η Νις υποδέχεται την Κολωνία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στα πλέι οφ τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ οι φιλοξενούμενοι τη Φέχερβαρ.

Με τον Κριστόφ Γκαλτιέ στην άκρη του πάγκου της την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι την πρώτη πεντάδα του γαλλικού πρωταθλήματος και η συγκεκριμένη επίδοση την έφερε στο Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της απευθείας από τα πλέι οφ κι έπρεπε απλώς να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ -νωρίτερα εκείνη είχε αποκλείσει τον Άρη- για να βρεθεί στη φάση των ομίλων της τρίτης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στους Ισραηλινούς κι έχασε το πρώτο ματς εκτός έδρας με 1-0. Πλέον ήταν υποχρεωμένη να αναζητήσει την ανατροπή και τα κατάφερε. Κέρδισε 1-0 στο ενενηντάλεπτο του επαναληπτικού Κλοντ-Μορίς και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί αποδείχθηκε πιο ικανή και με τέρμα του Μπεκά έφτασε στο 2-0 που της έδωσε την πρόκριση.

Η Νις πλέον δεν έχει τον κόουτς Γκαλτιέ στον πάγκο της καθώς μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο στόχος είναι μία καλή πορεία, καθώς στην τελευταία της ευρωπαϊκή παρουσία πρόπερσι, είχε απογοητεύσει πλήρως τερματίζοντας τελευταία στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ανησυχητικό για τους «αετούς» είναι ότι έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Την περασμένη Κυριακή έχασαν στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Μονακό με 1-0 και είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν μαζέψει μόλις πέντε πόντους έως τώρα και στέκονται στην 16η θέση.

Ο τεχνικός του συλλόγου Λουσιέν Φαβρ τόνισε: «Δεν θα έλεγα ότι είναι κομβική στιγμή στη σεζόν για εμάς αυτό το παιχνίδι και το επόμενο με την Αζαξιό. Πρέπει να παραμένουμε πάντα θετικοί. Είναι στο δικό μας χέρι να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν και δεν είναι σε κανενός άλλου το χέρι. Είναι ποδόσφαιρο και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά, ξεχνώντας τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων. Δοκιμάζουμε ακόμα διάφορα συστήματα για να βρούμε το καλύτερο».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ο μέσος Λεμινά. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μπακ Ατάλ και ο μέσος Ράμσεϊ με τον τελευταίο να μένει εκτός για είκοσι μέρες.

Άκρως επιτυχημένη θεωρήθηκε -και δικαίως- η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος, καθώς έφτασε μέχρι την έβδομη θέση της Μπουντεσλίγκα κι αυτόματα κέρδισε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από μία τριετία κι έπειτα από την αποτυχημένη παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να αποκλείσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ τη Φέχερβαρ από την Ουγγαρία. Υπέστη ήττα-σοκ στον πρώτο της αγώνα εντός έδρας με 2-1, καθώς αν και προηγήθηκε νωρίς έμεινε αμέσως μετά με δέκα ποδοσφαιριστές και οι αντίπαλοί της το εκμεταλλεύτηκαν ανατρέποντας την κατάσταση. Στον επαναληπτικό όμως στο «σπίτι» των Μαγυάρων δεν είχε την παραμικρή διάθεση για αστεία. Κυριάρχησε πλήρως από την αρχή μέχρι το τέλος και κέρδισε εύκολα 3-0, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση.

Αυτό το παιχνίδι ήταν που γύρισε τον διακόπτη για την Κολωνία η οποία παραμένει αήττητη στο γερμανικό πρωτάθλημα με απολογισμό δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην τελευταία της αναμέτρηση πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βόλφσμπουργκ με το εμφατικό 4-2. Φιγουράρει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή εννιά βαθμών κι ελπίζει ότι και φέτος θα τερματίσει στα υψηλά «στρώματα». Όσο για την Ευρώπη, θεωρητικά είναι φαβορί για πρόκριση μέσω μίας θέσης στη δυάδα. Μένει πλέον να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών.

«Θα τιμωρηθώ ξανά διότι οι διαιτητές όπως είδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ δείχνουν πολύ εύκολα κάρτες. Με ενοχλεί που θα είμαι στις εξέδρες και όχι δίπλα στους ποδοσφαιριστές μου. Υποθέτω ότι δεν θα μπορώ να κρατάω πάντα το στόμα μου κλειστό κι ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε ποια θέση θα καθίσω» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ ο οποίος δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, καθώς θα εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί για τη συμπεριφορά του στα παιχνίδια των πλέι οφ με τη Φέχερβαρ.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετοί οι «πονοκέφαλοι». Ξανά εκτός ο εξτρέμ Λημνιός που δεν έχει παίξει φέτος. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο στόπερ Σαμπό, ο μπακ Σμιτζ, οι μέσοι Μαρτέλ και Όλεσεν και οι φορν Ουτ, Άντερσον.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Την παραμικρή εμπιστοσύνη δεν εμπνέει μέχρι στιγμής η Νις η οποία μετά τη φυγή του Κριστόφ Γκαλτιέ είναι φανερό ότι έχει χάσει τον προσανατολισμό της και ο κόουτς Φαβρ παρουσιάζεται προς το παρόν κατώτερος των περιστάσεων, αδυνατώντας να οδηγήσει την ομάδα σε θετικά αποτελέσματα. Στον αντίποδα η Κολωνία έχει πραγματοποιήσει ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει ηττηθεί ακόμα στην Μπουντεσλίγκα. Η πρώτη μας σκέψη ήταν το «διπλό» όμως θα προτιμήσουμε το Under περιμένοντας κυρίως από τους γηπεδούχους να παίξουν αμυντικά.

FACTS

  • Η ομάδα Κολωνία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Νις 6 9 2 3 1 8:7
  3 Κολωνία 6 8 2 2 2 8:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/11/2022
Κολωνία
Νις
2 - 2
8/9/2022
Νις
Κολωνία
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nikos_gkourou, με το υψηλότερο yield +23.23% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες