4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολωνία - Σλοβάτσκο

15/9/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 921
4 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 595 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβάτσκο - Κολωνία στις 28/10/2022

Προϊστορία

28/10/2022 ΣλοβάτσκοΚολωνία 0 - 1
15/9/2022 ΚολωνίαΣλοβάτσκο 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 80,408 73.5%
X
€ 12,479 11.4%
2
€ 16,475 15.1%
Over
€ 6,003 63.5%
Under
€ 3,446 36.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

121 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

6

3

Σουτ εκτός εστίας

4

55%

Κατοχή μπάλας

45%

1

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

3

9

Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: RheinEnergieSTADION
  • Χωρητικότητα: 50000
  • Θεατές: 47700
Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχουν οι Γερμανοί

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχουν οι Γερμανοί

Η Κολωνία φιλοξενεί τη Σλοβάτσκο για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Νις και οι φιλοξενούμενοι επίσης από ισοπαλία εντός έδρας με αντίπαλο την Παρτιζάν.

Έγινε διάσημη σε ολόκληρο τον πλανήτη όμως για λάθος λόγους. Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στην Κυανή Ακτή και στη Νίκαια για να αντιμετωπίσει την τοπική Νις. Είχε στο πλευρό της περίπου 8000 οπαδούς οι οποίοι όμως αποδείχθηκε ότι δεν είχαν σκοπό απλά να την υποστηρίξουν. Μόλις μπήκαν στο γήπεδο επιτέθηκαν σ’ εκείνους της Νις και ξέσπασαν άγρια επεισόδια, με τις εικόνες να προκαλούν αποτροπιασμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας οπαδός μαχαιρώθηκε κι ένας άλλος έπεσε από το πάνω διάζωμα, με τον τελευταίο να σώζεται από θαύμα, καθώς διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Παρ’ όλα αυτά η UEFA δεν ανέβαλε το παιχνίδι και η σέντρα έγινε με 55 λεπτά καθυστέρηση. Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι «καμπάνες» στους εμπλεκόμενους.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο κα το τελικό 1-1 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο. Στο πρώτο κομμάτι του ματς ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον δύο τέρματα. Λίγο μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου είχε δοκάρι και στο 19’ ο Τίγκες με κοντινή προβολή την έβαλε σε θέση «οδηγού». Δεν ανησύχησε ούτε μία φορά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Μάλλον χαλάρωσε όμως στη συνέχεια και οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους πιέζοντας ασφυκτικά. Στο 62’ δόθηκε αυστηρό πέναλτι εις βάρος της και ο Ντελόρ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Έμοιαζε να τα έχει χαμένα και κινδύνευσε πολύ σοβαρά σε δύο περιπτώσεις, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει. Ευτυχώς για εκείνοι οι αντίπαλοι ήταν άστοχοι και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Κολωνία έχει το μυαλό της σίγουρα στην ποινή που θα επιβάλλει η UEFA για τα θλιβερά επεισόδια στα οποία ενεπλάκησαν οι οπαδοί της αλλά και εκείνοι της Νις. Παράλληλα πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει ακόμα να διακριθεί και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Κόνφερενς Λιγκ, μία διοργάνωση που επιτρέπει στους πιο αδύναμους να ονειρεύονται. Στο τελευταίο της παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα έχασε (0-1) εντός έδρας από την Ουνιόν Βερολίνου κι έχοντας μαζέψει 9 βαθμούς στέκεται στην 7η θέση.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Στέφεν Μπάουμγκαρντ υπογράμμισε: «Είναι έμπειρη ομάδα η Σλοβάτσκο. Αλλάζουν συχνά το σύστημά τους και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα και με τεχνικές αρετές. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αναλύεις μία ομάδα μόνο μέσω τηλεόρασης αλλά αυτό υποχρεωθήκαμε να κάνουμε. Νομίζω ότι οι παίκτες μου ξέρουν να διαχειρίζονται πολύ καλά την πίεση. Δεν έχει υπάρξει ούτε ένας αγώνας που να μας έμεινε η αίσθηση ότι οι παίκτες μας τον παράτησαν».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι ο στόπερ Σαμπό, ο μπακ Σμιτζ, οι μέσοι Μαρτέλ και Όλεσεν, ο εξτρέμ Λημνιός και οι φορ Ουτ, Άντερσον.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Παρτιζάν. Μετά από ένα «τρελό» ματς αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Μπήκε φουριόζα θέλοντας να πάρει από νωρίς το προβάδισμα και τα κατάφερε μόλις στο 5’ με τον Καλαμπίσκα να ανοίγει το σκορ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και πιο συγκεκριμένα στο 19’ «έγραψε» το 2-0. Τα πάντα πήγαιναν καλά και στο 22’ οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπέλιτς. Διατήρησε τον έλεγχο μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου κι όλα έδειχναν ότι θα έφτανε σε άνετη νίκη. Ωστόσο στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ του Ντιαμπατέ στο 47’ και στο 53’ κι άλλο ένα του Γκόμες στο 62’, ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση και τη γέμισαν με άγχος. Βγήκε μαζικά μπροστά και στο 83’ ο Κόζακ ισοφάρισε σε 3-3. Η αφέλειά της λίγο έλειψε να της κοστίσει όμως στο 86’ ο Γκόμες σημάδεψε το δοκάρι και το 3-3 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο η Σλοβάτσκο τουλάχιστον απέφυγε την ήττα στην παρθενική της συμμετοχή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όπως είναι λογικό, ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από μία αξιοπρεπή παρουσία και όσες περισσότερες «ζημιές» είναι εφικτό. Παράλληλα θα ήθελε να ορθοποδήσει και στο πρωτάθλημα Τσεχίας όπου δεν τα καταφέρνει καλά. Στο τελευταίο της παιχνίδι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Μλάντα Μπόλεσλαβ εκτός έδρας και η συγκομιδή των 10 βαθμών τη φέρνει μόλις στην 8η θέση.

«Κοίταξα τον αντίπαλο προπονητή και όντως μοιάζουμε πολύ. Είναι αλήθεια ότι τελείωσα νωρίς την καριέρα μου λόγω τραυματισμού και δεν κατάφερα να παίξω αγώνες τέτοιου επιπέδου. Η γενικότερη κουλτούρα στη Γερμανία είναι εξαιρετική. Παρακολουθώ την Μπουντεσλίγκα και είναι ένα φοβερό πρωτάθλημα. Ήμουν χαρούμενος όταν κληρωθήκαμε με την Κολωνία και είναι μία σπουδαία ομάδα. Πάντοτε αξιολογούμε το στιλ μας ανάλογα με τους αντιπάλους που έχουμε απέναντί μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Μάρτιν Σβέντικ.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει μόνο ο δεξιός μπακ Τόμιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στη συγκεκριμένη συνάντηση και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Κολωνία. Οι Γερμανοί δεν διαθέτουν σε καμία περίπτωση ένα σύνολο έμπειρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο οι Τσέχοι είναι ακόμα πιο άπειροι και υστερούν επίσης ποιοτικά. Κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι η απόδοση του «άσου» είναι τόσο χαμηλά που δεν παρουσιάζει το παραμικρό ενδιαφέρον. Ωστόσο περιμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα υπάρξουν αρκετές φάσεις και μπόλικα τέρματα. Θα πάμε στα 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Κολωνία 6 8 2 2 2 8:8
  4 Σλοβάτσκο 6 5 1 2 3 8:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
28/10/2022
Σλοβάτσκο
Κολωνία
0 - 1
15/9/2022
Κολωνία
Σλοβάτσκο
4 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο oopsanonymous, με το υψηλότερο yield +34.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες