1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζαλγκίρις Βίλνιους - Βασιλεία

15/9/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 907
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 595 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βασιλεία - Ζαλγκίρις Βίλνιους στις 27/10/2022

Προϊστορία

27/10/2022 ΒασιλείαΖαλγκίρις Βίλνιους 2 - 2
15/9/2022 Ζαλγκίρις ΒίλνιουςΒασιλεία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,149 12.6%
X
€ 5,317 13.0%
2
€ 30,549 74.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

4

47%

Κατοχή μπάλας

53%

0

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

4

10

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: LFF Stadium, Vilnius
  • Θεατές: 4821
Αήττητη εντός στην Ευρώπη η Ζαλγκίρις, χωρίς «διπλό» η Βασιλεία

Αήττητη εντός στην Ευρώπη η Ζαλγκίρις, χωρίς «διπλό» η Βασιλεία

Η Ζαλγκίρις Βίλνιους υποδέχεται την Βασιλεία στην λιθουανική πρωτεύουσα με στόχο να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας στην Ευρώπη.

* Τεχνητός χλοοτάπητας

Απέδειξε από την πρεμιέρα πως μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στον όμιλο, αποσπώντας ισοπαλία 0-0 με την Σλόβαν μέσα στην Μπρατσιλάβα. Σε αμυντικό ρόλο στο παιχνίδι, πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές, ειδικά στο δεύτερο μέρος, αλλά κράτησε το μηδέν χάρη και στις επεμβάσεις του γκολκίπερ της. Η ίδια ήταν απειλητική στις αντεπιθέσεις αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Στο πρωτάθλημα ζορίστηκε αρκετά στην έδρα της Κάουνο Ζαλγκίρις αλλά πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο φινάλε (85’ Καζουκόλοβας, 90+3’ Ρενάν) και επέστρεψε στις νίκες. Παίζει χωρίς αντίπαλο αφού βρίσκεται στην κορυφή με +7 από την 2η Λιτάουνεν έχοντας πέντε παιχνίδια λιγότερα και ουσιαστικά απομένει μόνο η μαθηματική κατάκτηση του 3ου σερί πρωταθλήματος.

Έσπασε το ταβάνι της με την παρουσία στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ κι έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη λιθουανική ομάδα που μπήκε σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Στο δρόμο της απέκλεισε τις Μπαλκάνι και Μάλμε ενώ έχασε στις λεπτομέρειες από την Λουντογκόρετς την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η παρουσία της σε βατό όμιλο στο Κόνφερενς Λιγκ της επιτρέπει να ονειρεύεται το κάτι παραπάνω, το σημερινό αποτελεί μεγάλο κρας τεστ αφού αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου.

Ο τεχνικός της Τσεμπούριν κλήθηκε να σχολιάσει τα σχόλια του προπονητή της Βασιλείας για τον τεχνητό χλοοτάπητα του γηπέδου: «Όπως έχω πει στο παρελθόν, οι επαγγελματίες είναι επαγγελματίες. Οι συνθήκες είναι ίδιες για όλους. Οι Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και της Ιταλίας έχουν παίξει σ’ αυτήν την επιφάνεια», τόνισε και αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Θα είναι ενδιαφέρον. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου. Οι αντίπαλοι μας παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, επομένως μπορούμε να πούμε ότι δεν τους αρέσει να αμύνονται; (χαμόγελο). Η Βασιλεία είναι εντελώς διαφορετική ομάδα από την Σλόβαν. Παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουμε ετοιμάσει πλάνο για να τους κοντράρουμε».

Αήττητη φέτος στην έδρα της στην Ευρώπη, έχοντας κερδίσει Μπαλκάνι (1-0 παρ.), Μάλμε (1-0) και φέρνοντας ισοπαλία με Μπόντο Γκλιμτ (1-1) και Λουντογκόρετς (3-3 παρ.).

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο φορ Σιλβέστρο. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.Ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Κόνφερενς Λιγκ επικρατώντας με 3-1 της Πιούνικ στην έδρα της. Ζορίστηκε στο πρώτο μέρος, αφού παρότι προηγήθηκε στο 23’ με πέναλτι, δέχτηκε άμεσα την ισοφάριση (27’). Στο δεύτερο μέρος όμως ανέβασε την απόδοση της και «καθάρισε» τη νίκη με δύο γκολ του Μπούργκερ (54’, 76’).

Την Κυριακή επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες εντός των συνόρων διαλύοντας με 5-1 την Γκρασχόπερς στην έδρα της. Εντόι (3’) και Ζεκίρι (17’) την έβαλαν από νωρίς σε θέση οδηγού, δέχτηκε τη μείωση στο 31’ αλλά η είσοδος του Ογκουστίν στην επανάληψη ήταν καθοριστική, με τον Γάλλο να σημειώνει δύο γκολ (59’, 68’ πεν.) προτού ο Μπούργκερ διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 72’. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, βρίσκεται μόλις στην 7η θέση και στο -8 από την κορυφή μ’ ένα ματς λιγότερο.

Ταξίδεψε στο Βίλνιους με στόχο το 2x2 που θα της επιτρέψει να θέσει ισχυρές βάσεις για την πρωτιά στον όμιλο. Ο τεχνικός της Φράι εξέφρασε τα παράπονα του στη συνέντευξη Τύπου για τον τεχνητό χλοοτάπητα: «Η μπάλα κυλάει διαφορετικά σ’ αυτόν, δεν ξέρεις πότε θα αναπηδήσει. Νομίζω ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο εδώ, δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο που παίζεται σε γρασίδι. Μιλάω για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όχι το ερασιτεχνικό. Αυτό εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ένα διαφορετικό σπορ», τόνισε ο Ελβετός και αναφέρθηκε στην Ζαλγκίρις: «Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια τους, είναι μια ομάδα που παίζει αποτελεσματικά. . Πρέπει να αποδείξουμε την ικανότητά μας στο γήπεδο και να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε σε καλή θέση, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Ζαλγκίρις μπορεί να συγκριθεί με την Πιούνικ, και οι δύο ομάδες δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό και έχουν παίκτες που δεν είναι τόσο γνωστοί στην Ευρώπη».

Έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής με την εκτός έδρας εικόνα της στα ευρωπαϊκά ματς, μην καταφέρνοντας να κερδίσει στα προκριματικά του καλοκαιριού σε βατές έδρες όπως των Κρουσέιντερς (1-1), Μπρόντμπνι (0-1) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας (0-1).

Αγωνιστικά Νέα: Χάνει ακόμα ένα ο βασικός φορ Αμντούνι (6/1), ενώ εκτός έμεινε ο αναπληρωματικός εξτρέμ Λτάιφ (4/0), ο οποίος έχασε το αεροπλάνο λόγω κίνησης! Συνεχίζουν μακροχρόνια εκτός ο νεοφερμένος μπακ Καλαφιόρι, ο αναπληρωματικός εξτρέμ Καντ, ο αναπληρωματικός φορ Τούσι και οι δύο έφηβοι, ο μέσος Εσιάμ και ο επιθετικός χαφ Ονιεγκμπούλε. Εκτός αποστολής επίσης με τεχνική απόφαση ο μέσος Μάρσαντ (-) και ο μπακ Βόγκελ (-).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βασιλεία διέλυσε με 5-1 την Γκρασχόπερς στο ελβετικό πρωτάθλημα και δείχνει ότι βρίσκει σιγά σιγά μομέντουμ μετά το άσχημο ξεκίνημα, μετρώντας πέντε νίκες στα έξι τελευταία σ’ όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη ακόμα φέτος στην Ευρώπη (0-1-2) και δεν θα έχει εύκολο έργο στην έδρα της Ζαλγκίρις, η οποία τρέχει ευρωπαϊκό αήττητο πέντε αγώνων παίζοντας με δυνατές αντιπάλους και με «όπλο» και τον τεχνητό χλοοτάπητα μπορεί να βάλει δύσκολα στους Ελβετούς. Προτιμότερο να το αποφύγουμε, αν θα παίζαμε κάτι θα επιλέγαμε το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Φουλ επιθετική η Βασιλεία, αμυντικά θα το πάει η Ζαλγκίρις και όπου της βγει.

FACTS

  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βασιλεία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βασιλεία νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Βασιλεία 6 11 3 2 1 11:9
  4 Ζαλγκίρις Βίλνιους 6 5 1 2 3 5:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nikos_gkourou, με το υψηλότερο yield +23.23% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες