11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νις - Παρτιζάν

Προϊστορία

27/10/2022 ΝιςΠαρτιζάν 2 - 1
15/9/2022 ΠαρτιζάνΝις 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 24,438 72.7%
X
€ 3,861 11.5%
2
€ 5,304 15.8%
Over
€ 1,095 14.8%
Under
€ 6,318 85.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

137 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

3

56%

Κατοχή μπάλας

44%

0

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

2

12

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Riviera
  • Χωρητικότητα: 35624
  • Θεατές: 11324
Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Νις

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Νις

Η Νις θα συγκρουστεί με την Παρτιζάν για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από τη Σλοβάτσκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Κολωνία.

Για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση θα παίξει εντός έδρας. Βέβαια και πριν από δύο εβδομάδες δεν είχε τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς αντιμετώπισε πίσω από κλειστές θύρες την αδύναμη Σλοβάτσκο. Έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί απέναντι στους Τσέχους αλλά ήταν ασόβαρη και ηττήθηκε (1-2). Στο πρώτο μέρος ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κι ευτύχησε να προηγηθεί στο 14’, με τον Ντιόπ να σουτάρει, την μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Ντελόρ έχασε σωρεία ευκαιριών με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να έχει «κατεβάσει ρολά». Στην επανάληψη δεν «καθάρισε» την υπόθεση και το «πλήρωσε». Αρχικά στο 75’ ο Τόμιτς με φοβερό σουτ νίκησε τον Σμάιχελ και στο 87’ ο Ρέινμπερκ την έριξε στο καναβάτσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενδιάμεσα είχε μείνει και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τοντιμπό, χωρίς να αποφύγει την ντροπιαστική ήττα.

Η Νις είδε το αήττητο σερί των τριών ευρωπαϊκών αγώνων να σταματάει από μία σαφώς πιο άπειρη κι αδύναμη αντίπαλο. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Οι «αετοί» έχουν συγκεντρώσει 5 βαθμούς και βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου τους στο Κόνφερενς Λιγκ. Χρειάζονται πάση θυσία το «τρίποντο» για να συνεχίζουν να ελπίζουν στην πρωτιά που χαρίζει απευθείας εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους στο γκρουπ ήταν Under τρία ήταν και τα αμφίσκορα. Για το γαλλικό πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Ναντ απογοητεύοντας και «κατρακύλησε» στη 12η θέση.

Ο τεχνικός του συλλόγου Λουσιέν Φαβρ -ο οποίος δεν νιώθει άνετα στη θέση του- υποστήριξε: «Έχουμε αρκετά προβλήματα όμως αυτά δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία την ομάδα μας. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Παρτιζάν η οποία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα εκτίσει την ποινή του ο σέντερ μπακ Τοντιμπό. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μπακ Λοτομπά, ο εξτρέμ Ντιόπ. και ο στράικερ Ντελόρ.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Κολωνία. Γνώριζε ότι ήταν δύσκολο το έργο της όμως κυριάρχησε και θριάμβευσε με 2-0. Κινδύνευσε πρώτη στο ξεκίνημα αλλά ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 15’. Ο Ντιαμπατέ εκμεταλλεύτηκε απίθανο λάθος ενός αμυντικού των Γερμανών κι ευστόχησε μέσα από την περιοχή για το 1-0. Λίγο μετά το ημίωρο υπήρξε διακοπή λόγω καπνογόνων με το ματς να συνεχίζεται κανονικά έπειτα από ένα δεκάλεπτο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου είχε δοκάρι σε «κεραυνό» του Μένιγκ. Μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος ούτως ώστε να «κλειδώσει» τη νίκη της. Τα κατάφερε στο 52’, καθώς έπειτα από φάση διαρκείας ο Ρικάρντο Γκόμες με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 2-0. Υπερασπίστηκε άψογα το αποτέλεσμα και δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα έφτασε στη σπουδαία επικράτηση.

Με αυτόν τον τρόπο η Παρτιζάν διπλασίασε τις επιτυχίες της απέναντι στην Κολωνία αλλά και γενικότερα στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες και παραμένει αήττητη έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις. Η συγκομιδή των 8 βαθμών φέρνει τους Σέρβους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τους καθιστά ελαφρύ φαβορί για να πάρουν εκείνοι το απευθείας εισιτήριο για τη φάση των «16». Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους στο γκρουπ ολοκληρώθηκαν Under. Στο πρωτάθλημα «γκέλαρε» μένοντας στο 3-3 εντός έδρας με τη Γιαβόρ και παρέμεινε 2η με τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα όμως να αυξάνεται.

«Δεν σκέφτομαι αν θα είμαστε στην πρώτη θέση ή στη δεύτερη. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να εκπληρώσουμε τον στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από το να παίξουμε ποδόσφαιρο στην Ευρώπη την άνοιξη. Θα προσπαθήσουμε να τα τελειώσουμε όλα με τη Νις και θα ήταν όμορφο να κερδίσουμε και να είμαστε άνετοι στον τελευταίο μας αγώνα με τη Σλοβάτσκο. Όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Γκόρνταν Πέτριτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο αμυντικός χαφ Φέισα και ο επιθετικός Πάβλοβιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νις «καίγεται» για τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παρτιζάν, καθώς είναι εκείνη που έχει μείνει πίσω στη «μάχη» της πρόκρισης μετά το κάζο και την αποτυχία στο «σπίτι» της απέναντι στην αδύναμη Σλοβάτσκο. Από την άλλη οι Σέρβοι εντυπωσίασαν με δύο «τρίποντα» κόντρα στην Κολωνία και δικαιολογημένα έχουν βρεθεί στην κορυφή και πλέον εξαρτάται από αυτούς η κορυφή του γκρουπ και η απευθείας πρόκριση στους «16». Η εικόνα της Νις δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τον φαβοριτισμό της. Τουλάχιστον προκλητικό το σετ αποδόσεων και παρά το γεγονός ότι η κόντρα των «αετών» αποτέλεσε την πρώτη μας σκέψη, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε πολύ καλή τιμή.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Νις δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Νις, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Νις 6 9 2 3 1 8:7
  2 Παρτιζάν 6 9 2 3 1 9:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
27/10/2022
Νις
Παρτιζάν
2 - 1
15/9/2022
Παρτιζάν
Νις
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Onironautis, με το υψηλότερο yield +5.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες