3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολωνία - Παρτιζάν

6/10/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 833
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 574 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παρτιζάν - Κολωνία στις 13/10/2022

Προϊστορία

13/10/2022 ΠαρτιζάνΚολωνία 2 - 0
6/10/2022 ΚολωνίαΠαρτιζάν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 405,284 85.7%
X
€ 25,960 5.5%
2
€ 41,537 8.8%
Over
€ 15,252 75.2%
Under
€ 5,041 24.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

172 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

5

7

Σουτ εκτός εστίας

3

65%

Κατοχή μπάλας

35%

1

Οφσάιντ

0

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

3

15

Φάουλ

6

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: RheinEnergieSTADION
  • Χωρητικότητα: 50000
  • Θεατές: 47000
Φαβορί οι Γερμανοί, θα το παλέψουν οι Σέρβοι

Φαβορί οι Γερμανοί, θα το παλέψουν οι Σέρβοι

Η Κολωνία φιλοξενεί την Παρτιζάν για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους επί της Σλοβάτσκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη Νις.

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση μπροστά στο κοινό της, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Σλοβάτσκο. Έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί και το έκανε επικρατώντας 4-2. Έψαξε το γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της και το βρήκε στο 10’ με τον Ανταμιάν. Κυριάρχησε απόλυτα και στο 42’ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Ντίετζ. Πίστεψε λανθασμένα ότι τα πάντα είχαν κριθεί και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν. Αρχικά μείωσαν στο 49’ με τον Καλαμπίσκα και τρία λεπτά αργότερα ο Πετρζέλα ισοφάρισε 2-2. Δεν έχασε την ψυχραιμία της και με πέναλτι του Λιούμπισιτς στο 64’ πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Αυστριακός άσος στο 74’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και «σφράγισε» τη νίκη της «γράφοντας» το 4-2.

Με αυτόν τον τρόπο η Κολωνία έγινε η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει «τρίποντο» στο συγκεκριμένο γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ, μια και όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες. Η γερμανική ομάδα έχει μαζέψει 4 πόντους και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αποτελώντας πια το φαβορί για την κατάληψη της πρωτιάς και το απευθείας εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Και τα δύο ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκροα. Για την Μπουντεσλίγκα πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Ντόρτμουντ.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Στέφαν Μπάουμγκαρτ υπογράμμισε: « Η Παρτιζάν είναι μια πολύ καλή, έμπειρη ομάδα. Συνήθως παίζουν με 4-2-3-1, είναι πολύ ταλαντούχοι και έχουν δύο πολύ καλούς, γρήγορους εξτρέμ, έναν δυνατό σέντερ φορ κι ένα δεκάρι που κατευθύνει καλά την ομάδα. Θα γίνουν αλλαγές αλλά θα έχουμε μία ισορροπήμενη ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Φρέσκος «πονοκέφαλος» του εξτρέμ Τίλμαν ο οποίος είναι άρρωστος. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο στόπερ Σαμπό, ο μπακ Σμιτζ, οι μέσοι Μαρτέλ και Όλεσεν, ο εξτρέμ Λημνιός και ο φορ Άντερσον. Παρών ο επιθετικός Ουτ.

Πριν από τρεις εβδομάδες κλήθηκε να φιλοξενήσει εντός έδρας την ποιοτική Νις. Δεν την φοβήθηκε κι απέσπασε ισοπαλία 1-1. «Πάγωσε» πάρα πολύ νωρίς στο παιχνίδι, καθώς στο 2’ ο Μπράιαν έβαλε σε θέση «οδηγού» τους φιλοξενούμενους. Χρειάστηκε χρόνο για να βρει τα πατήματά της και ισορρόπησε μετά το ημίωρο. Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες λίγο πριν την ανάπαυλα και πίστεψε ότι μπορούσε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Στο 60’ ο Νάτχο έδωσε υπέροχη ασίστ στον Ντιαμπατέ και ο τελευταίος με πανέμορφο πλασέ «έγραψε» το 1-1. Πέντε λεπτά μετά κινδύνευσε σοβαρά μετά από κεφαλιά του Ντιόπ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας της. Είχε κι εκείνη όμως τη στιγμή της για να «κλέψει» τη νίκη. Στο 70’ ο Ντιαμπατέ μοίρασε άψογα στον Γκόμες, με τον τελευταίο να είναι άστοχος από το «ύψος» του πέναλτι. Καμία από τις δύο δεν ρίσκαρε στη συνέχεια κι αποδέχτηκαν τη μοίρα τους.

Η Παρτιζάν αναδείχθηκε ισόπαλη για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, μια και είχε προηγηθεί η μοιρασιά στην Τσεχία με τη Σλοβάτσκο. Η συγκομιδή των 2 βαθμών φέρνει τους Σέρβους στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ τους στο Κόνφερενς Λιγκ, παρέα με τη Νις. Φυσικά ο στόχος είναι η διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο τα διπλά παιχνίδια με την Κολωνία έχουν αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας. Και τα δύο ματς της ήταν αμφίσκορα. Την περασμένη Κυριακή έπαιξε εντός έδρας με τη Βοϊβοντίνα στο πρωτάθλημα Σερβίας. Τη διέλυσε με 4-1 και παραμένει στο... κυνήγι του Ερυθρού Αστέρα.

«Είναι η ευρωπαϊκή βιτρίνα πολύ σημαντική και μια ευκαιρία για τους παίκτες να αποδείξουν την αξία τους σε διεθνές επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο σε ευρωπαϊκά παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε ξεκούραστοι και κατάλληπα προετοιμασμένοι και οι παίκτες μου θα κάνουν αυτό που πρέπει» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Γκόρνταν Πέτριτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά τιμωρημένος ο μέσος Μπέλιτς. Στα «πιτς» ο αμυντικός χαφ Φέισα και ο επιθετικός Πάβλοβιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα αναζητήσει η Κολωνία στον αγώνα με την Παρτιζάν προκειμένου να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της στο Κόνφερενς Λιγκ. Οι Γερμανοί είναι πιο ισχυροί από τους Σέρβους όμως τέτοια παιχνίδια συχνά πυκνά κρύβουν παγίδες για τα φαβορί. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο έως τώρα, μετρώντας πάντως δύο ισοπαλίες και παραμένοντας αήττητοι. Ενδιαφέρον το αμφίσκορο και θα το ποντάρουμε, καθώς αμφότερες έχουν αποδείξει ότι σκοράρουν και δέχονται γκολ αρκετά εύκολα.

FACTS

  • Η ομάδα Κολωνία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Παρτιζάν 6 9 2 3 1 9:7
  3 Κολωνία 6 8 2 2 2 8:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
13/10/2022
Παρτιζάν
Κολωνία
2 - 0
6/10/2022
Κολωνία
Παρτιζάν
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο oopsanonymous, με το υψηλότερο yield +34.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.02% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες