15

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβάτσκο - Νις

6/10/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 819
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 574 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νις - Σλοβάτσκο στις 13/10/2022

Προϊστορία

13/10/2022 ΝιςΣλοβάτσκο 1 - 2
6/10/2022 ΣλοβάτσκοΝις 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9,940 14.5%
X
€ 11,167 16.3%
2
€ 47,446 69.2%
Over
€ 4,471 26.2%
Under
€ 12,565 73.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

114 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

5

42%

Κατοχή μπάλας

58%

4

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

3

12

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Mestsky Fotbalovy Stadion Miroslava Valenty
  • Χωρητικότητα: 8121
  • Θεατές: 7447
Αναξιόπιστη η Νις, δεν θα είναι εύκολο στην Τσεχία

Αναξιόπιστη η Νις, δεν θα είναι εύκολο στην Τσεχία

Η Σλοβάτσκο υποδέχεται τη Νις στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Κολωνίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με την Παρτιζάν.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία υπέρβαση στο ταξίδι της στη Γερμανία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κολωνία πριν από τρεις εβδομάδες. Πάλεψε όσο πιο σκληρά μπορούσε δίχως να αποφύγει τη «βαριά» ήττα με 4-2. Βρέθηκε σε θέση άμυνας από το ξεκίνημα κι άντεξε δέκα λεπτά, με τον Ανταμιάν να ανοίγει το σκορ στο 10’. Τρία λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Ντίετζ πέτυχε το 2-0 και πλέον έπρεπε να κυνηγήσει μία μεγάλη ανατροπή. Δεν τα παράτησε κι αρχικά μείωσε με ωραίο σουτ του Καλαμπίσκα στο 49’. Εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και στο 52’ ο Πετρζέλα ισοφάρισε 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο 64’ όμως καταλογίστηκε σωστά πέναλτι εις βάρος της και ο Λιούμπισιστς ευστόχησε από την άσπρη βούλα «γράφοντας» το 3-2. Δεν είχε κουράγιο για να κυνηγήσει ξανά την ισοφάριση και στο 74’ το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λιούμπισιτς διαμόρφωσε το 4-2 και την έριξε οριστικά στο καναβάτσο.

Η Σλοβάτσκο υπέστη την πρώτη της ήττα στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, μια και είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο «σπίτι» της με την Παρτιζάν. Το ευχάριστο για τους Τσέχους είναι ότι δεν έχουν γίνει «σάκος του μποξ» και είναι άκρως ανταγωνιστικοί. Έχουν συγκεντρώσει έναν πόντο μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις και θεωρητικά ελπίζουν ακόμα σε πρόκριση, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Και τα δύο ματς τους στο γκρουπ ήταν αμφίσκορα και Over. Την περασμένη Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας με τη Ζλιν για το πρωτάθλημα Τσεχίας. Επικράτησε 2-0 κι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από πέντε αναμετρήσεις.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μάρτιν Σβέντικ τόνισε: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε ακόμα μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα με ατομικό ταλέντο. Είναι καλύτεροι από εμάς από αυτή την άποψη. Έχουν προβλήματα αλλά διαθέτουν πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε τις αδυναμίες τους και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή ο μέσος Χόλζερ.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από τη βάση της. Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Παρτιζάν. Δεν μπόρεσε να φύγει με το «διπλό» και παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Θέλησε να αιφνιδιάσει και τα κατάφερε ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2’ με τον Τζο Μπράιαν. Το μομέντουμ ήταν στην πλευρά της και σπατάλησε ακόμα δύο σημαντικές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ανησύχησε σοβαρά σε δύο περιπτώσεις χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Στο 60’ όμως ο Ντιαμπατέ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο και ωραίο τελείωμα ισοφάρισε 1-1. Θέλησε να απαντήσει άμεσα και είχε δοκάρι στο 65’, μετά από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ντιόπ. Η τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε στο 70’ και ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Γκόμες να σουτάρει πάνω από το τέρμα του Σμάιχελ, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της Νις σε ισάριθμους αγώνες για τη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, μια και είχε προηγηθεί η εντός έδρας μοιρασιά με την Κολωνία, σε μία αναμέτρηση που όλοι θυμούνται λόγω των θλιβερών επεισοδίων που έλαβαν χώρα και που της κοστίζουν τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Η συγκομιδή των 2 βαθμών φέρνει τους «αετούς» στη 2η θέση της βαθμολογίας παρέα με την Παρτιζάν και τα δύο παιχνίδια με τη Σλοβάτσκο είναι άκρως σημαντικά για την εξέλιξη της πορεία τους. Στο γαλλικό πρωτάθλημα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Παρί Σεν Ζερμέν και πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, δίχως να αποφύγει όμως την ήττα με 2-1.

«Δεν υπάρχουν κακές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι κάτι που θα πρέπει όλοι να το έχουν στο μυαλό τους. Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και θα ήταν ανεπίτρεπτο να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και στοχεύουμε στη νίκη» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Λουσιέν Φαβρ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο μέσος Μπάρκλεϊ. Πρόβλημα με τον επιθετικό Ντελόρ ο οποίος θα απουσιάσει.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μία από τις πιο θεαματικές ομάδες του Κόνφερενς Λιγκ φαίνεται ότι είναι η Σλοβάτσκο η οποία στην παρθενική της συμμετοχή σε φάση ομίλων, δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση για μαζική άμυνα κι έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο αγώνες στους οποίους σημειώθηκαν συνολικά δώδεκα γκολ. Απέναντί της θα βρει μία Νις η οποία διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ, χωρίς όμως να έχει βρει ακόμα τα πατήματά της και η... μουρμούρα έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της. Υπάρχει αξία στο ρίσκο και θα το πάρουμε επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία του «άσου» ή της ισοπαλίας.

FACTS

  • Η ομάδα Σλοβάτσκο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Νις, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Νις 6 9 2 3 1 8:7
  4 Σλοβάτσκο 6 5 1 2 3 8:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
13/10/2022
Νις
Σλοβάτσκο
1 - 2
6/10/2022
Σλοβάτσκο
Νις
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο nikos_gkourou, με το υψηλότερο yield +23.23% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες