1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβάτσκο - Παρτιζάν

8/9/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 847
3 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 602 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παρτιζάν - Σλοβάτσκο στις 3/11/2022

Προϊστορία

3/11/2022 ΠαρτιζάνΣλοβάτσκο 1 - 1
8/9/2022 ΣλοβάτσκοΠαρτιζάν 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 39,593 69.1%
X
€ 10,634 18.6%
2
€ 7,092 12.4%
Over
€ 3,821 51.9%
Under
€ 3,545 48.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

9

Σουτ εκτός εστίας

2

64%

Κατοχή μπάλας

36%

4

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

1

14

Κόρνερ

1

9

Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Mestsky Fotbalovy Stadion Miroslava Valenty
  • Χωρητικότητα: 8121
  • Θεατές: 7032
«Καίγονται» κι ας είναι πρεμιέρα

«Καίγονται» κι ας είναι πρεμιέρα

Η Σλοβάτσκο φιλοξενεί την Παρτιζάν για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στα πλέι οφ την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Χάμρουν Σπάρτανς.

Ο ιστορικός θρίαμβος και η κατάκτηση του κυπέλλου Τσεχίας της έδωσε ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς βρέθηκε απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όμως που η κληρωτίδα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και την έφερε επάνω στη ισχυρή Φενέρμπαχτσε. Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη εντός έδρας κι απέσπασε ισοπαλία 1-1, ωστόσο στον επαναληπτικό είδε τους αντιπάλους της να κερδίζουν με 3-0 και να την αφήνουν εκτός συνέχειας. Φυσικά είχε και δεύτερη ευκαιρία, μια και μεταπήδησε στο Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί έπρεπε να ξεπεράσει τον εαυτό της κόντρα στην πιο έμπειρη ΑΪΚ Στοκχόλμης. Όχι απλά το έκανε αλλά πήρε και πανηγυρικά την πρόκριση για τη φάση των ομίλων. Νίκησε αρχικά με το «καθαρό» 3-0 εντός έδρας μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Ωστόσο επικράτησε ξανά (1-0) και «σφράγισε» την επιτυχία της.

Αυτή θα είναι φυσικά η πρώτη συμμετοχή της Σλοβάτσκο στη φάση των ομίλων μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην πέμπτη της παρουσία σε κάποιο διεθνές τουρνουά. Όπως είναι λογικό έχει ήδη επιτύχει απόλυτα τον στόχο της και θα προσπαθήσει να το διασκεδάσει. Στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και υποχρέωσε τη Σλάβια Πράγας σε ισοπαλία 1-1, ωστόσο η γενικότερη πορεία της στην εγχώρια λίγκα δεν είναι καλή. Έχει συγκεντρώσει εννιά βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μάρτιν Σβέντικ υπογράμμισε: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω πως θα αγωνιστούμε. Δεν πρόκειται όμως να σας πω και τους στόχους μας στη διοργάνωση. Θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου. Θα είμαι ικανοποιημένος αν δω τους παίκτες μου να καταθέτουν και την ψυχή τους στο γήπεδο και να προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις. Θα γίνουμε πιο σοφοί μετά τους πρώτους αγώνες όμως οι δυνατές ομάδες του ομίλου είναι η Νις με την Κολωνία και η Παρτιζάν δεν θα θέλει να μείνει πίσω τους».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Η περσινή σεζόν δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχημένη, από τη στιγμή που δεν κατέκτησε κανέναν εγχώριο τίτλο, μένοντας στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα και χάνοντας από τον ίδιο αντίπαλο στον τελικό Κυπέλλου. Παρ’ όλα αυτά πραγματοποίησε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία την οποία μάλιστα θα ήθελε να επαναλάβει και φέτος. Συμμετείχε στο πρώτο Κόνφερενς Λιγκ και πέρασε τη φάση των ομίλων τερματίζοντας δεύτερη πίσω από τη Γάνδη. Στα πλέι οφ που ακολούθησαν έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Σπάρτα Πράγας. Στους «16» όμως το «εμπόδιο» της μετέπειτα φιναλίστ Φέγενορντ ήταν ανυπέρβλητο και με συνολικό σκορ 8-3 αποκλείστηκε δίκαια. Ωστόσο δεν θα έλεγε «όχι» σε μία αντίστοιχη φετινή παρουσία και μία τόσο καλή πορεία.

Η Παρτιζάν ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί έπεσε θύμα έκπληξης κι αποκλείστηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας χάνοντας 2-1 στην Κύπρο και μένοντας στην ισοπαλία (2-2) στο Βελιγράδι, αποτέλεσμα που είχε ως συνέπεια ένα ξέσπασμα των οπαδών και ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της. Τουλάχιστον στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ δεν έδειξε τάσεις «αυτοκτονίας» κι απέκλεισε εύκολα τη Χάμρουν Σπάρτανς από τη Μάλτα με συνολικό σκορ 7-4. Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τέσσερα φετινά ευρωπαϊκά ματς των «ασπρόμαυρων» ήταν αμφίσκορα και Over. Στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα Σερβίας νίκησαν εκτός έδρας με 5-1 την Κολουμπάρα, όμως η συγκομιδή των 15 βαθμών τους φέρνει χαμηλά στη βαθμολογία κι απέχουν πέντε πόντους από τον Ερυθρό Αστέρα.

«Αναλύσαμε καλά τη Σλοβάτσκο και μοιάζει με μία ομάδα του αγγλικού ή του γερμανικού πρωταθλήματος στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Παίζουν άμεσο ποδόσφαιρο με μακρινές μπαλιές και δεν φοβούνται να μπουν στις μονομαχίες. Πρέπει να απαντήσουμε στη δύναμή τους και να αντέξουμε στον ρυθμό που θα είναι γρήγορος για ενενήντα λεπτά. Θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε διότι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Το καλύτερο θα ήταν να κερδίσουμε αλλά δεν θα εξαρτηθούν τα πάντα από εμάς» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Γκόρνταν Πέτριτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μέσος Λούτοβατς, ο εξτρέμ Μένιγκ και ο επιθετικός Πάβλοβιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με δεδομένο ότι η Σλοβάτσκο και η Παρτιζάν αποτελούν αουτσάιντερ για την κατάληψη της μίας από τις δύο θέσεις του ομίλου που διατηρούν τις ομάδες στο Κόνφερενς Λιγκ, τα μεταξύ τους παιχνίδια γίνονται αμέσως ακόμα πιο σημαντικά και παράλληλα θα παίξουν τον πιο βασικό ρόλο στην εξέλιξη της προσπάθειάς τους για να μπουν σφήνα ανάμεσα στη Νις και την Κολωνία. Καμία από τις δύο δεν έχει τον παραμικρό λόγο να ρισκάρει και να κάνει ευκολότερο το έργο των αντιπάλων. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με σημείο νικητή και θα στηρίξουμε το Under σε πολύ καλή απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Παρτιζάν 6 9 2 3 1 9:7
  4 Σλοβάτσκο 6 5 1 2 3 8:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/11/2022
Παρτιζάν
Σλοβάτσκο
1 - 1
8/9/2022
Σλοβάτσκο
Παρτιζάν
3 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο L3fteris, με το υψηλότερο yield +33.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο L3fteris, με το υψηλότερο yield +29.63% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες