Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κλουζ - Σλάβια Πράγας

Προϊστορία

13/10/2022 ΚλουζΣλάβια Πράγας 2 - 0
6/10/2022 Σλάβια ΠράγαςΚλουζ 0 - 1
28/8/2019 Σλάβια ΠράγαςΚλουζ 1 - 0
20/8/2019 ΚλουζΣλάβια Πράγας 0 - 1
11/7/2010 ΚλουζΣλάβια Πράγας 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,675 10.6%
X
€ 7,832 9.6%
2
€ 65,293 79.8%
Over
€ 2,115 23.8%
Under
€ 6,783 76.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

123 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

4

2

Σουτ εκτός εστίας

12

32%

Κατοχή μπάλας

68%

0

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

7

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

7

11

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
  • Γήπεδο: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
  • Χωρητικότητα: 23500
  • Θεατές: 11218
Να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα η Σλάβια Πράγας

Να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα η Σλάβια Πράγας

Η Σλάβια έχασε στην Πράγα από την Κλουζ παρότι δεν ήταν χειρότερη και τώρα θέλει να επικρατήσει στη Ρουμανία επί της Κλουζ.

Πέτυχε τεράστια νίκη την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, αφού πήγε στην Πράγα για να αντιμετωπίσει τη Σλάβια και απέδρασε με το διπλό επικρατώντας με 1-0. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικά. Οι Τσέχοι υπερτερούσαν στα πρώτα λεπτά και είχαν δοκάρι στο 24' και το 41΄, αλλά η Κλουζ άνοιξε το σκορ με τον Τζάνγκα στο 44' και παρά την πίεση των γηπεδούχων κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τελικό σφύριγμα το υπέρ της αποτέλεσμα.

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα Ρουμανάς και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, πήγε την Δευτέρα στην έδρα της Αράντ και έφερε ισοπαλία με 1-1. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα με τον Αντζέι-Μπόατενγκ στο 32', αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Μπένγκα και το σερί νικών της Κλουζ σταμάτησε, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία στην εγχώρια λίγκα.

«Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, ακόμα κι αν πετύχουμε ένα γκολ, πρέπει να είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Σλάβια έχει μια φανταστική ομάδα 30 παικτών. Τους έλειπαν δέκα παίκτες τόσο στο ματς με τη Σίβασπορ όσο και στο ματς με τη Μπαλκάνι, αλλά έχουν τόσο καλή ενδεκάδα που δεν μπορείς να δεις πότε λείπει κάποιος. Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι θα πάνε πολύ μακριά. Πέρυσι έφτασαν στα προημιτελικά, τους βλέπω στους τελικούς. Έχουν μια πολύ καλή ομάδα και έναν προπονητή που είναι πέντε χρόνια στην ομάδα. Είναι σημαντικό να μείνεις πέντε χρόνια σε μια ομάδα. Σημαίνει ότι ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τους παίκτες», ανέφερε ο τεχνικός Νταν Πετρέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι δίνονται ο αμυντικός Μπούρτσα και ο μέσος Μπορντέιανου. Παραμένει εκτός ο φορ Ντεμπελού.Δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, αφού γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Κλουζ με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων. Είχε την κατοχή και την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και την τύχη, αφού σημάδεψε το δοκάρι δύο φορές στο 24' και το 41' και τρία λεπτά αργότερα οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζάνγκα στην πρώτη τους μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση. Η Σλάβια Πράγας ήταν καλύτερη και στο δεύτερο μέρος χάνοντας φοβερή ευκαιρία με τον Ολαγίνκα στο 49' και αφού δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Γνώρισε την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα της Αυστρίας και μάλιστα συνεχόμενη για εκτός έδρας, αφού την Κυριακή πήγε στην έδρα της Σίγκμα Όλομουτς και έχασε με 2-0. Δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Σλάμα να ανοίγει το σκορ στο 20' και τον Τσίτιλ να το κλείνει στο 54'. Αξιοσημείωτο είναι πως η Σλάβια Πράγας δεν βρήκε δίχτυα για δεύτερο εκτός έδρας ματς στην εγχώρια λίγκα και δείχνει μια επιθετική δυστοκία τελευταία. Δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και απομακρύνθηκε κιόλας με την Βικτόρια Πλζεν να έχει πάρει διαφορά τεσσάρων πόντων και έχει και ματς λιγότερο από τη Σλάβια.

«Θα προσαρμοστούμε πολύ, κυρίως λόγω της κατάστασης της ομάδας. Κάποιοι παίκτες δεν ταξίδεψαν ξανά μαζί μας, άλλοι έχουν προβλήματα και κάποιοι δεν ολοκληρώνουν καν την προπόνηση πριν τον αγώνα. Θα θελήσουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό που λειτούργησε επιθετικά. Αλλά πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στο τέλος. Πρέπει να αποφύγουμε τις χαμένες μάχες και το φτηνό λάθος. Θα έχουμε πολλά να προσαρμοστούμε, θα ξεκινήσουμε με διαφορετική σύνθεση από την προηγούμενη εβδομάδα», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Χρομάντα.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κλουζ πέτυχε τεράστια νίκη την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ στην Πράγα και ξανά μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Από την άλλη, η Σλάβια δείχνει μια επιθετική δυσκολία τελευταία και κυρίως εκτός έδρας. Οι Ρουμάνοι θα παίξουν και πάλι αμυντικά για αυτό θα επιλέξουμε το Under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Κλουζ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλουζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  2 Κλουζ 6 10 3 1 2 5:5
  3 Σλάβια Πράγας 6 8 2 2 2 6:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bojan13 με το υψηλότερο yield +9.70% έπαιξε: Under
  • » Ο nikos_gkourou, με το υψηλότερο yield +23.23% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες