1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νις - Σλοβάτσκο

Προϊστορία

13/10/2022 ΝιςΣλοβάτσκο 1 - 2
6/10/2022 ΣλοβάτσκοΝις 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 42,991 86.2%
X
€ 3,602 7.2%
2
€ 3,280 6.6%
Over
€ 7,558 71.7%
Under
€ 2,979 28.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

121 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

5

8

Σουτ εκτός εστίας

3

57%

Κατοχή μπάλας

43%

1

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

4

1

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

2

12

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Riviera
  • Χωρητικότητα: 35624
Ξεκάθαρο φαβορί οι «αετοί» έστω και σε άδειο γήπεδο

Ξεκάθαρο φαβορί οι «αετοί» έστω και σε άδειο γήπεδο

Η Νις φιλοξενεί τη Σλοβάτσκο για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Στην προηγούμενη «στροφή» οι δύο αντίπαλοι είχαν συναντηθεί στην Τσεχία και οι Γάλλοι είχαν φύγει νικητές.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί της Νις στον εντός έδρας αγώνα με την Κολωνία.

Την περασμένη εβδομάδα έπρεπε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της εκτός έδρας κόντρα στην τσέχικη Σλοβάτσκο. Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της αλλά πήρε τη νίκη με 1-0. Έψαξε να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της και λίγο έλειψε να τα καταφέρει στο 9’. Ο Πεπέ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας και στη συνέχεια ο Μπουνταουί με τον Ντιόπ κατάφεραν να μην σκοράρουν από τη μικρή περιοχή, σε μία σπάνια χαμένη τριπλή ευκαιρία. Ανησύχησε μία φορά σε σουτ του Μίχαλικ και δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Χρησιμοποίησε την ίδια συνταγή στην επανάληψη μπαίνοντας δυνατά. Στο 54’ ο Πεπέ μ’ ένα ξαφνικό σουτ αιφνιδίασε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και πέρασε τη γραμμή για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Πεπέ είχε και δεύτερο δοκάρι. Υπερασπίστηκε το προβάδισμά της δίχως κόπο και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει. Στα αρνητικά ότι ο τερματοφύλακας Μπούλκα χτύπησε από μπουκάλι που εκτόξευσαν οι οπαδοί των Τσέχων.

Η Νις πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες με την Κολωνία -στον επεισοδιακό αγώνα- εντός έδρας και με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Οι «αετοί» έχουν μαζέψει 5 βαθμούς και στέκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του γκρουπ παρέα με την Παρτιζάν. Φυσικά ο στόχος τους δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Και τα τρία ματς τους ήταν Under. Για το γαλλικό πρωτάθλημα κέρδισαν 3-2 την Τρουά αλλά βρίσκονται μόλις στην 13η θέση.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Λουσιέν Φαβρ υπογράμμισε: «Σίγουρα παίζει ρόλο ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο αλλά η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε τους αγώνες ανεξάρτητα από τις συνθήκες που υπάρχουν. Έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν είναι ποτέ εύκολο. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας διότι σε αυτό το επίπεδο κοστίζει πάντα. Θέλουμε να ανταποκριθούμε και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο μέσος Μπάρκλεϊ. Απόντες επίσης ο μπακ Ατάλ και ο μέσος Ράμσεϊ.

Γνώριζε εκ των προτέρων τις δυσκολίες του εντός έδρας παιχνιδιού της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο τη Νις. Κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της, δίχως να αποφύγει την ήττα (0-1). Παρουσιάστηκε αρκετά νωθρή στο ξεκίνημα και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο σώθηκε σε τρεις περιπτώσεις στην ίδια φάση, με την κεφαλιά του Πεπέ να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας της και τους Μπουνταουί και Ντιόπ να μην κατορθώνουν να σκοράρουν στη συνέχεια. Στη μοναδική της καλή στιγμή σε ολόκληρο το ματς το σουτ του Μίχαλικ αποκρούστηκε δύσκολα, με το 0-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 54’. Ο Πεπέ δοκίμασε ένα σουτ που έμοιαζε εύκολο να αποκρουστεί, όμως ο γκολκίπερ Ενγκουγιέν έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και όταν την απομάκρυνε είχε περάσει τη γραμμή για το 0-1. Δύο λεπτά μετά σώθηκε από το δοκάρι σε «κεραυνό» του σκόρερ. Δεν έβγαλε αντίδραση κι αποδέχθηκε εύκολα τη μοίρα της φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία για τη Σλοβάτσκο η οποία έχει αποσπάσει μόνο ένα θετικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, την εντός έδρας ισοπαλία με την Παρτιζάν στην πρεμιέρα. Η συγκομιδή του ενός πόντου τη φέρνει απολύτως λογικά στην τελευταία θέση του γκρουπ της στο Κόνφερενς Λιγκ κι αποτελεί το φαβορί για να παραμείνει στον πάτο, δίχως να μοιάζει ικανή να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Στο τσέχικο πρωτάθλημα διασύρθηκε 4-2 εντός έδρας από την Μποέμιανς και βρίσκεται μόλις στην 11η θέση.

«Είναι πολύ κρίμα που θα είναι άδειο το γήπεδο. Ήταν υπέροχη η εμπειρία μας στα εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, τη Φενέρμπαχτσε και την Κολωνία. Είναι ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον και χωρίς το κοινό χάνεται λίγο η μαγεία. Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα για εμάς επειδή ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η Νις είναι πολύ καλή ομάδα και ίσως να ήταν λίγο καλύτερη αν είχε και την υποστήριξη των οπαδών της. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μάρτιν Σβέντικ.

Αγωνιστικά Νέα: Έλειψε στο προηγούμενο και είναι ξανά αμφίβολος ο μέσος Χόλζερ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε άδειο γήπεδο θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Νις τη Σλοβάτσκο, καθώς είναι τιμωρημένη για τα θλιβερά επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με την Κολωνία στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά και παρά την μέτρια αγωνιστική τους εικόνα, οι «αετοί» θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στους άπειρους Τσέχους. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει έως τώρα ότι δεν φοβούνται καμία αντίπαλο. Θεωρούμε ότι μπορούν να βρουν ένα τέρμα στην Κυανή Ακτή και θα ποντάρουμε το αμφίσκορο σε εξαιρετική τιμή.

FACTS

  • Η ομάδα Σλοβάτσκο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Νις, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλοβάτσκο έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Νις 6 9 2 3 1 8:7
  4 Σλοβάτσκο 6 5 1 2 3 8:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
13/10/2022
Νις
Σλοβάτσκο
1 - 2
6/10/2022
Σλοβάτσκο
Νις
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bbb με το υψηλότερο yield +1.65% έπαιξε: Goal
  • » Ο bbb, με το υψηλότερο yield +15.74% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο bbb, με το υψηλότερο yield +2.99% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες