1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρίγας Σκόλα - Φιορεντίνα

Προϊστορία

3/11/2022 Ρίγας ΣκόλαΦιορεντίνα 0 - 3
8/9/2022 ΦιορεντίναΡίγας Σκόλα 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,858 1.7%
X
€ 11,071 4.9%
2
€ 212,261 93.4%
Over
€ 14,142 72.2%
Under
€ 5,448 27.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 17:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

115 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

9

31%

Κατοχή μπάλας

69%

5

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

7

10

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Skonto Stadium
  • Χωρητικότητα: 9500
  • Θεατές: 6747
Νίκη και ελπίζει η Φιορεντίνα

Νίκη και ελπίζει η Φιορεντίνα

Η Ρίγας Σκόλα υποδέχεται τη Φιορεντίνα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Λίγες οι ελπίδες για την πρώτη θέση στους φιλοξενούμενους.

Στάθηκε καλά στην έδρα της Χαρτς την προηγούμενη αγωνιστική και μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 αλλά θα μπορούσε να πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας. Το ξεκίνημα της βέβαια δεν ήταν καλή, έμεινε μόλις στο 3’ πίσω στο σκορ και εννιά λεπτά μετά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Είχε αντίδραση και μείωσε στο 39’ με ένα υπέροχο σουτ του Φριζενμπίχλερ, έψαξε και άλλο γκολ και παραλίγο να το πετύχει. Στο 61’ ο σκόρερ της είχε άλλη μία καλή προσπάθεια αλλά το σουτ που επιχείρησε «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Δεν θα άλλαζε κάτι ακόμα και αν απέφευγε την ήττα, απλά θα είχε πιθανότητες να μην τερματίσει στην τελευταία θέση. Δεν μπορούμε να πούμε πως περιμέναμε κάτι παραπάνω, η ισοπαλία που πήρε από τη Φιορεντίνα ήταν ίσως το highlight της στη διοργάνωση.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Βαλμιέρα (1-1). Αγωνιζόταν βέβαια από το 15’ με παίκτη παραπάνω, είχε την υπεροχή αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27’ και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Με δύο αγωνιστικες να απομένουν, στόχος είναι να κρατηθεί στην 3η θέση, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την 4η Λιεπαγια.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του προηγούμενου αγώνα ο στόπερ Γιαγκοντίνσκις (22/1) και θα απουσιάσει.

Με πρωταγωνιστή τον Γιόβιτς ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα απέναντι στην Μπασάκσχερι την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε τη νίκη με 2-1 «σφράγισε» την πρόκριση της στα πλέι οφ της διοργάνωσης και διατήρησε τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Από ένα λάθος της άμυνας της βέβαια έμεινε πίσω στο σκορ στο 14, ισοφάρισε όμως με τον Γιόβιτς στο 26’ και στο 62’ ο Σέρβος φορ από κοντά έκανε την ανατροπή.

Έπιασε έτσι τους Τούρκους στην κορυφή αλλά υστερεί στην ισοβαθμία. Πλέον ελπίζει σε ένα στραβοπάτημα της Μπασάκ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χαρτς και σε νίκη δική της για να περάσει απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα καθώς έστω και δύσκολα πήρε το «διπλό» στην έδρα της Σπέτσια με 2-1 το Σάββατο. Από μία στημένη φάση προηγήθηκε με τον Μιλένκοβιτς στο 14’, είχε δοκάρι με τον Γιόβιτς αργότερα αλλά στο 35’ δέχτηκε την ισοφάριση. Το γεγονός ότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 82’ την βοήθησε και στο 90’ ο Καμπράλ έπειτα από φάση διαρκείας της έδωσε τη νίκη.

Είχε ανάγκη ένα τέτοιο αποτέλεσμα καθώς εδώ και τέσσερα παιχνίδια αγνοούσε τη νίκη. Πηρε μία βαθμολογική ανάσα και έφτασε τους 13 βαθμούς αλλά θα χρειαστεί να χτίσει ένα σερί αν θέλει να φτάσει στην πρώτη επτάδα.

Πέρα απ΄ όλα φαίνεται να δημιουργείται πρόβλημα και με τον Γιόβιτς ο οποίος πάνω που άρχισε να βρίσκει ρυθμό και να σκοράρει, δήλωσε πως βλέπει τη Φιορεντίνα σαν ένα σκαλοπάτι για να βρεθεί και πάλι σε μεγαλύτερη ομάδα. Αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε στους φιλάθλους της και αναμένουνε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση.

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά να ελπίσουμε πως θα γίνει κάτι στην άλλη αναμέτρηση που θα μας δώσει το πλεονέκτημα. Μετανιώνουμε που δεν κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να το κάνουμε τώρα και δεν υπάρχουν εύκολες αναμετρήσεις», επισήμανε ο κόουτς Ιταλιάνο.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός οι μέσοι Καστροβίλι, Γκονζάλεζ (6/1) και Άμραμπατ (10/0) και ο εξτρέμ Σοτίλ (7/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρίγας Σκόλα πλησιάζει στο τέλος της σεζόν της και θα ήθελε να «κλείσει» με θετικά αποτελέσματα, αντιμετωπίζει έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο αλλά στη Φλωρεντία είχε καταφέρει να πάρει το βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι αν δουν ότι η Μπασάκ δυσκολεύεται απέναντι στη Χαρτς δεν θα αφήσουν στην τύχη του το παιχνίδι, διαφορετικά δεν έχουν και οι ίδιοι ουσιαστικό λόγο να «φορτσάρουν». Μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερη σκοπιμότητα στο παιχνίδι αλλά περισσότερο σαν υποχρέωση φαίνεται στα μάτια μου. Θα πάω με το under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φιορεντίνα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρίγας Σκόλα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Φιορεντίνα 6 13 4 1 1 14:6
  4 Ρίγας Σκόλα 6 2 0 2 4 2:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο COCKATIEL, με το υψηλότερο yield +10.69% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες