3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβάτσκο - Κολωνία

Προϊστορία

28/10/2022 ΣλοβάτσκοΚολωνία 0 - 1
15/9/2022 ΚολωνίαΣλοβάτσκο 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,408 18.1%
X
€ 4,155 17.1%
2
€ 15,750 64.8%
Over
€ 7,565 55.8%
Under
€ 6,002 44.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

147 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

4

45%

Κατοχή μπάλας

55%

3

Οφσάιντ

0

5

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

6

13

Φάουλ

19

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
  • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
  • Γήπεδο: Mestsky Fotbalovy Stadion Miroslava Valenty
  • Χωρητικότητα: 8121
  • Θεατές: 7333
Αμφότερες κυνηγούν την πρόκριση, με μία μέρα καθυστέρηση

Αμφότερες κυνηγούν την πρόκριση, με μία μέρα καθυστέρηση

Η Σλοβάτσκο θα κοντραριστεί με την Κολωνία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από θρίαμβο στο «σπίτι» της Νις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Παρτιζάν.

Update: Το παιχνίδι δεν διεξήχθη την Πέμπτη (27/10) όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (28/10, 14.00), λόγω της απίστευτης ομίχλης που δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία πολύ μεγάλη υπέρβαση στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο τη Νις. Ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και θριάμβευσε 2-1 με ανατροπή. Απόλυτος πρωταγωνιστής της ο γκολκίπερ Ενγκουγιέν ο οποίος πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 14’ στάθηκε άτυχη καθώς το σουτ του Ντιόπ άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της για το 1-0. Δεν αντέδρασε και δεν απείλησε ούτε μία φορά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έβαλε περισσότερο ρίσκο στο παιχνίδι της κι άφησε κενούς χώρους, με τον τερματοφύλακά της να αποκρούει όποτε χρειάζεται. Στο 75’ έφτασε στην ισοφάριση με φοβερό σουτ του Τόμιτς και το μομέντουμ ήταν πια στην πλευρά της. Δέκα λεπτά αργότερα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Τοντιμπό και στο 87’ ο Ρέινμπερκ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ της χάρισε τη σπουδαιότερη νίκη της ιστορίας της.

Αυτό ήταν το παρθενικό «τρίποντο» της Σλοβάτσκο στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, στην πρώτη της παρουσία σε γκρουπ ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι Τσέχοι έχουν μαζέψει 4 βαθμούς και στέκονται στην τελευταία θέση του ομίλου τους, υστερώντας στην ισοβαθμία με την Κολωνία. Παρ' όλα αυτά δικαιούνται να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στην επόμενη φάση, αν και χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη της Νις απέναντι στην Παρτιζάν με 2-1. Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Για το εγχώριο πρωτάθλημα κέρδισαν 2-1 εντός έδρας την Τέπλιτς κι ανέβηκαν στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μάρτιν Σβέντικ υπογράμμισε: «Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίσουμε τον τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό μας αγώνα και να αποχαιρετήσουμε τους οπαδούς μας με νίκη. Η Κολωνία κάνει διαρκές ροτέισον διότι πιστεύουν ότι έχουν τόσο καλούς παίκτες που δεν θα υπάρξει διαφορά στην ποιότητά τους. Το καταλαβαίνω. Προσπαθούν όλες οι ομάδες να δουλεύουν και να βελτιώνονται, μειώνοντας παράλληλα τα λάθη. Το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε ο πλάγιος μπακ και ήρωας της νίκης επί της Νις Ρέινμπερκ και θα απουσιάσει. Όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μακριά από τη βάση της. Πριν από δύο εβδομάδες είχε ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Παρτιζάν. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε «καθαρά» κα δίκαια με 2-0. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου ο Χιούμπερς έκανε αδιανόητη γκάφα και ο Ντιαμπατέ δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 30’ υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή λόγω καπνογόνων όμως δεν ανασυντάχθηκε και δεν βελτίωσε την εικόνα της στο χορτάρι. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σώθηκε από το δοκάρι έπειτα από φοβερό σουτ του Μένιγκ. Επτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, το κέντρο της άμυνάς της αδράνησε και μετά από φάση διαρκείας ο Γκόμες παραβίασε με κεφαλιά την εστία της για δεύτερη φορά. Αντίδραση δεν υπήρξε κι αποδέχθηκε τη μοίρα της φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Κολωνία ήταν το φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά του γκρουπ στο Κόνφερενς Λιγκ, ωστόσο οι δύο διαδοχικές «σφαλιάρες» από την Παρτιζάν την... προσγείωσαν απότομα στην πραγματικότητα. Η συγκομιδή των 4 βαθμών φέρνει τη γερμανική ομάδα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίχως σε καμία περίπτωση να έχει χάσει ακόμα το «τρένο» της πρόκρισης, υπερτερώντας πάντως στην ισοβαθμία με την προσεχή της αντίπαλο Σλοβάτσκο. Ακόμα και με ισοπαλία θα μείνει στο... κόλπο της πρόκρισης καθώς θα απέχει τρεις πόντους από τη Νις, την οποία θα φιλοξενήσει την άλλη Πέμπτη (4/11) στη Γερμανία. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της στον όμιλο ήταν Under. Προβλημάτισε έντονα και στην Μπουντεσλίγκα μια και διασύρθηκε με 5-0 εκτός έδρας από τη Μάιντζ κι «έπεσε» στη 10η θέση.

«Μπορώ να πιέζω τον εαυτό μου κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Είμαστε το ίδιο καλή ομάδα εντός κι εκτός έδρας. Αν κερδίσουμε ακόμα θα έχουμε ευκαιρίες για την πρόκριση. Αν χάσουμε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν την ποιότητα για να κερδίσουν το παιχνίδι και είναι ικανές να τα καταφέρουν. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να κερδίσουμε τη Σλοβάτσκο για να έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Στέφαν Μπάουμγκαρντ.

Αγωνιστικά Νέα: Μόνιμα εκτός ο στόπερ Σαμπό, οι μέσοι Λιούμπισιτς και Όλεσεν, ο εξτρέμ Λημνιός, ο επίσης εξτρέμ Τίλμαν και ο φορ Άντερσον.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβάτσκο με το τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Νις έβαλε «φωτιά» στο γκρουπ και μπήκε κι εκείνη δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης. Βέβαια τώρα έχει μπροστά της ακόμα μία πολύ μεγάλη πρόκληση, καθώς θα πρέπει να τα καταφέρει απέναντι στη γερμανική Κολωνία. Η τελευταία πήρε... γερό μάθημα από την Παρτιζάν κι από εκεί που οι περισσότεροι την θεωρούσαν το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της κορυφής, πλέον θα πρέπει να παλέψει σκληρά ακόμα και για να προκριθεί ως δεύτερη. Η λογική λέει ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν εύκολα ή δύσκολα το «τρίποντο» και θα τους εμπιστευτούμε.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σλοβάτσκο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κολωνία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κολωνία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλοβάτσκο έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Κολωνία 6 8 2 2 2 8:8
  4 Σλοβάτσκο 6 5 1 2 3 8:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
28/10/2022
Σλοβάτσκο
Κολωνία
0 - 1
15/9/2022
Κολωνία
Σλοβάτσκο
4 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nikos_gkourou, με το υψηλότερο yield +23.23% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες