2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρτιζάν - Κολωνία

Προϊστορία

13/10/2022 ΠαρτιζάνΚολωνία 2 - 0
6/10/2022 ΚολωνίαΠαρτιζάν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 20,856 27.5%
X
€ 10,595 14.0%
2
€ 44,441 58.6%
Over
€ 3,594 48.6%
Under
€ 3,808 51.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

152 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

5

37%

Κατοχή μπάλας

63%

1

Οφσάιντ

1

5

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

11

13

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
  • Γήπεδο: Stadion FK Partizan
  • Χωρητικότητα: 32710
  • Θεατές: 15467
Οι Σέρβοι έβαλαν «φωτιά» στον όμιλο

Οι Σέρβοι έβαλαν «φωτιά» στον όμιλο

Η Παρτιζάν υποδέχεται την Κολωνία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από μία εβδομάδα στη Γερμανία και οι Σέρβοι έφυγαν με το «διπλό».

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία πολύ μεγάλη υπέρβαση στο εκτός έδρας ταξίδι της προηγούμενης «στροφής» στη Γερμανία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ποιοτική Κολωνία. Ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και «δραπέτευσε» μ’ ένα σπουδαίο «διπλό» (0-1). Θέλησε να αιφνιδιάσει και τα κατάφερε ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9’ με κεφαλιά του Μάρκοβιτς έπειτα από στατική φάση. Σώθηκε από το δοκάρι στο 23’ όμως είχε κι εκείνη δοκάρι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Στην επανάληψη σπατάλησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» την επικράτησή της. Λίγο έλειψε η μπάλα να την «τιμωρήσει» στο έβδομο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο τερματοφύλακας Πόποβιτς όμως πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση και της χάρισε τη νίκη.

Με αυτόν τον τρόπο η Παρτιζάν πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Βέβαια παραμένει αήττητη μια και είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες. Η ομάδα από τη Σερβία έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ παρέα με τη γαλλική Νις. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα, ενώ τα δύο από τα τρία ήταν Under. Αν και δεν αποτελούσε το φαβορί για πρόκριση, πλέον δικαιούται να ελπίζει βάσιμα. Για το πρωτάθλημα Σερβίας νίκησε 4-0 εκτός έδρας τη Βόζντοβατς κι έφτασε στην 4η θέση.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γκόρνταν Πέτριτς τόνισε: «Τα παιχνίδια έρχονται πολύ γρήγορα το ένα μετά το άλλο. Δεν έχω να πω πολλά για τον αγώνα με την Κολωνία. Σίγουρα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που έγινε πριν από επτά ημέρες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Είπα στους παίκτες μου να παίξουν όσο πιο καλά γίνεται για τους εαυτούς τους και για τις οικογένειές τους. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε την κούρασή μας κάνοντας ροτέισον».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Μπέλιτς. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο αμυντικός χαφ Φέισα και ο επιθετικός Πάβλοβιτς.

Έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί στο εντός έδρας της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο την Παρτιζάν. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά υπέστη κιόλας ήττα-σοκ (0-1), αποτέλεσμα που τη βάζει σε περιπέτειες. Ξεκίνησε νωθρά το ματς και της κόστισε. Μόλις στο 9’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Μάρκοβιτς νίκησε τον τερματοφύλακα Σβέμπε κι άνοιξε το σκορ. Θέλησε να αντιδράσει άμεσα και στο 23’ είχε δοκάρι, πλησιάζοντας περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ισοφάριση. Ο ρυθμός της δεν ήταν καλός και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου λίγο έλειψε να παραβιαστεί η εστία της για δεύτερη φορά. Στην επανάληψη έπαιξε φουλ επίθεση αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν και ο Σβέμπε την κράτησε στο... κόλπο με διαδοχικές επεμβάσεις. Δεν τα παράτησε και παραλίγο να ισοφαρίσει στο 97’, χάνοντας την τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Η Κολωνία υπέστη την πρώτη της ήττα στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία της πρεμιέρας στη Γαλλία κόντρα στη Νις και η νίκη απέναντι στη Σλοβάτσκο επί γερμανικού εδάφους. Η συγκομιδή των 4 βαθμών φέρνει τη γερμανική ομάδα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας βέβαια μόλις έναν πόντο από την κορυφή. Τα δύο από τα τρία ματς της ήταν Under, ενώ δύο από τα τρία ήταν κι αμφίσκορα. Στην Μπουντεσλίγκα διασύρθηκε σε γειτονικό ντέρμπι εκτός έδρας από την Γκλάντμπαχ με 5-2 κι «έπεσε» στην 9η θέση.

«Όλα μυρίζουν ποδόσφαιρο εδώ. Αυτή είναι η γοητεία. Ανυπομονώ για το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο και σίγουρα θα μας λείψουν οι οπαδοί μας καθώς είμαι σίγουρος ότι θα έρχονταν γύρω στους 5000 εδώ για να μας υποστηρίξουν. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι θα ζήσουμε ακόμα έναν αγώνα εκτός έδρας με τον κόσμο μας. Με απλά λόγια θα πρέπει να φτάσουμε στα νοκ-άουτ για να συμβεί αυτό. Αυτό που μας απασχολεί λοιπόν δεν είναι ότι δεν θα είναι στις εξέδρες αλλά τι θα κάνουμε για να τους φέρουμε ξανά μαζί μας στην επόμενη φάση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Στέφαν Μπάουμγκαρτ.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ο στόπερ Σαμπό, οι μέσοι Λιούμπισιτς και Όλεσεν, ο εξτρέμ Λημνιός και ο φορ Άντερσον. Άρρωστος ο εξτρέμ Τίλμαν.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το θριαμβευτικό «διπλό» της Παρτιζάν μέσα στην Κολωνία έδωσε νέο και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Σέρβοι αν και θεωρούνταν αουτσάιντερ πλέον άλλαξαν τα δεδομένα και θα παλέψουν στα ίσα για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου. Στον αντίποδα οι Γερμανοί καλούνται να αντιδράσουν έπειτα από την ήττα-σοκ της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με σημείο νικητή και θα προτιμήσουμε το Under σε άκρως ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κολωνία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.45 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Παρτιζάν 6 9 2 3 1 9:7
  3 Κολωνία 6 8 2 2 2 8:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
13/10/2022
Παρτιζάν
Κολωνία
2 - 0
6/10/2022
Κολωνία
Παρτιζάν
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bbb με το υψηλότερο yield +1.48% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο nikos_gkourou, με το υψηλότερο yield +23.23% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες