1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Κόσοβο

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,264,324 92.1%
X
€ 79,758 5.8%
2
€ 28,449 2.1%
Over
€ 22,892 30.9%
Under
€ 51,288 69.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

97 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Friends Arena
  • Χωρητικότητα: 50653
  • Θεατές: 44213
Χωρίς περιθώρια και χωρίς Ιμπραχίμοβιτς οι Σκανδιναβοί

Χωρίς περιθώρια και χωρίς Ιμπραχίμοβιτς οι Σκανδιναβοί

Η Σουηδία υποδέχεται το Κόσοβο σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Ελλάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την Ισπανία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Αθήνα ούτως ώστε να δοκιμαστεί στο ΟΑΚΑ από την Εθνική Ελλάδας. Μάλλον έκανε το λάθος να υποτιμήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το πλήρωσε, φεύγοντας ηττημένη με 2-1. Μόλις στο 3’ «άγγιξε» το γκολ με το σουτ του Σβάντμπεργκ λίγο έξω από την περιοχή να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Βλαχοδήμου. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι στη συνέχεια και στο 28’ ο Όλσεν απέκρουσε σωτήρια σε τετ α τετ με τον Παυλίδη κι αφού ο τελευταίος είχε εκθέσει τον Λίντελοφ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πάντως πλησίασε κοντά στο γκολ με τον Ίσακ, αλλά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε την προσπάθειά του. Στην επανάληψη η «γαλανόλευκη» ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 62’ μετά από συνεργασία του Δουβίκα και του Μπακασέτα και ψύχραιμο του τελευταίου. Απάντησε με νέο δοκάρι από τον Κλάεσον αυτήν την φορά. Έμοιαζε να τα έχει χαμένα στα μετόπισθεν και στο 78’ ο Παυλίδης πέτυχε το 2-0 σ’ ένα τέρμα που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά στη συνέχεια μέτρησε μετά από χρήση VAR. Δεν τα παράτησε και μείωσε άμεσα με τον Κουάισον στο 80’, δίχως να αποφύγει πάντως την ήττα.

Με αυτόν τον τρόπο η Σουηδία είδε το σερί των τριών συνεχόμενων επιτυχιών να διακόπτεται και να φεύγει για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι. Παρ’ όλα αυτά η πορεία των Σκανδιναβών κρίνεται άκρως θετική έως τώρα και το highlight ήταν η νίκη επί της Ισπανίας. Έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, απέχοντας τέσσερις πόντους από τους «φούριας ρόχας» οι οποίοι όμως έχουν δύο αγώνες περισσότερους. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Γιάνε Άντερσον τόνισε: «Ο αδερφός του Έκνταλ θα παίζει με δωροδοκία (σ.σ. συντάκτη). Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες αλλά πάντοτε προσπαθούμε να επιλέξουμε τους καλύτερους. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και ο όμιλός μας είναι δύσκολος».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο σούπερ σταρ Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν). Έμειναν εκτός ο δεξιός μπακ Γιόχανσον (Λέγκια Βαρσοβίας), ο στόπερ Χελάντερ (Ρέιντζερς) και ο επιθετικός Λάρσον (Σπαρτάκ Μόσχας). Ίσως λείψει ο σέντερ μπακ Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) καθώς η σύζυγός του είναι έτοιμη να γεννήσει.

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ντάλμπεργκ (Ντόνκαστερ), Νόρντφελντ (ΑΪΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Κραφτ (Νιουκάστλ), Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνιελσον (Νταλιάν), Όλσον (Μάλμε), Αουγκούστινσον (Σεβίλλη), Σούντγκρεν (Άρης), Στάρφελτ (Σέλτικ), Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ)

Μέσοι: Κλάεσον (Κράσνονταρ), Έκνταλ (Σαμπντόρια), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Σέμα (Γουότφορντ), Κάρλσον (Άλκμααρ), Καγιούστε (Μίντιλαντ), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Όλσον (Άντερλεχτ), Έρικσον (Τζουργκάρντεν)

Επιθετικοί: Ίσακ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Τελίν (Μπανίγιας), Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Κουάισον (Αλ-Ετιφάκ), Γκιόκερς (Κόβεντρι)



ΚΟΣΟΒΟ

Γνώριζε εκ των προτέρων τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας του εντός έδρας αγώνα με την Ισπανία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε, ωστόσο δεν αποδείχθηκε αρκετό για να αποφύγει την ήττα (0-2). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο απείλησε μόνο μία φορά μ’ ένα μακρινό σουτ του Ρασάνι που έφυγε λίγο άουτ. Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι «έκρυψαν την μπάλα» και ο Φορνάλς με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στο βάθος της εστίας της για το 0-1. Οκτώ λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη σπατάλησε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της στον αγώνα. Ο Μουρίτσι βρέθηκε απέναντι στον Σιμόν αλλά ενώ είχε όλη την άνεση να τελειώσει ιδανικά τη φάση, πλάσαρε άστοχα. Στο 80’ πλησίασε ξανά την ισοφάριση με τον Μπιτίτσι να μην κατορθώνει να νικήσει τον Ίβηρα γκολκίπερ. Τελικά στο 90’ ο Φεράν Τόρες την έριξε οριστικά στο καναβάτσο διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Το Κόσοβο είδε το αήττητο σερί που προσπαθούσε να δημιουργήσει χωρίς να έχει ηττηθεί σε δύο αγώνες να ολοκληρώνεται. Η συγκομιδή των 4 βαθμών το φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, γνωρίζοντας από την αρχή της προσπάθειάς του ότι δεν υπήρχαν ρεαλιστικές ελπίδες για να διεκδικήσει την πρόκριση. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς του στην προκριματική φάση ολοκληρώθηκαν Under.

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν η Σουηδία είναι χειρότερη χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Κάνει συγκεκριμένα πράγματα εξαιρετικά, όταν όμως μπαίνει κάποιος άλλος στη θέση του μπορούν να παίξουν με διαφορετικό τρόπο εξίσου καλό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να σταματήσουμε τον Ίσακ και τον Κουλουσέφσκι. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς διότι διαθέτουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Μπερνάρντ Σαλάντες.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τους αγώνες του Σεπτεμβρίου έμειναν εκτός ο αμυντικός Τάκι (Μπαλκάνι), ο χαφ Γιασάρι (Ντρίτα) και ο σημαντικός μέσος Μπερίσα (Ρεμς) ο οποίος είναι τραυματίας.

Η αποστολή του Κοσόβου:

Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Έμπολι), Μούριτς (Ντεμίρσπορ), Μπεκιάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Χάντερτζιοναϊ (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Καστράτι (Ουίπεστ), Ντομγκιόνι (Λουκέρνη), Κριεζίου (Ζυρίχη)

Μέσοι: Ρασίτσα (Νόριτς), Χαλίμι (Ρίγα), Τσελίνα (Ίπσουιτς), Σάλα (Ερτζουρούμσπορ), Λοσάι (Κρακόβια), Μπιτίτσι (Κόνιασπορ), Μουσλίγια (Ανόβερο), Τ. Ντομγκιόνι (Φίτεσε)

Επιθετικοί: Μουρίτσι (Λάτσιο), Ρασάνι (Κλερμόν), Λ. Καστράτι (Λέγκια Βαρσοβίας), Σελμάνι (Χάμαρμπι)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ σημαντικό είναι για τη Σουηδία το εντός έδρας παιχνίδι με το Κόσοβο. Κι αυτό διότι οι Σκανδιναβοί μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Ελλάδα δεν αισθάνονται καθόλου ασφαλείς. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τους έβαλε πίεση και θα πρέπει να ανταποκριθούν ξεκινώντας από τη συγκεκριμένη συνάντηση που θεωρητικά μοιάζει εύκολη για εκείνους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παίζουν πάντοτε με στόχο την έκπληξη. Δεν υπάρχει αξία στο σετ αποδόσεων και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ, με δεδομένο ότι το Κόσοβο θα αμυνθεί μαζικά όπως συνηθίζει.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  2 Σουηδία 8 15 5 0 3 12:6
  5 Κόσοβο 8 5 1 2 5 5:15
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.23% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες