7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Ισραήλ

Προϊστορία

12/11/2023 ΚόσοβοΙσραήλ 1 - 0
25/3/2023 ΙσραήλΚόσοβο 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 12,295 28.0%
X
€ 5,128 11.7%
2
€ 26,549 60.4%
Over
€ 7,631 52.2%
Under
€ 6,976 47.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

44 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

2

2

Σουτ εκτός εστίας

5

34%

Κατοχή μπάλας

66%

1

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

1

3

Κόρνερ

0

17

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 5000
Η μεγάλη ευκαιρία των Ισραηλινών περνάει από την Πρίστινα

Η μεγάλη ευκαιρία των Ισραηλινών περνάει από την Πρίστινα

Το Κόσοβο υποδέχεται το Ισραήλ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Ματς υψηλής επικινδυνότητας, που θα διεξαχθεί με φιλάθλους στις κερκίδες. Η αστυνομία πάντως σταματάει διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης στο κέντρο της πόλης της Πρίστινας το τελευταίο 24ωρο.

Δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της Γερμανίας, καθώς με 7 βαθμούς έχει ήδη αποκλειστεί πρόωρα και παίζει μόνο για το γόητρο και το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία του ομίλου όπου βρίσκεται στην 4η θέση.

Τον Οκτώβριο πάντως κατάφερε επιτέλους να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον όμιλο, μετά από έξει ματς, αφού νίκησε 3-0 εκτός έδρας την αδύναμη Ανδόρα, με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλο στον πρώτο γύρο εντός έδρας. Οι Κοσοβάροι είχαν συμπαθητική παρουσία παλεύοντας όλα τα ματς, αλλά όσο δύσκολα έχαναν τόσο δύσκολο τους ήταν να πάρουν και νίκες.

«Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση, ότι θα παίξουμε σε έναν ασυνήθιστο χρονικό διάστημα. Κάποιος άλλος το έχει στα χέρια του. Οι παίκτες θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν για την πατρίδα τους. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο σημαντικό πράγμα» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Κοσόβου, Γκλίχα που τόνισε πάντως πως το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα με όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ αυτή τη περίοδο.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο έμπειρος μπακ Βοϊβόντα (Τορίνο). Εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν ο πολύτιμος στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι), ο αναπληρωματικός στόπερ Μπέκα (Λουκέρνη), ο μπακ Πακιαράντα (Κολωνία), ο χρήσιμος εξτρέμ Ζεγκρόβα (Λιλ) και οι επιθετικοί Ραχμάνι (Ραπίντ Βουκουρεστίου) και Βλαντί (Λουγκάνο), ενώ σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις, εκτός επιλογών έμεινα ο αμυντικός Κριεζίου και ο μπακ Τσελίνα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκιάι (Χατάισπορ), Χατζιχαμζά (Ντουκατζίνι)

Αμυντικοί: Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Αλάνιασπορ), Χαντεργκιονάι (Αλάνιασπορ), Καστράτι (Ουΐπεστ), Ντελόβα (Μπαλκάνι), Χαζρίζι (Λουγκάνο)

Μέσοι: Ράσιτσα (Νόριτς), Μπερίσα (Άχματ Γκρόζνι), Λοσάι (Ιστανμπούλσπορ), Μουσλίγια (Πάντερμπορν), Μπουτούτσι (Αντάλιασπορ), Κρασνίτσι (Λάπι), Κορένιτσα (Μανίσα), Ζετσίρι (Ρίζεσπορ), Ζούμπα (Μπαλκάνι), Αϊντινί (Λωζάνη Ουσί)

Επιθετικοί: Μουρίτσι (Μαγιόρκα), Ρασάνι (Κλερμόν), Κρασνίτσι (Κλουζ), Χισένι (Λάπι).Χωρίς ματς από τις 9 Σεπτεμβρίου -όταν και επικράτησε 1-0 της Λευκορωσίας εντός έδρας- είναι η εθνική ομάδα του Ισραήλ, αφού τα δύο παιχνίδια του Οκτωβρίου με Κόσοβο και ελβετία αναβλήθηκαν , μετά τη έναρξη των συγκρούσεων με την Παλαιστίνη στις 5/10.

Οι Ισραηλινοί καλούνται να παίξουν τα... ρέστα τους για την «παρθενική» τους πρόκριση σε τελική φάση Euro σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία τόσο πολιτικά και ανθρωπιστικά για την πατρίδα τους, όσο και ποδοσφαιρικά για τους ίδιους, αφού θα δώσπυν τέσσερα ματς από τις 12 έως τις 21 Νοεμβρίου, χρησιμοποιώντας ως έδρα για τα δύο εντός με Ρουμανία και Ελβετία, ένα ουδέτερο γήπεδο στην Ουγγαρία, όπου πάντως θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Συνολικά έχει συγκεντρώσει 11 πόντους έπειτα από 6 στον όμιλο και βρίσκεται στην 3η θέση και το -4 πόντους από τη 2η Ελβετία, που έχει πάντως ένα ματς παραπάνω και το -5 από την πρωτοπόρο Ρουμανία που έχει δύο ματς. Άξιο αναφοράς πως διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 7 τέρματα παθητικό, αλλά και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά την Ανδόρα, αφού έχει πετύχει μόλις 7 γκολ.

«To πιο σημαντικό για εμάς είναι πως μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας και να δώσουμε λίγη ευτυχία στον κόσμο ώστε να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλό Χαζάν στη συνέντευξη Τύπου.

Αγωνιστικά νέα: Δύο χρόνια μετά την απόσυρσή του ο Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), έλυσε τη διαμάχη με τον κόουτς Χαζάν και επέστρεψε στην εθνική ομάδα. Τραυματίες οι εξτρέμ Αμπαντά (Σέλτικ) και Σάλομον (Τότεναμ). Αποσύρθηκαν από την εθνική ομάδα ο μέσος Νάτχο (Παρτιζάν Βελιγραδίου) και ο πλάγιος επιθετικός Ατζίλι (Αλ Αΐν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκλέιζερ (Ερυθρός Αστέρας), Γκεράφι (Χάποελ Χάιφα), Πέρετζ (Μπάγερν Μονάχου), Άμος (Μακάμπι Μπνέι Ρέινα)

Αμυντικοί: Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας), Νταβιντάτζα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Μιγκέλ Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά),Σλόμο (Λουβέν), Ρεβίβο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λέμκιν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Αράντ (Καϊράτ), Α. Κοέν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ζ. Κοέν (Ασντόντ).

Μέσοι: Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λάβι (Γκάμπα Οσάκα), Γκλουκ (RB Σάλτσμπουργκ), Κίντα (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι), Σαφούρι (Αντάλιασπορ), Κανιτσόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Φανί (Φερεντσβάρος), Γκλέιζερ (ΟΦΗ)

Επιθετικοί: Βάισμαν (Γρανάδα), Ται Μπαρίμπο (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Ντιν Νταβίντ (Μακάμπι Χάιφα), Τούργκεμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιέσκελ (Αντάλιασπορ), Καλαϊλί (Μακάμπι Χάιφα), Τοκλομέτι (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ματς ειδικών συνθηκών λόγω τόσο της εχθρότητας που θα συναντήσει στο Κόσοβο το Ισραήλ, όσο και της απραξίας της εθνικής του ομάδας εδώ και δύο μήνες. Οι γηπεδούχοι αν και αδιάφοροι δεν θα... χαριστούν, αν και το Ισραήλ υπό κανονικές συνθήκες είναι ανώτερο σύνολο και έχει μπροστά του μία «χρυσή» ευκαιρία για να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε Euro και θεωρώ πως θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα συσπειρωμένο από όσα αντιμετωπίζει γενικώς η χώρα. Σε κάθε περίπτωση είναι παρακινδυνευμένη η επιλογή σημείου και θα πάω στα τέρματα και στο Under, αφού περιμένω ένα ματς με πολλές μονομαχίες και ένταση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  3 Ισραήλ 10 15 4 3 3 11:11
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/11/2023
Κόσοβο
Ισραήλ
1 - 0
25/3/2023
Ισραήλ
Κόσοβο
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis, με το υψηλότερο yield +7.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες