7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Κόσοβο

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 144,267 56.7%
X
€ 49,953 19.6%
2
€ 60,294 23.7%
Over
€ 6,349 41.4%
Under
€ 8,986 58.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

168 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

1

72%

Κατοχή μπάλας

28%

0

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

1

5

Κόρνερ

2

5

Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
  • Γήπεδο: Arena Nationala
  • Χωρητικότητα: 55611
«Καίγονται» και οι δύο για το «τρίποντο»

«Καίγονται» και οι δύο για το «τρίποντο»

Η Ρουμανία υποδέχεται το Κόσοβο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με το Ισραήλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλοι εντός έδρας με την Ελβετία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη με το Ισραήλ σε κρίσιμη συνάντηση. Δεν πέτυχε τον στόχο της κι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κινδυνεύοντας σοβαρά και με ήττα. Δεν είχε την κατοχή όμως στο 27’ μετά από μία ωραία αντεπίθεση ο Άλιμπεκ πήρε το «ριμπάουντ» και πλάσαρε από κοντά για το 1-0 μέσα σε πανζουρλισμό. Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ωστόσο στην επανάληψη έμοιαζε σαν να... εξαφανίστηκε από το γήπεδο και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως. Στο 53’ ο Γκλουκ με ωραίο σουτ νίκησε τον Μολντοβάν για το 1-1, ωστόσο ο τερματοφύλακάς της «κατέβασε ρολά» και κράτησε μόνος του την ομάδα του. Στο 75’ σώθηκε από το δοκάρι σε νέα προσπάθεια του Γκλουκ. Κινδύνευσε έξι φορές δίχως όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρουμανία γλίτωσε μία ήττα που αν ερχόταν δεν αποκλείεται να αποδεικνυόταν καθοριστική, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να επιστρέψει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2016. Οι «τρικολόρ» αναδείχθηκαν ισόπαλοι για τρίτο σερί αγώνα της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Παραμένουν αήττητοι καθώς είχαν προηγηθεί δύο «τρίποντα». Έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ενάτου γκρουπ. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστές οι απουσίες του τερματοφύλακα Ράντου (Μπόρνμουθ), του αρχηγού κι έμπειρου στόπερ Κίρικες (Στεάουα Νουκουρεστίου) και του εξτρέμ Μαν (Πάρμα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ταμοβάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Αλοάνι (Φαρούλ Κονστάντζα)

Αμυντικοί: Ράτιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μανέα (Κλουζ), Ρους (Πάφος), Μπούρκα (Αλ Οκντόντ), Καμόρα (Κλουζ), Ντραγκούσιν (Τζένοα), Ρακοβιτάν (Ρακόβ Τσεστοχόβα), Μπάνκου (Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα)

Μέσοι: Στάντσιου (Γουχάν Θρι Τάουνς), Τσιτσαλντάου (Κόνιασπορ), Χάτζι (Αλαβές), Μπαλιούτσα (Φαρούλ Κονστάντζα), Μιχάιλα (Πάρμα), Μάριν (Έμπολι), Ολάρου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Σορέσκου (Ρακόβ Τσεστοχόβα), Μορουτάν (Ανκαραγκιουτσού), Σκρτσέτσιου (Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα)

Επιθετικοί: Πούσκας (Τζένοα), Άλιμπεκ (Μουαϊτέρ), Μπιρλιγκέα (Κλουζ), Κομάν (Στεάουα Βουκουρεστίου)

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ποιοτική Ελβετία. Δεν παραδόθηκε και «λυτρώθηκε» στο φινάλε αποσπώντας ισοπαλία 2-2. Δεν μπήκε καλά στο ματς και είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα μόλις στο 14’ με ωραίο τελείωμα του Φρόιλερ μέσα από την περιοχή. Προσπάθησε να αντιδράσει δίχως επιτυχία μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά η απόδοσή της και ισοφάρισε στο 65’ με κεφαλιά του Μουρίκι. Δεν το χάρηκε για πολύ καθώς στο 79’ ξανά οι «ροσοκροκιάτι» μπήκαν σε θέση «οδηγού» έπειτα από αυτογκόλ του Ραχμάνι ο οποίος έβαλε το πόδι του σ’ ένα αδύναμο σουτ του Φρόιλερ και μπέρδεψε τον Μούριτς. Δεν τα παράτησε και πίεσε. Δικαιώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μουρίκι να «γράφει» μέσα από την περιοχή το τελικό 2-2.

Το Κόσοβο στο πρώτο του παιχνίδι μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Αλέν Ζιρές να απομακρύνεται κακήν κακώς και τον Πρίμοτς Γκλίχα να επιστρατεύεται κατάφερε να αποφύγει μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Οι «δαρδανοί» έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια τους κι απέδειξαν ξανά ότι δύσκολα κερδίζουν όμως δύσκολα χάνουν. Η συγκομιδή των 4 πόντων τους φέρνει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Λευκορωσία κι απέχοντας πέντε πόντους από τη δυάδα. Ψάχνουν ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει τη μοίρα τους. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στην προκριματική φάση του Euro 2024 ήταν αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Οκτώ παίκτες δεν κλήθηκαν σε σχέση με τις επιλογές του περασμένου Ιουνίου. Πιο σημαντικοί ο μέσος Τσέλινα (ΑΪΚ Στοκχόλμης) και ο εξτρέμ Ρασάνι (Κλερμόν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουικάνι (ελεύθερος), Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκιάι (Χατάισπορ)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορόνο), Αλίτι (Αλάνιασπορ), Πακαράντα (Κολωνία), Χαντεργκιονάι (Αλάνιασπορ), Ντρέσεβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Χαϊρίζι (Λουγκάνο), Μπέκα (Λουκέρνη), Ζούμπερι (Αμβούργο), Χότι (Μαγδεμβούργο)

Μέσοι: Ράσιτσα (Νόριτς), Μπερίσα (ελεύθερος), Ζενέλι (Αδάνα Ντεμίρσπορ), Ζεγκρόβα (Λιλ), Μπ. Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι), Μπουτούτσι (Αντάλιασπορ), Μουσλίγια (Πάντερμπορν), Κορένιτσα (Μανίσα), Ζεκίρι (Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Μαγιόρκα), Κρασνίκι (Κλουζ), Αλμπ. Ραχμάνι (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρουμανία δεν κατάφερε να νικήσει το Ισραήλ εντός έδρας και να κάνει... άλμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, όμως στον εντός έδρας αγώνα με το Κόσοβο, δεν έχει περιθώρια για λάθος, καθώς αν «γκελάρει» θα χάσει σημαντικό έδαφος. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν κόντρα στην Ελβετία ότι δεν χαρίζονται σε καμία ομάδα κι εξαντλούν πάντοτε τα περιθώρια για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα αναζητήσουν ένα «διπλό» που θα τους βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Σωστό το σετ αποδόσεων αλλά δεν θα είναι απλό για τους «τρικολόρ» και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει περισσότερο το σκορ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  1 Ρουμανία 10 22 6 4 0 16:5
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/9/2023
Ρουμανία
Κόσοβο
2 - 0
16/6/2023
Κόσοβο
Ρουμανία
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Relaxed με το υψηλότερο yield +1.16% έπαιξε: Over
  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο temis167, με το υψηλότερο yield +6.57% στο σημείο 1X έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες