3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Σλοβενία

11/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 383
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1315 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβενία - Κόσοβο στις 15/11/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 22' Vuckic Haris
  2. 35' Stojanovic Petar

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 76' Paqarada Leart
  2. 89' Rashani Elbasan

      Προϊστορία

      15/11/2020 ΣλοβενίαΚόσοβο 2 - 1
      11/10/2020 ΚόσοβοΣλοβενία 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 18,953 30.0%
      X
      € 24,835 39.2%
      2
      € 19,491 30.8%
      Over
      € 3,931 3.9%
      Under
      € 97,051 96.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      150 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadiumi Fadil Vokrri, Pristina
      Από πικρό αποκλεισμό το Κόσοβο

      Από πικρό αποκλεισμό το Κόσοβο

      Κόσοβο και Σλοβενία αναμετρούνται στην Πρίστινα για την 3η αγωνιστική του Nations League, με τις δύο ομάδες να κατεβαίνουν χωρίς σημαντικά στελέχη.

      ΚΟΣΟΒΟ

      Δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό των πλει-οφ του Euro 2020 απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στα Σκόπια. Βρέθηκε πίσω στο 16’ με αυτογκόλ, ισοφάρισε στο 29’ με τον Χαρντεργιονάι έπειτα από τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και δέχτηκε σχεδόν άμεσα το δεύτερο γκολ (33’). Στο δεύτερο μέρος κινδύνεψε σε 1-2 περιπτώσεις με το 3-1, αλλά έμεινε στο παιχνίδι και στο 90+5’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Αλίτι για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

      Περίμενε για πολλούς μήνες το παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία ωστόσο στάθηκε άτυχο, αφού παρατάχθηκε χωρίς τους αστέρες της λόγω προβλημάτων τραυματισμού κι έτσι «έσβησε» το όνειρο συμμετοχής στην τελική φάση του Euro. Πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να συγκεντρωθεί στους εναπομείναντες αγώνες για το Nations League. Στην πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου «στραβοπάτησε» απέναντι στην Μολδαβία (1-1) σε παιχνίδι που ήταν ανώτερο αλλά πλήρωσε μια αδράνεια στην άμυνα του. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Ελλάδα (1-2), όπου παρότι βρέθηκε πίσω με 0-2 (2’, 51’), δεν το παράτησε, μείωσε στο 82’ με τον Μπερίσα και είχε ορισμένες καλές στιγμές για την ισοφάριση.

      «Αν μιλήσουμε για τα τελευταία τρία παιχνίδια, το πρόβλημα ήταν προφανές, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε αρκετές φάσεις. Παίζαμε καλά μέχρι να φτάσουμε λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Οι παίκτες είναι σε ψυχολογικά συντετριμμένοι μετά την αποτυχία στα Σκόπια αλλά και κουρασμένοι σωματικά μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Η πρόκληση για μένα είναι να επαναφέρω τους παίκτες σε υψηλό επίπεδο για τον αγώνα με την Σλοβενία. Πιστεύω είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε τη νοοτροπία και το χαρακτήρα μας», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Σελόντ, ο οποίος χαρακτήρισε τη Σλοβενία ως ομάδα που είναι πολύ δυνατή σωματικά.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο σταρ μεσοεπιθετικός Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης) αλλά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά του Euro, Μουρίκι (Λάτσιο), ενώ ο κάπτεν/στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι) δεν ενίσχυσε την ομάδα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Νάπολι. Εκτός αποστολής και ο εξτρέμ Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι) για πειθαρχικούς λόγους. Στα θετικά ότι επιστρέφει σε σχέση με το ματς στα Σκόπια ο βασικός γκολκίπερ Ουικάνι (Τορίνο).

      ΣΛΟΒΕΝΙΑ

      Ούτε ζεστή, ούτε κρύα ήταν η γεύση που άφησε στους φιλάθλους της ο απολογισμός των 4 βαθμών στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Nations League τον Σεπτέμβριο. Αρχικά έμεινε στο 0-0 με την Ελλάδα στην έδρα της, σ’ ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, ενώ στη συνέχεια κέρδισε με 1-0 την Μολδαβία εντός έδρας, σ’ ένα παιχνίδι όπου δεν απειλήθηκε αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι. Στα ελαφρυντικά ότι κατέβηκε με αρκετές απουσίες.

      Την Τετάρτη έδωσε φιλικό παιχνίδι με το αδύναμο Σαν Μαρίνο και πήρε άνετη νίκη με 4-0, πετυχαίνοντας τα τρία από τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μπροστά της έχει δύο εκτός έδρας παιχνίδια για το Nations League, αφού μετά το σημερινό στο Κόσοβο θα παίξει στην έδρα της Μολδαβίας (14/10). Σε περίπτωση νίκης αφήνει ουσιαστικά το Κόσοβο εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας διατηρεί το +3 της μεταξύ τους διαφοράς.

      Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Κεκ δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά αυτή τη φορά έχουμε απέναντι μας έναν πραγματικά καλό αντίπαλο. Είμαστε αθλητές, επομένως είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κερδίσουμε, όμως το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε και έμεινε εκτός ο βασικός επιθετικός Σποράρ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), με τον Μπίζιακ (Ούφα) να κλείνεται για να καλύψει το κενό. Εκτός έμειναν επίσης οι μέσοι Ζάιτς (Τζένοα), Μάγιερ (Λέτσε), Κούτερ (Μούρα). Παραμένουν εκτός για διάφορους λόγους ο σταρ επιθετικός Ίλισιτς (Αταλάντα) και οι χαφ Καμπλ (Λεβερκούζεν), χαφ Κρχιν (Ναντ). Ο Κεκ τόνισε πως δε θα γίνουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου αλλά ζήτησε από τους παίκτες βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Κόσοβο θα ψάξει αντίδραση μετά τον πικρό αποκλεισμό στα Σκόπια, ωστόσο κατεβαίνει και σήμερα με σημαντικότατες απουσίες ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια του έχει δείξει μεγάλα προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Καλά οργανωμένη ανασταλτικά η Σλοβενία, η οποία όμως κατεβαίνει κι αυτή με ορισμένες σημαντικές απουσίες, ενώ, όπως και η αντίπαλος της, δυσκολεύεται αρκετά στο γκολ. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και αν θα παίζαμε κάτι θα ρισκάραμε στο «Χ».

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        9 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
        11 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
        3 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      15/11/2020
      Σλοβενία
      Κόσοβο
      2 - 1
      11/10/2020
      Κόσοβο
      Σλοβενία
      0 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο thanasis1963, με το υψηλότερο yield +7.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες