Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Σουηδία

Προϊστορία

12/6/2022 ΝορβηγίαΣουηδία 3 - 2
5/6/2022 ΣουηδίαΝορβηγία 1 - 2
8/9/2019 ΣουηδίαΝορβηγία 1 - 1
26/3/2019 ΝορβηγίαΣουηδία 3 - 3
13/6/2017 ΝορβηγίαΣουηδία 1 - 1
8/6/2015 ΝορβηγίαΣουηδία 0 - 0
14/8/2013 ΣουηδίαΝορβηγία 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 944,325 82.0%
X
€ 102,935 8.9%
2
€ 104,289 9.1%
Over
€ 47,792 39.9%
Under
€ 72,039 60.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

167 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

5

55%

Κατοχή μπάλας

45%

1

Οφσάιντ

2

2

Αποκρούσεις

2

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

5

13

Σέντρες

10

5

Αλλαγές

5

16

Φάουλ

8

2

Ασίστ

1

2

Αντεπιθέσεις

5

29

Πλάγια Άουτ

21

10

Εκτελέσεις Φάουλ

17

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

10

Προσπάθειες Για Γκολ

14

1

«Κομμένα» Σουτ

5

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ullevaal
  • Χωρητικότητα: 27182
  • Θεατές: 24273
Ψάχνουν εκδίκηση οι Σουηδοί

Ψάχνουν εκδίκηση οι Σουηδοί

Η Νορβηγία υποδέχεται τη Σουηδία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους κόντρα στη Σλοβενία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από τη Σερβία.

Θα δώσει δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, καθώς την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Σλοβενία. «Πέταξε» ένα ημίχρονο στα «σκουπίδια» κι όταν ξύπνησε ήταν αργά, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Δεν πατούσε καλά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και είδε τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν τρεις απειλητικές καταστάσεις, χωρίς πάντως να παραβιάσουν την εστία της. Ανασυντάχθηκε στην επανάληψη και μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο κυριαρχώντας πλήρως. Έχασε πέντε πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 63’ ο Χάαλαντ κέρδισε το φάουλ και την αποβολή του αμυντικού Μπλάζιτς. Από την απευθείας εκτέλεση του Όντεγκααρντ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Όμπλακ. Πίεσε ασφυκτικά και σπατάλησε αρκετές «καθαρές» φάσεις για γκολ. Ευτυχώς για εκείνη δεν την τιμώρησε η μπάλα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χάαλαντ αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και δεν της χάρισε τη νίκη.

Με αυτόν τον τρόπο η Νορβηγία «γκέλαρε» και δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της στο φετινό Nations League. Τα «λιοντάρια» παραμένουν πάντως αήττητα κι έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς, φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας του τετάρτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της διοργάνωσης κι ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να πάρουν την άνοδο για τα «μεγάλα σαλόνια». Τα δύο από τα τρία ματς τους στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Στάλε Σολμπάκεν τόνισε: «Σε μία κανονική μέρα θα κερδίζαμε με δύο ή τρία γκολ διαφορά τον αγώνα με τη Σλοβενία. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και είδα όλα όσα ήθελα να δω. Μερικές φορές πρέπει να ζήσουμε με την κατάσταση που διαμορφώνεται και δεν είναι τόσο κακή η θέση μας για να γκρινιάζουμε. Η Σουηδία θα έρθει με πλήρη ισχύ εναντίον μας καθώς προστάτεψε παίκτες κόντρα στη Σερβία. Θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζει χωρίς νέα προβλήματα.

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Ρέντινγκ), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Ρεν), Στράντμπεργκ (Σαλερνιτάνα), Χάνσε-Όλσεν (Γάνδη), Πέντερσεν (Φέγενορντ), Ράιερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Μπιόρκαν (Χέρτα), Λόντε (Σάλκε), Όστιγκαρντ (Μπράιτον), Μόε (Μπόντο Γκλιμτ)

Μέσοι: Ελγιουνούσι (Σαουθάμπτον), Όντεγκααρντ (Άρσεναλ), Νταλί (Νυρεμβέργη), Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Νόρμαν (Νόριτς), Μπεργκ (Λανς), Χάουγκε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Αούρσνες (Φέγενορντ), Γιόνσεν (Βενέτσια)

Επιθετικοί: Κινγκ (Γουότφορντ), Σόρλοθ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Μπερίσα (Βίκινγκ)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την ποιοτική Σερβία. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε (0-1). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο και οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές, χωρίς να ρισκάρουν ιδιαίτερα. Στις καθυστερήσεις όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνά της δεν κατόρθωσε να απομακρύνει και ο Γιόβιτς με κοντινό σουτ «έγραψε» το 0-1. Στο δεύτερο μέρος θέλησε να ανεβάσει την απόδοσή της αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο χρόνος κυλούσε κι άφηνε όλο και περισσότερα κενά. Απείλησε μόνο μία φορά και ήταν φανερή η απουσία του Φόρσμπεργκ ο οποίος προφυλάχθηκε για λόγους ξεκούρασης. Έμοιαζε να θέλει αλλά να μην μπορεί και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Η Σουηδία απογοητεύει πλήρως μέχρι τώρα στο Nations League. Δέχτηκε δεύτερη συνεχόμενη «σφαλιάρα» μέσα στο «σπίτι» της και πλέον θα πρέπει να προσέξει ούτως ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες ακόμα και για πιθανό υποβιβασμό. Η συγκομιδή των 3 βαθμών φέρνει τους «κιτρινομπλέ» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει να πάρουν τρία σερί «τρίποντα» για να ελπίζουν σε κάτι καλό. Τα δύο από τα τρία ματς των Σκανδιναβών στη διοργάνωση ήταν Under και No Goal.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για την προσπάθεια που κάνουν. Αν κοιτάξει κανείς την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές που είχαμε ένα χρόνο πριν, θα παρατηρήσει ότι είναι ένα εντελώς καινούριο σύνολο. Στον αγώνα με τη Σερβία δεχτήκαμε γκολ σε κρίσιμο χρονικό σημείο και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Μισώ τις ήττες αλλά δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα τις ευκαιρίες μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Γιάνε Άντερσον.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο μπακ Κραφτ (Νιουκάστλ) και ο εξτρέμ Κουλουσέφσκι (Τότεναμ). Αντίθετα είναι τιμωρημένοι ο αμυντικός χαφ Όλσον (Άντερλεχτ) και ο επιθετικός Σβάνμπεργκ (Μπολόνια). Χτύπησε ο αμυντικός Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελεντ).

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Λίντε (Γκρόιτερ Φιρτ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Σεβίλλη), Κραφτ (Νιουκάστλ), Στάρφελτ (Σέλτικ), Γκούντμουντσον (Λιλ), Μιλόσεβιτς (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Έκνταλ (Τζουργκάρντεν), Κούρτουλους (Χάμαρμπι), Άντερσον (Μίντιλαντ), Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Παπαγιαννόπουλος (ΑΪΚ Στοκχόλμης)

Μέσοι: Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κ. Όλσον (Άντερλεχτ), Κάρλσον (Άλκμααρ), Κάρλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Κατζούστ (Ρεμς)

Επιθετικοί: Ίσακ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Αλ Ετιφάκ), Χργκότα (Γκρόιτερ Φιρτ), Γιόκερες (Κόβεντρι), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νορβηγία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία για νίκη απέναντι στη Σλοβενία. Τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά τη Σουηδία σε παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι της Σκανδιναβίας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη Σόλνα πριν από μία εβδομάδα με τα «λιοντάρια» να κερδίζουν εκτός έδρας με πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ. Αναμένεται αντίδραση από τους φιλοξενούμενους που θα αναζητήσουν εκδίκηση. Δεν συμφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων και θα τον κοντράρουμε επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης της παρέας του Φόρσμπεργκ.

FACTS

  • Η ομάδα Νορβηγία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σουηδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Νορβηγία 6 10 3 1 2 7:7
  4 Σουηδία 6 4 1 1 4 7:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +18.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.87% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες