2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Κόσοβο

Προϊστορία

18/11/2023 ΕλβετίαΚόσοβο 1 - 1
9/9/2023 ΚόσοβοΕλβετία 2 - 2
29/3/2022 ΕλβετίαΚόσοβο 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 328,100 87.5%
X
€ 25,445 6.8%
2
€ 21,220 5.7%
Over
€ 14,319 68.1%
Under
€ 6,722 31.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

177 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

4

67%

Κατοχή μπάλας

33%

3

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

14

Κόρνερ

0

10

Φάουλ

3

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: St. Jakob Park
  • Χωρητικότητα: 37994
  • Θεατές: 33000
Ώρα πρόκρισης για τους Ελβετούς

Ώρα πρόκρισης για τους Ελβετούς

Η Ελβετία φιλοξενεί το Κόσοβο για την 9η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Το πρώτο...ματς μπολ αναφορικά με την πρόκριση χάθηκε την Τετάρτη (15/11) όταν έμεινε στο 1-1 με το Ισραήλ, που χρησιμοποίησε ως έδρα την ουδέτερη Πάντσο Αρίνα στην Ουγγαρία. Κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε, έχοντας και δύο δοκάρια, πριν τελικά βρει το γκολ στο 36' με κοντινή κεφαλιά του Βάργκας. Στην επανάληψη όμως χαλάρωσε πολύ και δεν άκουσε το «καμπανάκι» στο 47' όταν οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και τελικά ισοφαρίστηκε στο 88' και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία, ενώ ολοκλήρωσε το ματς και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φερνάντες στις καθυστερήσεις.

Η Ελβετία παράμεινε σε κάθε περίπτωση στην πρώτη θέση του ομίλου με 16 βαθμούς πλέον και με συγκάτοικο τη Ρουμανία, στο +4 από το Ισραήλ. Με νίκη σήμερα ή αν το Ισραήλ δεν νικήσει τους Ρουμάνους, εξασφαλίζει την πρόκριση στην τελική φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μουράτ Γιακίν, τόνισε πάντως πως στόχος της ομάδας του είναι να «καθαρίσει» ή ίδια την πρόκριση χωρίς να περιμένει κάτι από το άλλο ματς του ομίλου, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει ο,τιδήποτε αφορά το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα είναι στον πάγκο για την τελική φάση, αφού και οι σχέσεις του με τους παίκτες δεν είναι οι καλύτερες, ενώ και ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ τέθηκαν ο κίπερ Κόμπελ (Ντόρτμουντ) και ο επιθετικός Ζεκίρι (Γκενκ), ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός μπακ Φερνάντες (Μάιντς). Τραυματίες είναι οι χαφ Σο (Σεβίλλη), Λοτομπά (Νις) και ο επιθετικός Εμπολό (Μονακό). Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους ο μπακ Βίντμερ (Μάιντς), ο εξτρέμ Τσούμπερ (ΑΕΚ) και ο επιθετικός Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Ίντερ), Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Εμβογκό (Λοριάν)

Αμυντικοί: Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Σαρ (Νιούκαστλ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Μάιντς), Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Τσέζιγκερ (Βόλφσμπουργκ), Μπενίτο (Γιουνγκ Μπόις), Γκαρσία (Γιουνγκ Μπόις), Κόμερτ (Ναντ).

Μέσοι: Φρόιλερ (Νότιγχαμ), Τσάκα (Λεβερκούζεν), Έμπισερ (Μπολόνια), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Οκαφόρ (Μίλαν), Ούγκρινιτς (Γιουνγκ Μπόις), Εντόι (Μπολόνια), Στέφεν (Λουγκάνο), Ζακάρια (Μονακό)

Επιθετικοί: Σακίρι (Σικάγο Φάιερ), Αμντουνί (Μπέρνλι), Ζετσίρι (Γκενκ).Κράτησε «ζωντανές» τις ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης που έχει, αφού την περασμένη Κυριακή (12/11) επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Ισραήλ. Το ματς διεξήχθη υπό συνεχή και έντονη βροχόπτωση και χαρακτηρίστηκε από πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ελάχιστες ευκαιρίες, σε μία εκ των οποίων οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ με όμορφη ατομική ενέργεια του Ράισιτσα στο 41', διατηρώντας το προβάδισμα έως το φινάλε.

Με αυτό το τρίποντο οι Κοσοβάροι έφτασαν τους 10 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση, αλλά για να προκριθούν ψάχνουν... θαύματα, αφού πρέπει να νικήσουν και στα δύο ματς που απομένουν με Ελβετία και Λευκορωσία, και ταυτόχρονα η Ρουμανία να νικήσει τους Ελβετούς και να κόψει βαθμούς από το Ισραήλ.

«Υπήρξαμε πού ανταγωνιστικοί καθ' όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης και αν δεν χάναμε εύκολα βαθμούς με Ανδόρα και Λευκορωσία, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκλίχα, που τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το φινάλε, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως στο ματς με το Ισραήλ 5 από τους 11 τη βασικής ενδεκάδας ήταν παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και πως αυτό από μόνο του δείχνει την ποδοσφαιρική εξέλιξη του Κοσόβου.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο έμπειρος μπακ Βοϊβόντα (Τορίνο), αλλά τραυματίστηκε και θα απουσιάσει ο έμπειρος επιθετικός Μουρίκι (Μαγιόρκα). Εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν ο πολύτιμος στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι), ο αναπληρωματικός στόπερ Μπέκα (Λουκέρνη), ο μπακ Πακιαράντα (Κολωνία), ο χρήσιμος εξτρέμ Ζεγκρόβα (Λιλ) και οι επιθετικοί Ραχμάνι (Ραπίντ Βουκουρεστίου) και Βλαντί (Λουγκάνο), ενώ σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις, εκτός επιλογών έμεινα ο αμυντικός Κριεζίου και ο μπακ Τσελίνα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκιάι (Χατάισπορ), Χατζιχαμζά (Ντουκατζίνι)

Αμυντικοί: Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Αλάνιασπορ), Χαντεργκιονάι (Αλάνιασπορ), Καστράτι (Ουΐπεστ), Ντελόβα (Μπαλκάνι), Χαζρίζι (Λουγκάνο)

Μέσοι: Ράσιτσα (Νόριτς), Μπερίσα (Άχματ Γκρόζνι), Λοσάι (Ιστανμπούλσπορ), Μουσλίγια (Πάντερμπορν), Μπουτούτσι (Αντάλιασπορ), Κρασνίτσι (Λάπι), Κορένιτσα (Μανίσα), Ζετσίρι (Ρίζεσπορ), Ζούμπα (Μπαλκάνι), Αϊντινί (Λωζάνη Ουσί)

Επιθετικοί: Μουρίτσι (Μαγιόρκα), Ρασάνι (Κλερμόν), Κρασνίτσι (Κλουζ), Χισένι (Λάπι).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελβετία αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, ενώ το κλίμα στις τάξεις της δεν είναι ιδιαίτερα καλό με τον κόουτς Γιακίν να έχει τεταμένες σχέσεις με τους αρχηγούς της ομάδας. Παρ' όλα αυτά θα είναι άνευ προηγουμένου έκπληξη αν δεν βρεθεί στα τελικά του Euro και θεωρώ πως σήμερα θα «σφραγίσει» την πρόκριση, απέναντι στο αξιόμαχο Κόσοβο, το οποίο όμως χωρίς τον Ράσιτσα στην επίθεση χάνει το σημείο αναφοράς του και θα περιοριστεί στην άμυνα. Επιλογή μου o άσος από τα πρώτα 45 λεπτά, ώστε να ανέβει και σε ικανοποιητικά επίπεδα η απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  2 Ελβετία 10 17 4 5 1 22:11
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο StefG4 με το υψηλότερο yield +1.31% έπαιξε: X
  • » Ο Oli, με το υψηλότερο yield +10.95% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες