8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Ανδόρα

28/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 743
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 397 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ανδόρα - Κόσοβο στις 12/10/2023

Προϊστορία

12/10/2023 ΑνδόραΚόσοβο 0 - 3
28/3/2023 ΚόσοβοΑνδόρα 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 650,079 95.3%
X
€ 20,172 3.0%
2
€ 11,876 1.7%
Over
€ 14,882 66.0%
Under
€ 7,652 34.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

147 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

0

62%

Κατοχή μπάλας

38%

0

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

0

6

Σέντρες

0

10

Φάουλ

18

28

Πλάγια Άουτ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 12600
Διαφορά επιπέδου

Διαφορά επιπέδου

Το Κόσοβο υποδέχεται την Ανδόρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο Ισραήλ ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από τη Ρουμανία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο το Ισραήλ. Δεν φοβήθηκε καθόλου και πραγματοποιώντας μία γενναία εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1. Στο πρώτο ημίωρο έμοιαζε να μην πατάει καθόλου καλά και δέχθηκε πίεση, κινδυνεύοντας σοβαρά σε τρεις περιπτώσεις. Στην πρώτη της επίθεση στο ματς και κόντρα στη ροή του αγώνα ευτύχησε να προηγηθεί χάρη σε αυτογκόλ του Ντάσα στο 36’. Ανησύχησε ακόμα μία φορά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του και στο 50’ βρήκε δεύτερο γκολ με τον Ρασίτσα, ένα τέρμα που ακυρώθηκε όμως μέσω VAR λόγω χεριού στο ξεκίνημα της φάσης από τον εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 56’ ο Πέρετζ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή παραβίασε την εστία του για το 1-1. Πήρε μέτρα και μέχρι το φινάλε η εξέλιξη ήταν συναρπαστική. Λίγο έλειψε να πέσει στο καναβάτσο δύο φορές όμως στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ρασίτσα δεν μπόρεσε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο το Κόσοβο έμεινε «όρθιο» στην πρώτη «στροφή», σ’ ένα αποτέλεσμα το οποίο δίχως την παραμικρή αμφιβολία ήταν άκρως θετικό. Άλλωστε δεν αποτελεί μυστικό ότι στον 9ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2024 υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που είναι η Ελβετία, με τις υπόλοιπες ομάδες να κυνηγούν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα τελικά της Γερμανίας, διαθέτοντας ρεαλιστικές πιθανότητες για να τα καταφέρουν.

Το σίγουρο είναι ότι οι Κοσοβάροι δεν φοβούνται ούτε τη Ρουμανία, ούτε το Ισραήλ κόντρα στο οποίο απέσπασαν ήδη ένα βαθμό εκτός έδρας. Φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο κι απέναντι σε αδύναμες ομάδες όπως είναι η Ανδόρα και η Λευκορωσία. Με βάση λοιπόν την κατάσταση και το γκρουπ, ελπίζουν βάσιμα ότι θα μπορέσουν να βρεθούν σε κάποια μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστά τα προβλήματα, εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Αλίτι (ΑΪΚ Στοκχόλμης), ο μέσος Κολόλι (Σιμίζου) και ο εξαιρετικός εξτρέμ Ρασάνι (Κλερμόν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουϊκάνι (Έμπολι), Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: (Νάπολι), Αλίτι (Ζυρίχη), Χαντεργιονάι (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Φαζίλι (Ζανκτ Πάουλι), Κριέζιου (Ζυρίχη), Βοϊβόντα (Τορίνο), Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Γκερχάλιου (Αντάλιασπορ)

Μέσοι: Ρασίτσα (Γαλατασαράι), Μπερίσα (Μέλμπουρν Σίτι), Τσελίνα (Στόουκ), Ζένελι (Ρεμς), Λοσάι (Ιστανμπούλσπορ), Μπουτούτσι (Ολυμπιακός), Μουσλίγια (Πάτερμπορν), Ρουντχάνι (Γιάνγκ Μπόις), Ιντίζι (Ρέγκενσμπουργκ), Ζέγκροβα (Λιλ)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Μαγιόρκα),Αλ. Ραχμάνι (Μπάλκανι), Μούγια (Άντβερπ)

Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην χρειάζεται υπέρβαση για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και το ίδιο ίσχυε και το περασμένο Σάββατο, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ρουμανία. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό για να αποφύγει την αναμενόμενη ήττα (0-2). Δέχτηκε πίεση από το ξεκίνημα και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μετά από φάση διαρκείας με τον Άλιμπεκ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR. Έξι λεπτά αργότερα όμως η κεφαλιά του Μαν κατέληξε στα δίχτυα της για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη αναζήτησε την ισοφάριση με σουτ του Μαρτίνεθ στο 48’, στη μοναδική καλή φάση της στον αγώνα. Αμέσως μετά ο Άλιμπεκ «έγραψε» το 0-2 και την έριξε οριστικά στο καναβάτσο. Το τέρμα ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ αλλά αυτήν τη φορά μέσω VAR μέτρησε. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 61’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρέμπες με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά. Ευτυχώς για εκείνη οι αντίπαλοι δεν φόρτσαραν και το 0-2 παρέμεινε έως το φινάλε.

Η Ανδόρα έχει συνηθίσει να γεύεται την πίκρα της ήττας και δεν προκάλεσε εντύπωση σε κανέναν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θα μπορούσε μάλιστα να υποστηρίξει κάλλιστα κάποιος ότι τα κατάφερε αρκετά καλά, με δεδομένο ότι δεν διασύρθηκε όπως συμβαίνει συχνά πυκνά. Δεν υπήρχαν από την αρχή ρεαλιστικές ελπίδες για τους «τρικολόρ» προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι καλό, έστω κι αν η κληρωτίδα τους χαμογέλασε και τους έφερε σ’ έναν όμιλο χωρίς μεγαθήρια.

Οι Ίβηρες ενδεχομένως να παλέψουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, για την οποία θα κοντραριστούν με την αδύναμη Λευκορωσία. Είναι φανερό ότι έχουν τύχη απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες, καθώς είναι σαφώς πιο αδύναμοι από την Ελβετία, το Κόσοβο αλλά και το Ισραήλ.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο μέσος Ρέμπες (Σάντα Κολόμα) και θα εκτίσει την ποινή του.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άλβαρεθ (Βιγιαρεάλ Β), Πίρες (Βιανένσε)

Αμυντικοί: Λοβέρα (Σαν Κριστομπάλ), Γκαρσία (Ενγκορντάνι), Θερβός (Ρούνταρ Πριτζεντόρ), Ρούμπιο (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Πριμόριε (Αλαβέδρα), Πομάρες (Χόβε Εσπανιόλ), Γκιγιέν (Ατλέτικο Μονθόν), Βιλαντότ (Πένια Ενκαρνάδα)

Μέσοι: Βιέιρα (Ατλέτικο Μονθόν), Βάλες (Ρεάλ Ουνιόν), Ζ. Ρούμπιο (Ενγκορντάνι), Ρέμπες (Σάντα Κολόμα), Χ. Βιέιρα (Ενγκορντάνι), Μπλάνκο (Ενγκορντάνι), Ρέγες (Σάντα Κολόμα), Ε. Βάλες (Ταμαρίτε)

Επιθετικοί: Μαρτίνεθ (Ατλέτικ Ντ' Εσκάλδες), Φερνάντεθ (Σαν Κριστομπάλ), Μπερνάτ (Ενγκορντάνι), Ρόσας (Μπέτις Β), Φερνάντεθ (Ατλέτικο Μονθόν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Κόσοβο μετά την ισοπαλία στο Ισραήλ θα ψάξει τη νίκη απέναντι στην Ανδόρα προκειμένου να αποδείξει ότι είναι σε θέση να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Από την άλλη η Ανδόρα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε απέναντι στη Ρουμανία, δίχως να αποφύγει την ήττα. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας τον «άσο» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
  6 Ανδόρα 10 2 0 2 8 3:20
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/10/2023
Ανδόρα
Κόσοβο
0 - 3
28/3/2023
Κόσοβο
Ανδόρα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +6.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο kostasg13, με το υψηλότερο yield +2.77% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες