13

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Σουηδία

15/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 521
0 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 18' Berg Marcus
  2. 23' Stanciu Nicolae
  3. 34' Quaison Robin

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 50' Lindelof Victor
  2. 55' Bancu Nicusor

      Προϊστορία

      15/11/2019 ΡουμανίαΣουηδία 0 - 2
      23/3/2019 ΣουηδίαΡουμανία 2 - 1
      27/3/2018 ΡουμανίαΣουηδία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 170,703 32.8%
      X
      € 153,824 29.5%
      2
      € 196,441 37.7%
      Over
      € 24,137 33.9%
      Under
      € 47,002 66.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      247 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Arena Naționala, Bucharest
      Ματς ζωής και θανάτου

      Ματς ζωής και θανάτου

      Μόνο η βαθμολογία τα λέει όλα για αυτό το ματς. Η Ρουμανία έχει 14 βαθμούς και φιλοξενεί την Σουηδία που έχει 15 και παίζουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση μια αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΡΟΥΜΑΝΙΑ

      Θα είχε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση αν ήταν πιο προσεκτική στο τελευταίο της ματς στον όμιλο όπου φιλοξένησε τη Νορβηγία. Προηγήθηκε με τον Μιτρίτα στο 62ο λεπτό, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σόρλοθ. Έχει 14 βαθμούς και υποδέχεται τη Σουηδία που έχει έναν περισσότερο με την Ισπανία να έχει πάρει ήδη την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση.

      Η Ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι όλα τα 50.000 εισιτήρια που διατίθενται προς πώληση για τον αγώνα έχουν πωληθεί και από αυτά τα 10.000 θα είναι παιδιά.

      «Όλοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Ανάλογα με την τελευταία προπόνηση, θα αποφασίσουμε ποιος θα εισέλθει. Κατά 98%, ξέρω την ομάδα που θα παρατάξω. Θέλουμε μόνο τη νίκη, η ισοπαλία δεν μας κάνει. Οι Ρουμάνοι φίλαθλοι δεν είναι ρατσιστές, αλλά τώρα θέλω να μιλήσω μόνο για ποδόσφαιρο», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κοσμίν Κόντρα.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες είναι ο κεντρικός αμυντικός Κίρικες και ο Γκριγκόρε. Νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Μπαλούτα, Μπουντέσκου και Αλιμπέκ.

      Η αποστολή της Ρουμανίας

      Τερματοφύλακες: Ταταρουσάνου (Λιόν), Νίτα (Σπάρτα Πράγας), Λουνγκ (Καϊσέρισπορ)

      Αμυντικοί: Αντρέι Μπούρτσα (Κλουζ), Ιουλιάν Κριστέα (Στεάουα Βουκουρεστίου), Τόσκα (Γκαζιάντεπ), Μπενζάρ (Λέτσε), Νεντελτσεάρου (Ούφα), Ρους (Φεχερβάρ), Μπανκού (Κραϊοβα), Μόγκος (Κρεμονέζε)

      Μέσοι: Στάνκιου (Σλάβια Πράγας), Ντεκ (Κλουζ), Μαρίν (Αγιαξ), Χάτζι (Γκενκ), Τσικαλντάου (Κραϊόβα), Μιτρίτα (Νιου Γιόρκ Σίτι), Νίστορ (Ντιναμό Βουκουρεστίου), Κομάν (Στεάουα), Μπαλούτα (Μπράιτον), Μπουντέσκου (Αστρα)

      Επιθετικοί: Κεσερού (Λουντογκόρετς), Αλιμπέκ (Αστρα), Πούσκας (Ρέντινγκ)

      ΣΟΥΗΔΙΑ

      Θα είχε προκριθεί ήδη αν είχε νικήσει στο πιο πρόσφατο ματς την Ισπανία. Φιλοξένησε τους φούριας ρόχας στη Σκανδιναβία και προηγήθηκε με τον Μάρκους Μπεργκ στο 50΄, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροντρίγο Μορένο διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Πάντως, οδηγεί την κούρσα της δεύτερης θέσης έχοντας ένα βαθμό παραπάνω από τη Ρουμανία και θέλει απόψε το θετικό αποτέλεσμα.

      «Συζητήσαμε μόνο με τους παίκτες για τα βήματα που θα λάβουμε αν συμβούν αυτά τα ρατσιστικά γεγονότα. Δεν κάνουμε μια μεγάλη υπόθεση γι 'αυτό. Αν δεν έχουν συμβεί μέχρι στιγμής, ελπίζουμε ότι δεν θα γίνουν ούτε μαζί μας», είπε ο τεχνικός Άντερσον που μετά το τέλος της προπόνησης πέταξε και τα σκουπίδια (σ.σ. δείτε κεντρική φωτό) «λέγοντας: Για μένα, πρόκειται για σεβασμό. Θα πρέπει να είμαστε τακτοποιημένοι και έτοιμοι. Είναι σημαντικό να μεταφέρουμε τις αξίες και στους παίκτες».

      Αγωνιστικά Νέα: Νέα πρόσωπα οι νεαροί μέσοι Ντέγιαν Κουλουζέφσκι και Ματίας Σβάνμπεργκ, ενώ εκτός έμειναν οι Κραφτ και Φράνσον.
      Η αποστολή της Σουηδίας

      Τερματοφύλακες: Καρλ-Γιόχαν Γιόνσον (Κοπεγχάγη), Κρίστοφερ Νόρντφελντ (Σουόνσι), Ρόμπιν Ολσεν (Ρόμα)

      Αμυντικοί: Πιέρ Μπένγκτσον (Κοπεγχάγη), Αντρέας Γκράνκβιστ (Χέλσινμποργκ), Φίλιπ Χελάντερ (Ρέιντζερς), Μίκαελ Λούστιχ (Γάνδη), Βίκτορ Νίλσον Λίντελεφ (Μάν. Γιουνάιτεντ), Μάρκους Ντάνιελσον (Γιουργκόρντεν), Ρικάρντο Γκαλιόλο (Πάρμα), Πόντους Γιάνσον (Μπρέντφορντ)

      Μέσοι: Αλμπιν Εκνταλ (Σαμπντόρια), Εμίλ Φόσμπεργκ (Λειψία), Σεμπάστιαν Λάρσον (ΑΪΚ), Γκούσταβ Σβένσον (Σιάτλ Σάουντερς), Κρίστοφερ Ολσον (Κράσνονταρ), Κεν Σέμα (Ουντινέζε), Μουαμέρ Τάνκοβιτς (Χάμαρμπι), Ματίας Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Ντέγιαν Κουλουζέφσκι (Πάρμα).

      Επιθετικοί: Μάρκους Μπεργκ (Κράσνονταρ), Τζον Γκουιντέτι (Αλαβές), Αλεξάντερ Ισάκ (Σοσιεδάδ), Ρόμπιν Κουέισον (Μάιντς), Σεμπάστιαν Αντερσον (Ουνιόν Βερολίνου).

      Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Κατάμεστο θα είναι το γήπεδο και θα βράζει, αλλά η Σουηδία δείχνει πιο ομάδα με τον προπονητή να πετάει μέχρι και τα σκουπίδια. Επειδή θα πέσουν κορμιά για την πρόκριση θα πάμε στο πιο ασφαλές under, αφού καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει νωρίς και δη η Ρουμανία που θέλει μόνο τη νίκη.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        27 Σουηδία 10 21 6 3 1 23:9
        29 Ρουμανία 10 14 4 2 4 17:15
      6ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Σουηδία 10 21 6 3 1 23:9
        4 Ρουμανία 10 14 4 2 4 17:15
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες