3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Κύπρος

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 62,015 70.1%
X
€ 17,643 19.9%
2
€ 8,846 10.0%
Over
€ 2,095 27.6%
Under
€ 5,500 72.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

182 ψήφοι:

11

Σουτ στην εστία

3

7

Σουτ εκτός εστίας

2

60%

Κατοχή μπάλας

40%

0

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

2

6

Φάουλ

6

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 10400
Μάχη για την παραμονή στην Πρίστινα

Μάχη για την παραμονή στην Πρίστινα

Το Κόσοβο υποδέχεται την Κύπρο στην Πρίστινα με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής στην League C.

* Τελευταία αγωνιστική. Το Κόσοβο χρειάζεται απλά μια ισοπαλία για να αποφύγει την 4η θέση. Σε περίπτωση ήττας θέλει ήττα και της Β. Ιρλανδίας από την Ελλάδα. Η Κύπρος σώζεται με νίκη, με ισοπαλία θέλει ήττα της Β. Ιρλανδίας. Σε περίπτωση δικής της ήττας, θέλει ήττα της Β. Ιρλανδίας με πολλά γκολ ώστε να υπερισχύσει στην ισοβαθμία αφού αυτή τη στιγμή υστερεί (-4 έναντι -1).

Έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη στο Μπέλφαστ, χάνοντας με ανατροπή (2-1) απέναντι στην Β. Ιρλανδία. Κυρίαρχο στο πρώτο μέρος, έχοντας 2-3 καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί ενώ απειλήθηκε μονάχα με μακρινά σουτ. Γλίτωσε από τετ-α-τετ με το… καλησπέρα (46’) στην επανάληψη και στο 58’ πήρε δίκαια το προβάδισμα με σουτ του Μουρίκι. Έκτοτε πιέστηκε και κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις με το 1-1 για να… καεί στην τρίτη, δεχόμενη την ισοφάριση στο 82’. Δεν πτοήθηκε, ανέβασε ξανά ρυθμούς και είχε κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όμως αντί αυτού ήρθε το 2-1 των γηπεδούχων κόντρα στη ροή (90+2’).

Ήταν η 3η ήττα στον όμιλο (2-0-3) και έμπλεξε σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή στην League C. Είναι μεν 2ο αλλά μόλις στο +1 από Κύπρο και Β. Ιρλανδία. Όλα βέβαια εξαρτώνται από το ίδιο αφού του αρκεί ένας βαθμός για να «σφραγίσει» την αποφυγή της 4ης θέσης. Μπορεί να γίνει και με ήττα, εάν η Β. Ιρλανδία χάσει το δικό της παιχνίδι στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι αδιάφορο όπως θα ήθελε ο τεχνικός της Ζιρές.

«Στόχος μας είναι η νίκη. Πάντα προετοιμάζουμε έναν αγώνα για να τον κερδίσουμε διότι κανείς δε θέλει να χάνει», δήλωσε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος ενδεχομένως θα βρεθεί για τελευταία φορά στον πάγκο του Κοσόβου. Εγχώρια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ζιρές θα αποτελέσει παρελθόν μετά το φινάλε του αγώνα με την Κύπρου και πως η Ομοσπονδία έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός μέσος Κριέζιου (Βίντερτουρ), ωστόσο υπάρχουν προβλήματα. Ο βασικός γκολκίπερ χτύπησε στον αστράγαλο στο Μπέλφαστ, έχασε τις τελευταίες προπονήσεις και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Ερωτηματικό και με τη συμμετοχή του κάπτεν/στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι) ο οποίος έχασε το τελευταίο παιχνίδι αλλά έβγαλε τη χθεσινή προπόνηση και έχει καλές ελπίδες επιστροφής. Υπήρχαν στις αρχικές κλήσεις αλλά χτύπησαν και έμειναν εκτός από τους δύο αγώνες του Σεπτεμβρίου οι μπακ Βοϊβόντα (Τορίνο), Παγκαράντα (Ζανκτ Πάουλι), ο εξτρέμ Ζεγκρόβα (Λιλ) και ο φορ Βλάντι (Ααράου).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ουϊκάνι (Έμπολι), Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Αλίτι (Ζυρίχη), Χαντεργιονάι (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Φαζίλι (Ζανκτ Πάουλι), Κριέζιου (Ζυρίχη), Ντέλοβα (Μπαλκάνι)

Μέσοι: Ρασίτσα (Γαλατασαράι), Τσελίνα (Κασίμπασα), Ζένελι (Ρειμς), Κριέζιου (Βίντερτούρ), Λοσάι (Κρακοβία), Μπιτίκι (Κόνιασπορ), Μουσλίγια (Πάτερμπορν), Ντομγκιόνι (Φίτεσε), Ρουντχάνι (Γιάνγκ Μπόις), Κρασνίκι (Λιάπι), Εμερλάχου (Μπάλκανι)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Μαγιόρκα), Ρασχάνι (Κλερμόν)Κέρδισε με 1-0 την Ελλάδα στην Λάρνακα στο ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί σε μπαράζ. Υπήρχε αρκετή πίεση καθώς γνώριζε πριν την έναρξη του αγώνα ότι η Β. Ιρλανδία είχε κερδίσει το δικό της παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο πέρασε δύσκολες στιγμές από την ελληνική ομάδα. Ωστόσο εκμεταλλεύτηκε ένα μπλακ-άουτ της αντιπάλου της και προηγήθηκε στο 18’ με τον Τζιόνη. Γλίτωσε σε τετ-α-τετ στο 21’ και τρία λεπτά μετά είχε δική της μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο αλλά άντεξε την πίεση της Ελλάδας, η οποία είχε δοκάρι, άλλη μία μεγάλη στιγμή καθώς και ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ.

Με το δεξί το ντεμπούτο του Κετσπάγια ο οποίος μετά το φινάλε του αγώνα δήλωσε: «Όταν κερδίζεις την Ελλάδα τότε δείχνεις και θέληση. Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Πιστεύω στην Εθνική. Έχει πολύ καλούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Διαθέτουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι επιλογή μου να είμαι εδώ. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε μπορεί να γίνει καλή δουλειά».

Πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-2-2) και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την παραμονή, πιάνοντας την Β. Ιρλανδία στην 3η θέση με 5 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στο -1 από το 2ο Κόσοβο. Υστερεί στην ισοβαθμία με τους Β. Ιρλανδούς λόγω διαφοράς τερμάτων (-4 έναντι -1) και έτσι χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την βρετανική ομάδα που παίζει στην Ελλάδα. Σε περίπτωση δικής της ήττας, θέλει ήττα της Β. Ιρλανδίας με πολλά γκολ ώστε να υπερισχύσει στην ισοβαθμία.

Εν όψει του σημερινού… τελικού ο Κετσπάγια τόνισε: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι πιστεύω και για τις 2 ομάδες. Εμείς μετά τη νίκη επί της Ελλάδας, θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα μπαράζ. Για να τον πετύχουμε πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο. Η ομάδα είναι έτοιμη, ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι. Όλα θα πάνε καλά. Έχουμε κερδίσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Γιατί όχι να πάρουμε το αποτέλεσμα; Το Κόσοβο έχει παίκτες που παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα. Και εμείς έχουμε καλούς παίκτες, νέα παιδιά που έχουν το μέλλον μπροστά τους. Δεν αξίζει η ομάδα να παίξει στα μπαράζ».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού έχει τεθεί ο φορ Πίτας (Απόλλων Λεμεσού), στη θέση του έχει κληθεί ο Κακουλλής (Ομόνοια).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Παναγή (Ομόνοια), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Τούμπας (ΑΕΚ Λάρνακα)

Αμυντικοί: Χριστοφόρου (Νέα Σαλαμίνα), Ανδρέου (Σαρλερουά), Καρώ (ΑΠΟΕΛ), Παναγιώτη (Ομόνοια), Κατελάρης (Οστάνδη), Κορρέα (Ανόρθωση), Ρομπέρζ (Απόλλων Λεμεσού), Αντωνιάδης (Ανόρθωση), Ιωάννου (Κόμο)

Μέσοι: Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Χαραλάμπους (Ομόνοια), Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Τζιωνής (Κάνσας), Χριστοφή (Ανόρθωση), Ευφραίμ (ΑΠΟΕΛ)

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Σανφρέτσε Χιροσίμα), Κακουλλής (Ομόνοια), Παπουλής (Ομόνοια), Λοΐζου (Ομόνοια), Ηλία (Εθνικός Άχνας).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πιο ποιοτικό το Κόσοβο, το οποίο έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν έχει δείξει με την πορεία του στον όμιλο ότι μπορεί να υποστηρίξει τέτοιες τιμές στον άσο. Η Κύπρος έρχεται από νίκη ψυχολογίας μπαίνοντας με το δεξί στην εποχή Κετσπάγια και πηγαίνει στην Πρίστινα για να δώσει μάχη επιβίωσης. Αμυντικά θα το πάνε οι Κύπριοι που θα έχουν και… αυτί στην Αθήνα, δεν έχει λόγο να ρισκάρει το Κόσοβο που με μια ισοπαλία κάνει τη δουλειά του. Τείνουμε προς το Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Κόσοβο 6 9 3 0 3 11:8
  4 Κύπρος 6 5 1 2 3 4:12
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
27/9/2022
Κόσοβο
Κύπρος
5 - 1
2/6/2022
Κύπρος
Κόσοβο
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες