1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Σουηδία

2/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 550
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 695 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σουηδία - Σλοβενία στις 27/9/2022

Προϊστορία

27/9/2022 ΣουηδίαΣλοβενία 1 - 1
2/6/2022 ΣλοβενίαΣουηδία 0 - 2
30/5/2016 ΣουηδίαΣλοβενία 0 - 0
26/5/2008 ΣουηδίαΣλοβενία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 30,645 24.2%
X
€ 25,143 19.9%
2
€ 70,715 55.9%
Over
€ 5,373 39.3%
Under
€ 8,288 60.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

157 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

4

52%

Κατοχή μπάλας

48%

2

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

3

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

18

Σέντρες

16

5

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

12

0

Ασίστ

1

7

Αντεπιθέσεις

1

14

Πλάγια Άουτ

18

12

Εκτελέσεις Φάουλ

13

2

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

12

Προσπάθειες Για Γκολ

10

5

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stozice Stadium, Ljubljana
  • Χωρητικότητα: 16038
  • Θεατές: 5123
Ανώτερη ομάδα η Σουηδία

Ανώτερη ομάδα η Σουηδία

Η Σλοβενία υποδέχεται τη Σουηδία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της επικράτησε με 2-1 της Κύπρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ και έτσι τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου της με 14 βαθμούς, εννιά πίσω από την Κροατία που πήρε την πρώτη θέση. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με δύο γκολ στην επανάληψη από τους Ζάιτς (48’) και Γκνέζντα Τσερίν (84’) πήρε τη νίκη παρά το γεγονός πως δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 89’.

Γνώριζε πως ήταν δύσκολο να κοντράρει την Κροατία αλλά ήλπιζε να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και να διεκδικήσει τουλάχιστον την 2η θέση στον όμιλο η οποία κατέληξε στη Ρωσία. Έδωσε έκτοτε δύο φιλικές αναμετρήσεις τον Μάρτιο απέναντι σε Κροατία (1-1) και Κατάρ (0-0) και στόχος τώρα είναι αρχικά η αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όμιλο του Nations που θα σημαίνει και τον υποβιβασμό της στον Γ΄ κατηγορία από την οποία μόλις ανέβηκε. Το επίπεδο είναι δυσκολότερο απέναντι σε Σουηδία, Νορβηγία και Σερβία αλλά θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί.

«Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για τη δυναμική των αντιπάλων μας. Αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι μία πρόκληση για κάθε προπονητή ειδικά αυτή την περίοδο που τελειώνει η σεζόν. Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε σωστά. Ήδη ήταν πρόκληση η Γ’ κατηγορία και τώρα θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή δεν μπήκαν την τελευταία στιγμή», σχολίασε ο κόουτς Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μεσοεπιθετικός Ίλιτσιτς βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Βέκιτς (Πάσος Φερέιρα), Τουρκ (Πάρμα).

Αμυντικοί: Μέβλια (Αλάνιασπορ), Στογιάνοβιτς (Εμπολι), Μπάλκοβετς (Καραγκούμρουκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Κάρνιτσνικ (Λουντογκόρετς),, Μπίγιολ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας),Μίλετς (Μάριμπορ), Σίκοσεκ (Μάριμπορ), Μπρέκαλο (Βίκινγκ)

Μέσοι: Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνίγκοϊ (Βενέτσια), Λόβριτς (Ουντινέζε), Στούλατς (Εμπολι), Ελσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Βέρμπιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Χόρβατ (Μούρα), Τσέρλιν (Ριέκα).

Επιθετικοί: Σπόραρ (Μίντλεσμπρο), Τσέλαρ (Λουγκάνο), Ζάχοβιτς (Πογκόν), Σέτσκο (Σάλτσμπουργκ), Κράμερ (Λέγκια Βαρσοβίας)

Έφτασε μία ανάσα από την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ όμως ηττήθηκε στον τελικό των μπαράζ από την Πολωνία με 2-0 και έτσι έχασε το εισιτήριο. Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Φόρσμπεργκ στο 19’ όμως ο Σέζνι απέκρουσε, πήγε με το μηδέν στα αποδυτήρια αλλά στο 50’ από μία εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και είχε σημαντικές ευκαιρίες με τους Φόρσμπεργκ και Λίντελοφ όμως από ένα λάθος της άμυνας της δέχτηκα και δεύτερο γκολ στο 72’ και κάπου εκεί έσβησαν οι ελπίδες της.

Είναι απογοητευμένη από την εξέλιξη των πραγμάτων και από το γεγονός πως δεν θα μπορέσει να δώσει για 2η σερί φορά το παρών σε ένα Μουντιάλ. Υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του Nations League αλλά πλέον έχει αντιπάλους που είναι στα μέτρα της και μπορεί να διεκδικήσει και πάλι την άνοδο. Δύσκολα ρισκάρει στα παιχνίδια της αλλά έχει χτίσει ένα καλό σύνολο με ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο, και ειδικά μεσοεπιθετικά διαθέτει αρκετή ποιότητα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο στόπερ Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ο επιθετικός Εμράμπι (Μέχελεν). Ο εξτρέμ Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) είναι στην αποστολή αλλά όχι διαθέσιμος για αυτό το παιχνίδι. Αποσύρθηκε από την εθνική ο έμπειρος μέσος Έκνταλ (Σαμπντόρια). Ντεμπούτο θα κάνει ο αμυντικός Κούρτουλους ο οποίος πήρε τη σουηδική υπηκοότητα ενώ ήταν αρχηγός με τις μικρές εθνικές του Κοσόβου.

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Λίντε (Γκρόιτερ Φιρτ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Σεβίλλη), Κραφτ (Νιουκάστλ), Στάρφελτ (Σέλτικ) , Γκούντμουντσον (Λιλ), Μιλόσεβιτς (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Έκνταλ (Τζουργκάρντεν), Κούρτουλους (Χάμαρμπι), Άντερσον (Μίντιλαντ), Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ)

Μέσοι: Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κ. Όλσον (Άντερλεχτ), Κάρλσον (Άλκμααρ), Κάρλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Κατζούστ (Ρεμς),

Επιθετικοί:Ίσακ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Αλ Ετιφάκ), Χργκότα (Γκρόιτερ Φιρτ), Γιόκερες (Κόβεντρι), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβενία κάνει πρεμιέρα στην Β’ κατηγορία του Nations League και θέλει να δείξει ότι έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί σε παιχνίδια με θεωρητικά ανώτερους αντιπάλους. Από την άλλη η Σουηδία προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ και να επικεντρωθεί σε νέους στόχους, που τώρα είναι η 1η θέση στον όμιλο της. Σαν σύνολο είναι ανώτερο και θα ρισκάρουμε με το διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Σλοβενία 6 6 1 3 2 6:10
  4 Σουηδία 6 4 1 1 4 7:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες