6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Ελβετία

9/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 291
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 232 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελβετία - Κόσοβο στις 18/11/2023

Προϊστορία

18/11/2023 ΕλβετίαΚόσοβο 1 - 1
9/9/2023 ΚόσοβοΕλβετία 2 - 2
29/3/2022 ΕλβετίαΚόσοβο 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 54,996 13.8%
X
€ 41,271 10.4%
2
€ 301,476 75.8%
Over
€ 13,754 51.9%
Under
€ 12,755 48.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

151 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

5

5

Σουτ εκτός εστίας

6

39%

Κατοχή μπάλας

61%

3

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

5

9

Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 12700
Ποιοτικά υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι, με νέο προπονητή οι Κοσοβάροι

Ποιοτικά υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι, με νέο προπονητή οι Κοσοβάροι

Το Κόσοβο υποδέχεται την Ελβετία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα από τη Λευκορωσία, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με τη Ρουμανία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας ούτως ώστε να αντιμετωπίσει σε ουδέτερο έδαφος τη Λευκορωσία. Παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε 2-1. Ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και είχε δύο καλές στιγμές για να προηγηθεί με τον Τσελίνα. Στο 73’ μετά από γκάφα στην άμυνά του οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με πλασέ του Μοροζόφ. Τα είχε εντελώς χαμένα και δύο λεπτά αργότερα ο Εμπόνγκ με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 2-0. Δεν τα παράτησε και μείωσε με πέναλτι του Μουρίκι στο 87’, ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει στον υπολειπόμενο χρόνο κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.

Με αυτόν τον τρόπο το Κόσοβο υπέστη την πρώτη του ήττα, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με πιο αρνητικό αποτέλεσμα την εντός έδρας «γκέλα» με την εντελώς αδύναμη Ανδόρα. Έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, έχοντας απογοητεύσει πλήρως με την απόδοσή του αλλά και με τα αποτελέσματά του. Φυσικά δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Τα τρία από τα τέσσερα ματς του στην προκριματική φάση ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Μετά την ήττα από τη Λευκορωσία οι διοικούντες αποφάσισαν να απομακρύνουν από την άκρη του πάγκου τον «λίγο» και πλήρως αποτυχημένο Αλέν Ζιρές. Τα ηνία δόθηκαν στον Πρίμοτς Γκλίχα, με τον 55χρονος Σλοβένο βέβαια να έχει πολύ δύσκολο έργο και όχι σημαντικές εμπειρίες ως χεντ κόουτς, φαντάζοντας περισσότερο ως μία λύση υπηρεσιακού.

Αγωνιστικά Νέα: Οκτώ παίκτες δεν κλήθηκαν σε σχέση με τις επιλογές του περασμένου Ιουνίου. Πιο σημαντικοί ο μέσος Τσέλινα (ΑΪΚ Στοκχόλμης) και ο εξτρέμ Ρασάνι (Κλερμόν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουικάνι (ελεύθερος), Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκιάι (Χατάισπορ)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορόνο), Αλίτι (Αλάνιασπορ), Πακαράντα (Κολωνία), Χαντεργκιονάι (Αλάνιασπορ), Ντρέσεβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Χαϊρίζι (Λουγκάνο), Μπέκα (Λουκέρνη), Ζούμπερι (Αμβούργο), Χότι (Μαγδεμβούργο)

Μέσοι: Ράσιτσα (Νόριτς), Μπερίσα (ελεύθερος), Ζενέλι (Αδάνα Ντεμίρσπορ), Ζεγκρόβα (Λιλ), Μπ. Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι), Μπουτούτσι (Αντάλιασπορ), Μουσλίγια (Πάντερμπορν), Κορένιτσα (Μανίσα), Ζεκίρι (Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Μαγιόρκα), Κρασνίκι (Κλουζ), Αλμπ. Ραχμάνι (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Τον περασμένο Ιούνιο κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ρουμανία κι έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. «Άγγιξε» τη νίκη αλλά τελικά παραχώρησε ισοπαλία 2-2, «πληρώνοντας» τις χαμένες ευκαιρίες της. Θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίξει ότι ήταν «μαγική» εικόνα το αποτέλεσμα. «Πάτησε» τους Ρουμάνους και στο 28’ ο Αμντούνι άνοιξε το σκορ, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα και τα δικά της στο 41’ για το 2-0 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έχασε ακόμα πέντε κλασικές ευκαιρίες κι από το... πουθενά στο 89’ ο Μιχάιλα μείωσε 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-2. Δεν τα παράτησε ούτε τότε και βγήκε μαζικά μπροστά για το γκολ της νίκης. Στην τελευταία φάση του αγώνα είχε δοκάρι και τελικά «γκέλαρε».

Η Ελβετία αποδείχθηκε αφελής και μετά από τρεις σερί επιτυχίες είχε την παρθενική της απώλεια βαθμών στην προκριματική φάση του Euro 2024. Δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι «ροσοκροκιάτι» διαθέτουν το καλύτερο σύνολο του ομίλου και παραμένουν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής και την παρουσία σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Γερμανίας. Η συγκομιδή των 10 πόντων τους φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και τα τέσσερα ματς τους ήταν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε ο Ούγκρινιτς (Γιουνγκ Μπόις) και δεν θα λάβει μέρος, παρά την πρώτη του κλήση. . Εκτός πλάνων ο εξτρέμ Τσούμπερ (ΑΕΚ). Θα λείψει για μήνες ο στράικερ Εμπολό (Μονακό).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σόμερ (Ίντερ), Εμβογκό (Λοριάν), Κόμπελ (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Αμυντικοί: Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Μάιντζ), Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Σαρ (Νιούκαστλ), Ζέσιγκερ (Βόλφσμπουργκ)

Μέσοι: Έμπισερ (Μπολόνια), Μπισλίμι (Λουγκάνο), Φρόιλερ (Μπολόνια), Τζασχάρι (Λουκέρνη), Σακίρι (Σικάγο Φάιρ), Σο (Σεβίλλη), Στέφεν (Λουγκάνο), Ούγκρινιτς (Γιουνγκ Μπόις), Τζάκα (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ζακάρια (Μονακό)

Επιθετικοί: Αμντούνι (Μπέρνλι), Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις), Εντόι (Μπολόνια), Οκαφόρ (Μίλαν), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εντυπωσιακή είναι έως τώρα η παρουσία της Ελβετίας στα προκριματικά του Euro 2024 και είναι φανερό ότι θέλει να συνεχίσει το ίδιο καλά σε αυτό το ζευγάρι αγώνων προκειμένου να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση του εισιτηρίου για την τελική φάση της διοργάνωσης. Στον αντίποδα το Κόσοβο δεν αποτελεί μία εθνική ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και θα κάνει τα πάντα για να διακριθεί. Δύσκολα χάνει όμως και δύσκολα κερδίζει. Δεν περιμένουμε να «ανοίξει» ιδιαίτερα το ματς και θα πάμε στα 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  2 Ελβετία 10 17 4 5 1 22:11
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Park3r με το υψηλότερο yield +0.17% έπαιξε: 2
  • » Ο Oli, με το υψηλότερο yield +10.95% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.29% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες