1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Σλοβενία

Προϊστορία

27/9/2022 ΣουηδίαΣλοβενία 1 - 1
2/6/2022 ΣλοβενίαΣουηδία 0 - 2
30/5/2016 ΣουηδίαΣλοβενία 0 - 0
26/5/2008 ΣουηδίαΣλοβενία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 142,004 75.0%
X
€ 21,985 11.6%
2
€ 25,224 13.3%
Over
€ 8,333 43.7%
Under
€ 10,753 56.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

163 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

3

68%

Κατοχή μπάλας

32%

2

Οφσάιντ

3

5

Αποκρούσεις

4

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

3

29

Σέντρες

9

4

Αλλαγές

4

7

Φάουλ

13

0

Ασίστ

1

2

Αντεπιθέσεις

4

34

Πλάγια Άουτ

8

16

Εκτελέσεις Φάουλ

9

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

11

15

Προσπάθειες Για Γκολ

10

6

«Κομμένα» Σουτ

1

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Friends Arena
  • Χωρητικότητα: 50653
  • Θεατές: 22895
Αμφότερες παίζουν τα... ρέστα τους για τη σωτηρία

Αμφότερες παίζουν τα... ρέστα τους για τη σωτηρία

Η Σουηδία φιλοξενεί τη Σλοβενία για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Σερβία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Νορβηγία.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στην προηγούμενη «στροφή», καθώς υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στη Σερβία. Η εμφάνισή της ήταν απογοητευτική και διασύρθηκε απόλυτα δίκαια με 4-1. Από το ξεκίνημα του ματς είχε ρόλο κομπάρσου. Κόντρα στη ροή του αγώνα και χάρη στην ατομική ποιότητα των παικτών της προηγήθηκε στο 15’ με τον Κλάεσον. Όχι μόνο δεν «έχτισε» πάνω στο προβάδισμά της αλλά κατέρρευσε. Τρία λεπτά μετά δέχτηκε την ισοφάριση από τον Μίτροβιτς και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-1 και την ανάγκασε να κυνηγάει στο σκορ. Στην επανάληψη έμοιαζε σαν να μην βγήκε ποτέ στο χορτάρι. Στο 48’ ξανά ο Μίτροβιτς διαμόρφωσε το 3-1. Δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από την πλευρά της κι άπαντες είχαν αποδεχθεί τη μοίρα τους από πολύ νωρίς. Στο 70’ ο Λούκιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τη Σουηδία η οποία μετά το «τρίποντο» της πρεμιέρας στην έδρα της προσεχούς αντιπάλου Σλοβενίας, δέχτηκε δύο «σφαλιάρες» από τη Νορβηγία κι άλλες δύο από τη Σερβία. Οι Σκανδιναβοί οι οποίοι δεδομένα αποτελούν μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις του Nations League, έχουν μαζέψει όλους κι όλους τρεις πόντους και στέκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, κινδυνεύοντας άμεσα με υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης. Για να το αποφύγουν χρειάζονται μόνο τη νίκη. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα και Over.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιάνε Άντερσον -ο οποίος κινδυνεύει να απομακρυνθεί από τη θέση του- υποστήριξε: «Μισώ να χάνω παιχνίδια οπότε δεν θα μπορούσα να έχω ένα διαφορετικό συναίσθημα μετά την ήττα μας από τη Σερβία. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τι πιστεύει ο καθένας κι αν θεωρούν ότι πρέπει να παραιτηθώ. Ο δρόμος που ακολουθώ πάντα στις δυσκολίες είναι να σφίγγω τις γροθιές μου και να προχωράω μπροστά. Είναι καθήκον μου να κοιτάξω μπροστά. Δεν έχω σκεφτεί να παραιτηθώ. Νιώθω ασφαλής».

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστοί οι «πονοκέφαλοι» με πιο σημαντικό αυτόν του επιθετικού Ίσακ (Νιούκαστλ).

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Λίντε (Γκρόιτερ Φιρτ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ Στοκχόλμης), Βάλστεντ (Οντς)

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Άστον Βίλα), Γκούντμουντσον (Λιλ), Κούρτουλους (Χάμαρμπι), Άντερσον (Μίντιλαντ), Χίεν (Ελλάς Βερόνα), Ούσου (Σλάβια Πράγας), Σούντγκρεν (Μακάμπι Χάιφα)

Μέσοι: Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κ. Όλσον (Μίντιλαντ), Κάρλσον (Λέχ Πόζναν), Κάρλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ), Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Κατζούστ (Ρεμς), Κουάισον (Αλ- Ετιφάκ), Γουάλεμαρκ (Φέγενορντ), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί Γιόκερες (Κόβεντρι), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Μικ. Ίσακ (Λεχ Πόζναν)

Το περασμένο Σάββατο κλήθηκε να ανταποκριθεί σε μία μεγάλη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την πιο ποιοτική Νορβηγία. Όχι μόνο δεν τη φοβήθηκε αλλά έφτασε και σε μία σπουδαία επικράτηση με 2-1, ανατρέποντας την κατάσταση. Στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή η απόδοσή της και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Απείλησε πρώτη με τον Βέρμπιτς όμως η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες. Δύο λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη ο Στογιάνοβιτς έκανε τραγικό λάθος και ο Χάαλαντ δεν συγχώρησε ανοίγοντας το σκορ. Όχι μόνο δεν επηρεάστηκε αλλά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Στο 69’ ο Σπόραρ με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα και το μομέντουμ ήταν στην πλευρά της. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Σέσκο με φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ των Σκανδιναβών κι «έγραψε» το 2-1 χαρίζοντάς της τη νίκη.

Η Σλοβενία μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στις οποίες δεν είχε χαμογελάσει, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Nations League. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η συγκομιδή των 5 βαθμών τη φέρνει στην τρίτη θέση του γκρουπ κι ελπίζει βάσιμα ότι θα κατορθώσει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης. Για να τα καταφέρει χρειάζεται μόνο να μην ηττηθεί στη Σουηδία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα.

«Ξέρετε ότι δεν είμαι ο άνθρωπος που θεωρεί μία ήττα τραγική κι επίσης δεν ενθουσιάζομαι μετά από μία νίκη. Πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε τη Νορβηγία και δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας ο οποίος δημιούργησε υπέροχη ατμόσφαιρα. Χάρηκα πολύ για τη νοοτροπία μας η οποία ήταν εξαιρετική και ήταν το κλειδί της νίκης. Όταν βγάζουμε τέτοιο χαρακτήρα ως ομάδα είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι σημαντικό για εμάς ότι έχουμε μία νεανική ομάδα και προσπαθούμε να φέρουμε ξανά το σλοβένικο ποδόσφαιρο εκεί που πρέπει» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ματίας Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν λόγω τιμωρίας ο μέσος Κούρτιτς (ΠΑΟΚ) και ο επιθετικός Σπόραρ (Παναθηναϊκός).

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βέκιτς (Πάσος Φερέιρα)

Αμυντικοί: Μεβλίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Στογιάνοβιτς (Έμπολι), Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Ανζέ), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Κάρνιτσνικ (Λουντογκόρετς), Σικόσεκ (Μάριμπορ), Μπρέκαλο (Βίκινγκ)

Μέσοι: Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνιγκόι (Βενέτσια), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς)

Επιθετικοί Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Σπόραρ (Παναθηναϊκός, Σέσκο (Σάλτσμπουργκ), Ζάχοβιτς (Πογκόν Στσέτσιν), Μλάκαρ (Χάιντουκ Σπλιτ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Άλλα όνειρα έκαναν στη Σουηδία στο ξεκίνημα του Nations League και τώρα καλούνται να διαχειριστούν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Οι Σκανδιναβοί θεωρητικά θα πάλευαν για την πρωτιά και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης, ωστόσο η κάκιστη παρουσία τους έχει δημιουργήσει σοβαρό κίνδυνο υποβιβασμού, καθώς είναι τελευταίοι και χρειάζονται μόνο το «τρίποντο» για να ξεπεράσουν τη Σλοβενία και να τη στείλουν στην τρίτη κατηγορία. Το μομένουμ είναι με τους φιλοξενούμενους και θα κοντράρουμε τον φαβοριτισμό της έδρας, επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης της Σλοβενίας.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Σλοβενία 6 6 1 3 2 6:10
  4 Σουηδία 6 4 1 1 4 7:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες